• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 851
29 673
113
Altalaban az indiai toke semmi masban nem erdekelt, mint fillerekert megvenni valamit, majd felelni, kibelezni es vegul a csontokat is eladni, vegul tovabballni. Igazi eloskodo uzleti kultura.
+ ami értékes, ellopni
Néhány esetben igaz, de a nyugatiaknak csak a piacok kellettek, semmi más, technológiajuk megvolt. Indiaiaknak a.piac sem kell, csak a csontok meg ami az üszökből kikaparhato. Igazi hienak.
Ha az őszinte véleményemet írnám le Indiáról és az indiaiakról, akkor ítéletnap után is még bannolva lennék nemhogy a fórumról, de az egész internetről. Minden esetre csak annyit, hogy a Jóisten nem véletlenül húzta fel a Himaláját prehisztorikus határkerítésként a szubkontinens végére
 

Ettore Fieramosca

Well-Known Member
2021. március 9.
1 083
3 102
113

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
5 463
10 445
113
Ez is jól meg lett mentve... Ja nem...
Milyen meglepo... shadiest f'n business guy of the industry.

Ties to Greensill Capital​

[edit]
Main article: Greensill scandal
Following the 2021 collapse of Greensill Capital, Sanjeev Gupta has been under scrutiny for his ties to the failed company.[43] The Financial Times noted in 2019 that Gupta's companies have been fueled by "opaque financing".[44] In April 2021, a Member of Parliament in the UK accused Gupta of running "a potential Ponzi scheme".[45] Greensill Capital's bankruptcy administrator was unable to verify invoices underpinning certain loans to Gupta, with companies listed on the invoices denying that they had ever done business with Gupta.[46]

Personal life​

[edit]
Gupta's wife Nicola Crumpton is from Canvey Island, Essex, and was the treasurer of his company.[47] Gupta had kept his relationship with Crumpton secret for seven years before they married in 2008, the family's first cross-cultural marriage.[47][48]

Gupta and Crumpton bought a £42 million ($60 million) townhouse in Belgravia, London during 2021,[49] own Wyelands, a country house estate near Chepstow in Wales and have a residence in Sydney, Australia (Bomera, a 19th-century home in Potts Point).[50] They have three children.[47][20][21]
 

perceptron

Well-Known Member
2023. június 15.
5 463
10 445
113
pedig itt nagyon mondták hogy már igazából tovább is van adva a kínaiaknak. Mondjuk dunaújvárosiak mondták azok meg mindent elhisznek az acélművekkel kapcsolatban
Ezt erthettek felre:


Azaz a szokasos parazita indiai, oppardon, "brit" (meg rosszabb!) uzleti modell, mindent hitelbol es kozben minimalizaljuk meg az uzembentartast is.
 
  • Tetszik
Reactions: Nemerson

Bálint

Well-Known Member
2020. augusztus 31.
9 807
33 225
113