Arra hogy kibaxták őket kijevből meg harkovból !És 2022-nyarán nagy orosz visszavonulások folytatódtak ! És az orosz hadsereg csak az ország 18% tudták elfoglalni mind ezt úgy hogy papaíron orosz légifölény van ! De még kijev felett sem repkednek a gépek !
Mert létszámfölény van orosz oldalon! Bár Kurszkból az ukránokat is csak 1év után ÉSZK segítséggel tudák kiverni !
Ezt az összeomlást már több mint 2 éve hallgatom az Ultrahang csatornán ! Persze majd valmikor összeomlik 2030 táján !
Nem tolja itt senki sem csak nektek fáj ha az ukránok odacsapnak a ruszkiknak !
Mondjuk nem tudtam hogy "összevágott videokkal" álló háborút lehet vívni az oroszok ellen ! Ezek szerint az ukránok kamu videokkal akadályozzák az orosz hadsereget ! Akkor mire lenne képes a NATO video szerkeztő !
Figyelem CGI video következik

Nahát eljutottunk oda,hogy létszámfölény van ?? Komolyan ??
Hány fő az a létszámfölény Ronika ? (Rendes leszek,nem kell leírnod őket név szerint)
Eddig az volt a mantrátok,hogy nincs kényszersorozás és Ukrajnában minden férfi önkéntes hazafi,akkor mégis hány fővel vonultak fel az oroszok ? Több millióan ? Emlegetted pl Észak-Koreát, hány főt küldtek ukrán oldalra pl Kolumbiából ? Létszámfölény igaz ?? A többi idegen náciot nem is említem,pedig lenne kit,(term. a másik oldalon is.)
Arra még mindig nem jött válasz,hogy ha szétverték az ukránok azt az orosz hadsereget,ami Kijev és Harkov alatt volt,
mert ugye egy nem szétvert hadseregnek nem kell visszavonulnia, mégis hogyan lehetséges az a paradoxon,hogy még mindig ott vannak ? Mi ennek a magyarázata? (Talán mégsem lettek szétverve,szemben azzal amit állítottatok páran??)
Nem csak papíron van orosz légifölény kis butus,viszont ahhoz úgy látszik még fel kell nőnöd,hogy megértsd,az alábbiakat.
1.felesleges berepülni Kijev felé,ha a kijelölt célpontokat, drónokkal,vagy rakétákkal is el lehet érni .. persze majd te bebizonyítod,hogy ez nem így van,mert erre csak a rep. gépek alkalmasak.
2.hiaba rugózol a légierős mantrádon,egy fele Ukrajna méretű országot,de irhatnék akár harmad vagy negyedméretűt is,sem lehet kizárólag légierővel térdre kényszeríteni.
ha az országuk kb 18-20%-ának elvesztése olyan fasza eredmény,akkor gratulálok az "éles elmédhez" .. tapsold is meg magad.
Egyébként a térképek tanulmányozása erősen ajánlott,a dicsőségesnek nem nevezhető ukrán fronthelyzetről.
Apropó,mi lett a várva várt nagy tavaszi offenzívából,vagy a dicsőséges kurszki betörésből ?
Nekünk meddig kell várnunk az átütő erejű ukrán sikerre,vagy Oroszország összeomlására ? Mi is ezt hallgatjuk évek óta
PS: pont én nem szoktam agonizálni,ha bevernek valamit a ruszkiknál, mivel háború van, szóval ezt is benézted öcsi !
(Kivéve amikor az atomerőművet buzerálják a haverjaid,az ellen párszor kikeltem, remélem azt nem kell elmagyarázni miért)