[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
26 310
89 139
113
 
  • Tetszik
Reactions: Kim Philby

papajoe

Well-Known Member
2016. február 21.
17 456
56 554
113
;) ⚡️⚡️
David Cameron brit külügyminiszter attól tart, hogy az orosz fegyveres erők előrenyomulnak a harkovi régióban.

Ez rendkívül veszélyes" – mondta a Sky Newsnak.

Ahogy Cameron megjegyezte, a Nyugat reméli, hogy az ukrán csapatok idén⚡️⚡️ képesek lesznek megtartani pozícióikat

https://t.me/i20028843



Akkor fegyverbe,kedves David, vidd a fiaidat,unokáidat,a testvéeid gyerekeit,barátaidat a páholyból,pártból,és basszatok oda keményen!
Mint dunkerquenél legutóbb, pl....
;)
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
13 681
34 481
113
.

Mert szted a törés Izrael határában van?
Izraelen belül talán a legerősebb a törés a szuverenisták (Netanjahu) és a globalistak (Soros) között./ csak az egyszerűség kedvéért írtam 2 nevet/

Még a háború alatt is pénzelik Sorosék a palesztin szervezeteket.

Ez a törés látszólagos inkább, mindkét oldal zsidó és csak utána szuverenista/globalista. Ami igazán számít mindkettőnek, az kizárólag az, hogy "jó ez a zsidóknak, vagy nem?" Legfeljebb nem értenek egyet abban, hogy egy-egy adott dolog jó-e nekik vagy sem.
Sorosék támogatják a palesztinpárti, sőt Hamasz-párti tüntetéseket, hogy aztán azokra hivatkozva lehessen "antiszemitizmus elleni törvényt" hozni az USA-ban is, feketelistázni a hasznos hülyéket, akik kimentek tüntetni stb.
A zsidók nagy problémája, hogyan maradjanak a hátán annak a sárkánynak, amit meglovagoltak. Leszállni már nem tudnak, mert eltapossa őket, és most lehet, hogy nem lesz hová menekülniük. (Közép-Európa és Ukrajna talán ilyen menedéknek lett kiszemelve végső esetre, ez magyarázza részben a látszólag irreális ukránmániát. Vagy hogy miért fontos nekik annyira Közép-Kelet-Európa, pl. Magyarország... nos igen, őshaza, onnét/innét kerekedtek fel a Blinkenek, Yellenek, Schumerek ősei alig 150 éve, nem Hebronból... leginkább Galíciából, voltak amelyekéi még beiktatták hazánkat is közben)
Ahogy kirobbantottak két világháborút (na jó ez nem pontos: nem ők robbantották ki, de ők intézték el, hogy egyik se zárulhasson valami kompromisszumos békével: a bankházak és az uszító tömegmédia elérték, hogy az USA belépjen az európai háborúba, és feltétel nélküli megadáson kívül más lezárást ne fogadjon el a győztes) most ki akarnak egy harmadikat (illetve még nem az, de most is ugyanaz a műsor: csak a teljes orosz kapituláció lehet a háború lezárása a narratíva szerint, minden más "appeasement"), azt sem bánják, ha egybeterelik az ellenségeiket, lásd a látszólagos logikátlanságot Kína és Oroszország egymás karjaiba kergetésében, plusz Irán... ők tudják, hogy a legfontosabb a történet, a narratíva, hiszen nagy mesemondók voltak mindig is. A nagy narratívához meg kell a kijelölt Gonosz, akivel nincs tárgyalás. Soros Münchenben talán tavaly mondott egy beszédet, ahol kimondta, hogy a cél nem kevesebb, mint rezsimváltás Oroszországban majd rezsimváltás Kínában. Nyilván ehhez egy világháború útján akarnak eljutni, csak az atom miatt nem úgy működik a dolog, mint régen, ma hibrid háborúk vannak. Ehhez képest Izrael neki mellékhadszíntér, míg a Netanyahu-féle vonalnak a fő hadszíntér. Ők gyorsan el akarnak jutni a Harmadik Templomig, hisznek a próféciáikban. A liberális zsidók meg nem, ők egy Fukuyama-féle utópiában hisznek. Egy nem zsidó szuverenista számára meg tűnhet a Netanyahu-féle vonal szövetségesnek, valóban. Csak tudni kell, hogy azok az arcok bizony leplezetlen faji szupremacisták, nekik az európaiak "Edom", az arabok "Izmael". És nem feltétlenül az utóbbit utálják jobban, hiszen azok még rokonok is.
 

Nemerson

Well-Known Member
2018. február 17.
9 444
37 889
113

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
3 808
15 928
113

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 819
29 223
113
Egyrészt a kurva anyjukat, mert az Izvesztyiján nagyon sok minőségi haditechnikai anyag van, amiből én is dolgozni szoktam, másrészt meg Psiphon VPN és minden ugyanúgy elérhető
 

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
5 105
9 490
113
.

Mert szted a törés Izrael határában van?
Izraelen belül talán a legerősebb a törés a szuverenisták (Netanjahu) és a globalistak (Soros) között./ csak az egyszerűség kedvéért írtam 2 nevet/

Még a háború alatt is pénzelik Sorosék a palesztin szervezeteket.
Errr, no, Netanyahuek penzeltek es konkretan a Hamast - taskaszam kuldtek nekik a penzt, mert tudtak, hogy azok is utaljak a ketallami megoldast, es jol jottek mindig hivatkozasi alapnak a 4-5 evenkent torteno "mowing the lawn" strategiahoz i.e., amikor parevente behatoltak a zsidok es lemeszaroltak parszaz, netan parezer palesztint, amolyan figyelmeztetesul, meg szorakozasbol.
 

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
5 105
9 490
113
Akasztják a hóhért, de a legbutább közüllük még mindig altrightozik...

No igen, vele az a baj, hogy "Nyáry Krisztián író" regen nem "író", hanem egy igazi okoskodo, mindenhez is erto, de alapvetoen ritka primitiv hozzaallasu, agymosott propagandamajom. Ha megmaradna a kaptafanal, szerkesztgetne a tortenelmi szerelmesleveleket stb, akkor semmi baj nem lenne vele, de sajnos egy igazi ultraliberalis-woke-PC megmondoember lett, mikozben az egvilagon semmifele hattere nincs hozza (egy szaros irodalom-muvtori-konyvtar-leltar-ruhatar szakos bolcsesz eredetileg).
Az meg kulon szorakoztato, hogy a politikaban lathatoan teljesen muveletlen idiotaja meg ilyenkor is altrightot emleget, ami egy teljesen fringe movement Amerikaban, sehol mashol nem is letezik.
 
  • Tetszik
Reactions: enzo and Kim Philby

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
11 056
33 183
113
Ez már nekem is sok....:mad::hadonaszos::mad::hadonaszos::mad::hadonaszos:
 

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
5 105
9 490
113
Ez már nekem is sok....:mad::hadonaszos::mad::hadonaszos::mad::hadonaszos:
Fake.
 
  • Hűha
Reactions: Kim Philby