Egy Szuhoj becenevű Orosz tiszt kamikaze drónok fenyegetése alatt több mint 2,5 km-en át cipelte a vállán egy súlyosan megsebesült társát nyílt terepen, amíg átadta egy evakuációs csoportnak – jelenti a Beshenye Psy (GV Központ) Telegram csatorna.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
így vanEgyenlőre ezek "csak" szavak.Kérdés van-e mögötte "tartalom" is.Maradnak-e a jelenlegi ütemben a fegyverszállitások?Ha igen akkor marad a jelenlegin oroszoknak kedvező felörlő háború.Ha van mögötte "tartalom" rövid időn belül nagy mennyiségben kaphatnak az ukránok fegyverzetet.Ezzel "párhuzamosan" ellathatják Ukrajnát nagy mennyiségű nagy hatótávolságú támadó fegyverzettel is.Ezek a lépések ha időlegesen is a harctéren "felboríthatják" az erőviszonyokat az eddigieknél komolyabb csapások érhetik az Orosz hátországot.
Most komolyan csalódtam Trumpban. Pedig az Izraeli - Iráni konfliktust olyan szépen lezongorázta. Gondolom mostanra sikerült kikalkulálni, hogy mivel jár jobban: ha leállítja az egyhetes különleges katonai műveletet 24 óra alatt ( hosszú azaz egy hét és ki tudja mikor lenne alkalmas mindenkinek a 24 órás lezárás ), vagy adjunk el egy csomó fegyvert a NATO-nak, aki meg szépen tovább tolja a maradék ukránokat a darálóba, ráadásul ők maguk jelentették ki, hogy már csak egy kevés pénzre van szükség, hogy a hosszú harcokban megedződött csapatainak sikerüljön Moszkva bevétele. Hasznos dolog a gazdasági kimutatásokra építeni a világbékét.Hányszor mondtam már azt, hogy ez lesz? Na és mi lett?
Én stratégiai nyugalommal kivár(nám)-om a végét.Hányszor mondtam már azt, hogy ez lesz? Na és mi lett?
Nem ítélkezek; fiatal nő megözvegyülve. Nem tudom, H a romantikus tragédiák lapjain túl, ki várná el, H a lánya/húga sírig gyászolja az elhunyt férjét?! A kísérő felirat viszont gáz."Azért jöttem, hogy elmondjam a férjemnek, hogy az elmúlt három évben nem figyelt rám eléggé, és élő barátot kell találnom."
Valójában ennél nincs lejjebb...
VK | VK
vk.com
Az ukránok azt állítják (képi bizonyíték nélkül) hogy lelőttek egy orosz gépet. Ezúttal tényleg Kijev szelleme volt egyenesen a Kígyó szigetről....Újabb krím elleni dróntámadás
Ma hajnali 4 órakor Zaporizzsje irányában lelőttek egy Szu-34-est bombadobási kísérlet közben.
![]()
Jó kis PR szöveg, olyan Trump módra : Figyu, látom, hogy eltökélt vagy és elég tökös is, hogy egyhuzamban lefuss 200 km-ert, de ehhez egy jó futócipőre van szükséged. Annak érdekében, hogy elérd a céljaid és biztos legyen a siker , én adok neked megfelelő futócipőt, bármennyit, a szponzoraid meg fizessék ki.Hányszor mondtam már azt, hogy ez lesz? Na és mi lett?
inkább így szólna ez: én tudok adni megfelelő futócipőt, ha a szponzoraid kifizetik, és letakarjátok a márkajelzést ...Jó kis PR szöveg, olyan Trump módra : Figyu, látom, hogy eltökélt vagy és elég tökös is, hogy egyhuzamban lefuss 200 km-ert, de ehhez egy jó futócipőre van szükséged. Annak érdekében, hogy elérd a céljaid és biztos legyen a siker , én adok neked megfelelő futócipőt, bármennyit, a szponzoraid meg fizessék ki.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..