[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Trump se cáfolja meg magát, hogy mekkora debil. Ilyet egy influenszer kedvéért nem lehet:

1b855fc54c53883b4b95fc1c18270ba4.jpg

• Tetszik
  • Robot
Reactions: megazez and plushun
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: endre
Videó egy harmadik szögből, nagyon közelről véve. Hallani hogy miről beszélnek utoljára. Kérdező épp azt kérdezi hogy tudja-e hogy hány tömeges lövöldözés volt Amerikában. Kirk meg visszakérdez, hogy beleszámolva vagy nem beleszámolva a bandaháborúkat. Szomorú irónia, hogy az utolsó szava a violence. Ekkor jön a lövés. Kérdező még épp elkezd mondani valamit, hogy Great. Talán folytatná, de jön a lövés. :

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Tavaly Trump most Kirk...Ennek az lesz a vége, hogy előbb utóbb a libsi politikusok is elkezdenek hullani. A republikánus oldal pártján is biztosan vannak olyan nemzeti érzelműek akik szívesen torolnának meg dolgokat fegyverrel....Csoda, hogy eddig ez még nem történt meg (amennyi fegyver van az USA-ban az utca emberénél).

Nem tudom, miért tették korhatárossá Trump szavait

előbb utóbb a libsi politikusok is elkezdenek hullani
o_O
No ne már!
Ez év júniusban Minnesotai demokrata képviselok voltak lelove, 2022-ben kalapacsal rátamadot egy muksó Nancy Pelosi férjére, mert ot magát nem találta othon, 2011-ben pedig fejbe volt love Gabrielle Gifforts demokrata képviselo, ...

Mindkét politikai oldalt érik támadások és ez nem valami, ami mostanában kezdodot.

-------

o_O
No ne már!
Ez év júniusban Minnesotai demokrata képviselok voltak lelove, 2022-ben kalapacsal rátamadot egy muksó Nancy Pelosi férjére, mert ot magát nem találta othon, 2011-ben pedig fejbe volt love Gabrielle Gifforts demokrata képviselo, ...

Mindkét politikai oldalt érik támadások és ez nem valami, ami mostanában kezdodot.

-------

Befejezhetnéd! Legalább egy kis időre. Emberi méltóság, tudod.

Trump se cáfolja meg magát, hogy mekkora debil. Ilyet egy influenszer kedvéért nem lehet:

1b855fc54c53883b4b95fc1c18270ba4.jpg

Én sajnálom ezt az ürgét, néztem is róla egy néhány videóját (egyik másik egész jó volt) és nyilván elfogadhatatlan, hogy valakit a politikai véleményéért megöljenek, de azért na. Mégsem az alelnököt gyilkolták meg. Trump túltolja.

Én sajnálom ezt az ürgét, néztem is róla egy néhány videóját (egyik másik egész jó volt) és nyilván elfogadhatatlan, hogy valakit a politikai véleményéért megöljenek, de azért na. Mégsem az alelnököt gyilkolták meg. Trump túltolja.
Azért megfigyelhető egy éledő tendencia.

Azért megfigyelhető egy éledő tendencia.
Nem tudom. Az USA társadalmában tény, hogy jelen van a társadalmi feszültség. De vajon ez most erősebb mint 50-60 évvel ezelőtt, vagy azért gondoljuk így mert a közösségi médiának köszönhetően erősebbnek látjuk? Ha belegondolsz a politikai gyilkosság nem új keletű dolog az USA-ban. Ott van Kennedy-ek meggyilkolása vagy Martin Luther King megölése. A faji atrocitások (lázadások) amik tudjuk, hogy a 60-as években mennyire komolyak voltak (lásd: Fekete párducok) vagy az egyes zavargások amikor a nemzeti gárdát vezényelték ki, hogy leverjék a lázadást (lásd: 92-es Los Angeles-i zavargás). Szóval ez nem új keletű dolog. Az viszont tény, hogy a szegénység egyre nagyobb, és, hogy az elektronikus médiának köszönhetően a társadalmi feszültség erősödik.

o_O
No ne már!

-------

Igazad van a minnesotaira én is emlékszem de nekem az volt a fejembe, hogy az valami maffia leszámolás volt...
Mindegy akkor ahogy írtad ez már elkezdődött mindkét oldalon...Én inkább arra utaltam a posztban, hogy hol lesz ennek a vége...tiszta vadnyugat.
Az azért mindenképpen elgondolkodtató, hogy a nyugati demokrácia fellegvárában egy politikusnak háromszor is meg kell fontolnia milyen politikai nyilatkozatot tesz mert lehet, hogy egy random civil szemközt lövi azért.

• Tetszik
Reactions: plushun and endre
Úgy gondolom szerencsétlen srác likvidálása szintén egy multifunkcionális esemény:

-- egyrészt olyan érzékeny témákra fókuszált újabban, ami a fiatalok körében kerülendő hogy terjedjen.
-- Figyelmeztetés a hasonló szándékú 'véleményvezéreknek'
-- Pont szept 11. előtt egy nappal.. Terelés az egyik legnagyobb szabású psy-op-ról, ugye már széles körben elérhetőek olyan információk amelyek hiteltelenítik a mainstream narratívát
-- Egymásnak engedni, hergelni a két nagy tábort a konzervatívokat nekizavarni a libsiknek, ami további vérontást és zavart szülhet..

Trump mentőövet dob MAGAmagának.
......
Sokat merengtem ezen a merényleten...két dolog kavarog bennem.
Szerintem összképileg nagyon hasonló a Trump- elleni első merénylethez...ami bennem felmerült: 1.…akkor a Trump ellenit elrontották,
ezt nem...
2....a Trump ellenit akkor így akarták és ezt is, csak Kirkét elrontották...
Megint valami nímand viszi el a balhét...