Ezèrt volt Szíjjártó a haború kitörèse óta vagy 15 alkalommal oroszországban.
Nem akarlak megbántani de ez a gondolatmenet nagyon naív.
Vagy az èn gondolatmenetet nagyon naív veled kapcsolatban.
Mindenesetre nem hinnèm, hogy a konstruktív vitába az beletartozik hogy lehülyèzed kicsiny fórumtársaid, ha nem èrtetek egyet.
No, azért aki egy ici-picit veszi a fáradtságot, gyorsan visszanézheti ám hogy ki kezdte a személyeskedést.
Pro tipp: nem én.
Figyelj, most nagyon komolyan kérdezem, a háború kitörése óta tudod hogy hányszor volt Ukrajnában?
Az hogy próbálunk közvetíteni az miért is baj? Nem az a baj az én naív gondolatmenetemben hogy Ő volt 15x Oroszországban, hanem az hogy a sok kretén Nyugat Európai meg nem... Mert a kurva anyját, a Merznek is pl. az lenne a dolga ha tényleg a NÉMET érdekeket nézné, hogy a helyett hogy pl. ma a száz napos programja értékelésén elmondja azt, hogy figyelem idézet következik! :
"Nem csak gazdasági gyengélkedésről van szó, hanem a gazdaságunk strukturális válságáról. Azt a jóléti államot, amit ma ismerünk, nem tudjuk tovább finanszírozni a gazdasági termelésünkkel."
Hanem az lett volna a dolga, hogy valahogy visszalapátolja a lóba a szart, azt menjen tárgyalni az oroszokkal, és előzze meg hogy leszopják magukat a szavazói!
Mit adtunk az oroszoknak, írjátok már le konkrétan pls! Te is meg
@krisss is nyugodtan írhatjátok... Olyan EU-s hülyeségeket vétóztunk, ami egyértelműen látszik hogy a mi valós érdekünk volt hogy ne legyen bevezetve, nagyjából ezen felül a Kirill pátriárka levétele volt a szankciós listáról ami kivétel, azt meg én annak tudom be, hogy érzékeny - vagy annak akarja mutatni magát - a kormány mindenféle kisebbségi, vallási kirekesztésre! Hozzáteszem ha jól tudom a VATIKÁN is elítélte hogy vallási vezetőt akart szankcionálni az EU, szóval lehet oda is menni akkor tiltakozni mindenkinek, meg kiabálni hogy Moszkoviták azok is.
Mindezt úgy, hogy az ukránok viszont tényleg elvették az alapvető jogaikat már 2014 óta a Kárpátaljai magyaroknak, meg menetrend szerint megfenyegetnek, néha kicsit elzárják, vagy megdrónozzák a druzsbát.