Biztos kényelmesebb lenne ha nem kerülnének szóba más nézőpontok.
De sajnos ilyen ez a világ, másnak is lehet más véleménye
Az árulás az volt amikor 2006-ban a saját népeteket szarrá vertétek azonosító szám nélkül. Jogosan érezte azt a társadalom, hogy elárultátok őket.
Nah, akkor tört el valami

Csak, hogy kapj egy másik nézőpontot te is két siránkozás között.
Szóval az a rendőri munka degradálása, ha nem akarok neked korkedvezményes nyugdíjt adni. LOL.
A másik fele meg, hogy tele van a család és a baráti kör katonákkal, BV-sekkel, rendőrökkel, tüzoltókkal, ápolókkal.
Apám például katona, majd rendőr, majd BV-s volt, onnan is ment nyugdíjba. A rendőr volt a legnyugisabb állása....
Unokabátyám tűzoltó, jó néhány gyerek kori barátom BV-s stb....
Nem ökörségekről beszélek hanem egy szélesebb kontextusba helyezem a dolgokat. A rendőri munka messze nem a legrosszabb vagy legnehezebb meló ebben az országban, akkor sem ha ez sérti az önbecsülésedet.
Jahj te szegény

Nem kell ehhez rendőrnek lenni baszki XD
Két hét alatt rend lett megmondta a főnököd is

Ehhez képest alkaromat szúrták meg már késsel, akartak már agyonverni csákánnyal, baltával, legutóbb vascsővel, lőttek már rám gázriasztóval, és általában több támadóm volt mindig.
Nekem se egyenruhám, se lőfegyverem nem volt baszod, azt mindig nyertem. Itt vagyok a mai napig, még élek.

Sosem sírt a szám, hogy "jahj szegény én, már megint meg akartak ölni"
Értem, hogy nem mindenki egyforma lelki alkat, de ezen a picsogáson kiakadok mindig.
Persze tudom, no name fórum, messziről jött ember azt mond amit akar, semmit sem kell nekem elhinni.
De elképesztően röhelyes amikor egy erőszak szervezet tagja azon síránkozik, hogy néha fizikai erőt kell alkalmazni és ellenállnak neki. Bazd+ ez munkád!
Ha nem tetszik szerelj le a picsába, már bocsánat. Ez a munka ezzel jár. És neked szerencséd van, mert véd az egyenruha meg végső esetben ott a lőfegyver amihez nyúlhatsz.
Másnak meg marad a két keze meg a lába. Gondolkozz el ezen is légyszíves