Nem lehetne, hogy egyik se legyen? Mondjuk értem én, hogy ez a meló stresszes, de na, van más módja is hogy levezessük. Meditáció, sport, némi szex stb.![]()

Inkább a pia

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem lehetne, hogy egyik se legyen? Mondjuk értem én, hogy ez a meló stresszes, de na, van más módja is hogy levezessük. Meditáció, sport, némi szex stb.![]()
Jó, hát nem lehet mindenki genetikailag úgy programozva, hogy immúnis legyen a piára ás napi 2 liter whisky elfogyasztást követően elélsz 91 évet![]()
Inkább a pia![]()
bocs, de a "családanyák" nyomják legnagyobb hévvel a háborús dumátMi lenne, ha normálisak lennének:Feleség, gyerekek? Nem is merek rá gondolni.
Vagy lepasszolja a gyereket apának, és csatak részegen / bestóhlozva bulikázik a rezidencián. Olyant is láttunk már.bocs, de a "családanyák" nyomják legnagyobb hévvel a háborús dumát
pedig pont nekik nem lenne mindegy![]()
Te amúgy a tárgyalóasztal közepére szoktad baszni a taknyos zsepit?Nna, akkor erről ennyit: szerintem egyértelmű, hogy mi van a képeken.
Lehet nagyítani, ha valaki számára még mindig kétséges lenne.
/bocsánatkérést nem várok az ennek kapcsán beszólogatóktól/
![]()
![]()
![]()
jajaja, a kóla mellé.Te amúgy a tárgyalóasztal közepére szoktad baszni a taknyos zsepit?![]()
Oké, nem vagyok tisztában a brit kultúrhával. Nálunk a vadkeleten nem szokás.jajaja, a kóla mellé.
Problem?
....Oké, nem vagyok tisztában a brit kultúrhával. Nálunk a vadkeleten nem szokás.
Tehet, nem csapja agyon az áram. Csak azért látszik a lejtmenet. Mackóalsóban a pápa temetésén, használt zsepi kibasz az asztalra.. Jobb lenne, ha csak drogoznának.....
Nemár, bárki tehet zsepit az asztalra.
Most komolyan le ilyen bolhabaszó akadékoskodás legyen már.
Orosz dezinfó, ennyi. Abból is a béna.
Viszont aggasztó, hogy ma már ennyi elég, hogy manipulálni sem kell egy felvételt,
csak azt mondani, hogy mást látsz rajta.
És elhiszik.
Ez probléma.
....
Nemár, bárki tehet zsepit az asztalra.
Most komolyan le ilyen bolhabaszó akadékoskodás legyen már.
Orosz dezinfó, ennyi. Abból is a béna.
Viszont aggasztó, hogy ma már ennyi elég, hogy manipulálni sem kell egy felvételt,
csak azt mondani, hogy mást látsz rajta.
És elhiszik.
Ez probléma.
Gondolatok már arra hogy lehet nem taknyos hanem ge*is zsepi voltMég mindig nem értem, hogy ha csak egy taknyos zsepkendő volt, akkor miért olyan ijedten, rejtve próbálta elrakni, mint aki tudja, hogy nagyon rosszban sántikál?! Ugyanez igaz a nagy nehezen megválasztott Merz kollégájára is. Ha csak egy fülpiszkáló(?), fogpiszkáló lenne, akkor azt miért kell úgy takarni, meg rejteni, mintha egy atomfegyver indítókódja lenne?!
Hát ha a kőbányaiaknak lehetett sz.p.s fantomja, akkor matematikailag a párizsiaknak is lehet...Gondolatok már arra hogy lehet nem taknyos hanem ge*is zsepi volt
Az olimpiai megnyitós kék emberke meg ott lapult az asztal alatt.
Macronból mindent kinézek
Bármit lehet hazudni. Azt is hazudhatom, hogy láttam ma rendőröket megverni egy idős embert, mert az véleményt nyilvánított pár kisebbségről, de attól még ez nem lesz igaz és nem fogja a rendőröket lejjebb helyezni. Ilyen hazugságok gyanánt bármi felmerülhet. És emiatt fontos, hogy valós vagy dezinfo valami, mert minden ilyen próbálkozás véleményt formál.Teljesen mindegy, hogy valós, vagy dezinfo. Az a tragikus, hogy ez a lehetőség egyáltalán felmerül.
maradjunk annyiban, hogy feladták a labdát, valakik (tőlem lehetnek épp oroszok is) meg lecsapták.Még mindig nem értem, hogy ha csak egy taknyos zsepkendő volt, akkor miért olyan ijedten, rejtve próbálta elrakni, mint aki tudja, hogy nagyon rosszban sántikál?! Ugyanez igaz a nagy nehezen megválasztott Merz kollégájára is. Ha csak egy fülpiszkáló(?), fogpiszkáló lenne, akkor azt miért kell úgy takarni, meg rejteni, mintha egy atomfegyver indítókódja lenne?!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..