[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Erdogan goes to Trumpliwood

• Hűha
Reactions: enzo
"Békepárti" Trump: a NATO lőjje le légterébe tévedő orosz gépeket!

Lehet, hogy mégsem békepárti ez a Trump?!? :D
24 óra helyett 24 hét alatt sem csinált békét, most meg már orosz olaj mellőzéséhez köti hogy bármit is csináljon ez ügyben.
Óriási próféta a mi minielnökünk: nagyon bejött ám minden amit Trumpról várt! :D

24 óra helyett 24 hét alatt sem csinált békét, most meg már orosz olaj mellőzéséhez köti hogy bármit is csináljon ez ügyben.
Óriási próféta a mi minielnökünk: nagyon bejött ám minden amit Trumpról várt! :D
Sőt mostmár Ukrajna minden elvesztett területet visszaszerezhet!

Persze ehhez az kell, hogy Európa vegyen amerikai fegyvert és, hogy azokkal mi történik már nincs hozzá közük.
Pedig azt ígérte, hogy amint elnök lesz 24 órán át béke lesz. ÉS ezzel a békével végre lesz pénz Magyarországon. Ki láthatta ezt előre...

Macron úr felhívja Trump urat, hogy engedélyt kérjen a francia nagykövetségre való behajtásra.
Elutasították! Gyalog ment.
És mindez azért, mert egy nagyszerű, atomfegyverekkel rendelkező ország elnöke.

Szép narratíva

Ugyanaz az eset, de hovatartozástól függően máshogy van kialakítva. Nekem az indexes a kedvencem

• Vicces
Reactions: megazez
Na most pedig Erdogan volt megállítva - nem kezeli anyira lazán az ugyet, mint Macron:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Úgy tűnik, folytatódik a szélsőbalos erőszak az USA-ban.
Dallasban az ICE-központnál volt egy lövöldözés, 2 halott, 1 sérült és a lövöldöző öngyilkos lett. A töltényeken a felirat: anti-ICE
https://www.oe24.at/welt/schuetze-s...oerde-das-stand-auf-seinen-patronen/650016953

A balos oldalakon az ICE természetesen mint főgonosz szerepel, SS, Gestapo, halálosztag. Szembe kell velük szállni, resist, no pasarét!

Úgy tűnik, folytatódik a szélsőbalos erőszak az USA-ban.
Dallasban az ICE-központnál volt egy lövöldözés, 2 halott, 1 sérült és a lövöldöző öngyilkos lett. A töltényeken a felirat: anti-ICE
https://www.oe24.at/welt/schuetze-s...oerde-das-stand-auf-seinen-patronen/650016953

A balos oldalakon az ICE természetesen mint főgonosz szerepel, SS, Gestapo, halálosztag. Szembe kell velük szállni, resist, no pasarét!
Én úgy tudom migránsokat ölt, nem ICE tagokat, de lehet tévedek.

• Tetszik
Reactions: Loken
Én úgy tudom migránsokat ölt, nem ICE tagokat, de lehet tévedek.
Simán előfordulhat, h migránsokat talált el, de a cikk szerint anti-ICE feliratot pingált a lőszerre. Kép is van a cikkben (vagyis a becsatolt twitter-bejegyzésben). Főleg, ha az ICE munkatársain golyóálló volt, a bevándorlókon meg nem.

• Tetszik
Reactions: fip7

Nem bizt.pol, de érdekes - európai szemmel ijesztő..."1984 feeling"

Érdekes, az USA is pedofílialázban van...Epstein...Pdaddy...stb.
Ja és korábban is...

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7
Érdekes fejlemények...Amúgy az öreg muksó akit a Kirk-merényletkor letartóztattak, állítólag a figyelmet terelte el a merénylőről...és pedofíliával vádolják...

• Tetszik

Várom mikor esik le neked, hogy nem Trump-tól várja a csodát……..

Trumlerre kezd ráégni az Epstein-ügy...Cia-mOszad....hiába mossa...
Baj lesz ebből bróder...Főleg, hogy a SorSost is betámadta...

• Tetszik
o_O o_O
????????????