Akkor 1,5-2 év múlva át is adják őket a honvédségnek. Persze akkor be is lesznek jelentve újra.Ebből Currus lesz
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor 1,5-2 év múlva át is adják őket a honvédségnek. Persze akkor be is lesznek jelentve újra.Ebből Currus lesz
Difficulties’ between Airbus and Dassault again hit sixth-gen fighter effort
![]()
FCAS drama: 'Difficulties' between Airbus and Dassault again hit sixth-gen fighter effort - Breaking Defense
“Clearly, we have observed with this [1B] phase, difficulties in the execution," Jean Brice Dumont told reporters during an Airbus media briefing at Le Bourget today.breakingdefense.com
nagyon humoros, hogy meghalt egy pilóta a hazájáért, ugy hogy a városra irányított robot dronok ellrn harcoltt. akármelyik oldalon. Az a pilóta ski a lakosságot vrdi hos. paraszt vagy...Nem adta meg a rakétának a jobb kezet ezáltal erobehatas erte mely miatt a kasztni erosen serult mely kovetkezteben megallapitotta hogy nincs az a karosszeria lakatos aki meg csinalj es jobbnak latta a gepelhagyast.
Minek vettünk mi Büffelt?!?Sinka Zsolt, a magyar erősport egyik legismertebb képviselője a szájával húzott el egy negyvenöt tonnás Lynx harcjárművet...
![]()
Fogával húzta el a Lynxet
Sinka Zsolt, a magyar erősport egyik legismertebb képviselője a szájával húzott el egy negyvenöt tonnás Lynx harcjárművet, miután a Guinness World Records és Elite World Records kísérleteket teljesítve először egy 18 tonnás, majd hat darab kamionból álló, összesen 112 tonnát nyomó konvojt...honvedelem.hu
![]()
A radarját a 444 szponzorálta?
![]()
Szalay-Bobrovniczky Kristóf
Szaúd-Arábia mára nemcsak a közel-keleti térségben, hanem globális szinten is feltörekvő szereplője a védelmi innovációnak. ➡️Közös célunk: technológiai válaszokat adni a modern hadviselés...www.facebook.com
Mit tudnánk venni tőlük?
KaputelefonMi ez a doboz?
Ez valami új "feature" sztem...
![]()
Ja csak be bofogtem valamit, foggalmam sincs mi az meg nem is izgatKonkrétabban? Tudod vagy csak tipp?
Konkrétabban? Tudod vagy csak tipp?
Megtanulhatnád már @Aladeen, hogy Kávé, csak trollkodni jár már felJa csak be bofogtem valamit, foggalmam sincs mi az meg nem is izgat![]()
Bazdmeg @Aladeen már elkezdte begèpelni a wikibe.Ja csak be bofogtem valamit, foggalmam sincs mi az meg nem is izgat![]()
Ereztem a tarkomon a halal szelet is
Ha így folytatod vécés néniként végzed Kis-Wadiyában...Ereztem a tarkomon a halal szelet is![]()
Ha jobban keresek mint most jelvény fegyverrel az oldalamon vállalomHa így folytatod vécés néniként végzed Kis-Wadiyában...![]()
Vak vezet világtalant tipikus esete. Esetleg megkérdezhették volna szakértőként még Spöttlé-t is.A cseh cikket egy olyan magyar cikk alapján írták, amit Aladeen wikipediás szócikkeiből írtak,
Spöttle legalább volt katona. Rácbangyi, vagy hasonló kvalitású kellene ide...Vak vezet világtalant tipikus esete. Esetleg megkérdezhették volna szakértőként még Spöttlé-t is.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..