Ahogy gondolod.Szi
Én is voltam és nem tudok elég nagy röhögős szmájlit rakni erre.
Én az 76(E79)/74/79A utakon mentem most többet, beromi sokat fejlődtek, én a Covid elött voltam utoljára Erdélyben.
A körforgalmak, különösen a többsávosak olyanok mint ha nem értenék miért kell körforgalom, már a tervezőik sem. A vasút mindenhol ijesztően szarnak látszott. Minden ami az utóbbi 80 évben épült az meglepően ocsmány, tényleg, az izlést is nélkülözi. És a minősége is gagyi. Néztem szegény Vajdahunyad várát, most csinálják a tetőt rá, a már kész részen is tele az eresz a tetőcseréppel, ki fasz vette azt át? (mármint szinültig van törmelékkel az eresz) A kiállítás meg olyan mint nálunk a hetvenes években volt szokás, bár legalább egészen sok magyar felirat volt. A nemzeti szinű festékeikből szerintem tízszer annyi fogy mint a többiből, náluk még a túrautak jelzéseit is abból a három színből válogatják össsze. (ráadásul míg itthon van logika a színekben és a jelekben, na ott nincsen)
Szóval nem románokat akarom szopkodni, még főzni sem tudnak ott ahol mi jártunk most (ezen a vidéken már több száz éve a románok vannak többségben a legtöbb településen, kivéve kb a Maros völgye), de az utakra nem volt panaszom. Csomó más dologra igen.
A párom mondta tökéletesen: -Ez a világ legszebb vidéke, csak ne építenének bele semmit, emrt az mind ronda. A románok kapcsolata természettel kriminális, szemét mindenhol, a Medve barlangben nő a moha/fű a csepköveken a lámpák alatt stb.
És a kurva juhász kutyáik, legközelebb viszek medve sprayt, mert elég sokszor voltam beszarva miattuk, a juhász meg csak néz a szörös talpa dölöngélve.