Akkor a telegram mellé majd felrakom mindig az eredetit...úgy jó? Bár legtöbben úgy is csak átfutják...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, szerintem úgy jó lesz. Előre is köszönöm.Akkor a telegram mellé majd felrakom mindig az eredetit...úgy jó?
Én köszi...Igen, szerintem úgy jó lesz. Előre is köszönöm.
Nekem kb. mindegy hogy miről írsz, csak a megfelelő topikba legyenÉn köszi...Gondolom neked így könnyebb követni, én én is lassabban rakok fel híreket...vagy ny-álhíreket...
![]()
Kitartás, mielőbbi felépülést kivánok!En is mutet elott allok es kemora jarok msr honapok ota, sajnos.
Szerintem a Wolt...csak volt...
![]()
Hatalmas botrány: a népszerű futárszolgálat Ãgy verte át fogyasztóit!
Egyre több probléma akad a céggel kapcsolatban.www.borsonline.hu
Nyugger és az indiai futárok kálváriája sokadik rész: Foodora törölte a rendelésemet, mert Pajeet a 3 agysejtjével NEM TALÁLT IDE A BELVÁROS KELLŐS KÖZEPÉRE. Persze baszott értesíteni, helyette törölte a rendelésemet, amiről megint csak nem jött értesítés. Már kurva éhesen ránézek telefonra, utólag jön egy SMS, hogy ja bocsi "nem találtuk a címedet". Még szerencse, hogy legalább az ügyfélszolgálat rendes volt és visszautalta a megrendelés árát.A Jóisten kegyelmezzen az oroszoknak, mert ahogy Kanada, az amerikai szoftveripar vagy itt Pesten a futárok példája mutatja, ahova/amibe az indiaiak beteszik a lábukat az idővel szarrá válik. Max ha öbölmenti módon kurva szigorú migrációs szabályok mellett szabályozzák a tartózkodásukat.
Szerencsétlen fizikai munkát végzők degradálása megfűszerezve egy kis hétköznapi rasszizmussal… hát ezt nem vártam tőled. Még éhesen sem.Nyugger és az indiai futárok kálváriája sokadik rész: Foodora törölte a rendelésemet, mert Pajeet a 3 agysejtjével NEM TALÁLT IDE A BELVÁROS KELLŐS KÖZEPÉRE. Persze baszott értesíteni, helyette törölte a rendelésemet, amiről megint csak nem jött értesítés. Már kurva éhesen ránézek telefonra, utólag jön egy SMS, hogy ja bocsi "nem találtuk a címedet". Még szerencse, hogy legalább az ügyfélszolgálat rendes volt és visszautalta a megrendelés árát.
Eddig is voltak retardált futárok, de baszdmeg ez már tényleg a legalja szint. Vazzeg miért van az a kurva folyamatosan csipogó-csengő GPS a telefonodon ha nem bírod használni? Arról nem is beszélve, hogy a közlekedési szabályokat leszarják, random krikettet néznek vezetés közben, behúznak a troli elé ésatöbbi erről már írtam.
Komolyan nem értem hogyan tudnak ezek egyáltalán humanoidként funkcionálni ha a legalapabb tevékenységek végrehajtására sem képesek. Érdekes módon az arab, az ázsiai futárok (vietnami stb) lazán idetalálnak, a magyar meg még tanácsot is ad, hogy honnan érdemes rendeljek. De neeem, alkalmazzunk tájékozódásra képtelen indiaiakat, mert az olcsó és még szar is![]()
Tán nem jött meg a Temu? Mit rendeltél? Retro falilámpát?Nyugger és az indiai futárok kálváriája sokadik rész: Foodora törölte a rendelésemet, mert Pajeet a 3 agysejtjével NEM TALÁLT IDE A BELVÁROS KELLŐS KÖZEPÉRE. Persze baszott értesíteni, helyette törölte a rendelésemet, amiről megint csak nem jött értesítés. Már kurva éhesen ránézek telefonra, utólag jön egy SMS, hogy ja bocsi "nem találtuk a címedet". Még szerencse, hogy legalább az ügyfélszolgálat rendes volt és visszautalta a megrendelés árát.
Eddig is voltak retardált futárok, de baszdmeg ez már tényleg a legalja szint. Vazzeg miért van az a kurva folyamatosan csipogó-csengő GPS a telefonodon ha nem bírod használni? Arról nem is beszélve, hogy a közlekedési szabályokat leszarják, random krikettet néznek vezetés közben, behúznak a troli elé ésatöbbi erről már írtam.
Komolyan nem értem hogyan tudnak ezek egyáltalán humanoidként funkcionálni ha a legalapabb tevékenységek végrehajtására sem képesek. Érdekes módon az arab, az ázsiai futárok (vietnami stb) lazán idetalálnak, a magyar meg még tanácsot is ad, hogy honnan érdemes rendeljek. De neeem, alkalmazzunk tájékozódásra képtelen indiaiakat, mert az olcsó és még szar is![]()
Kivagy, ha éhes vagy?Nyugger és az indiai futárok kálváriája sokadik rész: Foodora törölte a rendelésemet, mert Pajeet a 3 agysejtjével NEM TALÁLT IDE A BELVÁROS KELLŐS KÖZEPÉRE. Persze baszott értesíteni, helyette törölte a rendelésemet, amiről megint csak nem jött értesítés. Már kurva éhesen ránézek telefonra, utólag jön egy SMS, hogy ja bocsi "nem találtuk a címedet". Még szerencse, hogy legalább az ügyfélszolgálat rendes volt és visszautalta a megrendelés árát.
Egy állat...jó, hogy nem tépett szét egy futárt..Kivagy, ha éhes vagy?![]()
Aki futárral hozat ennivalót, elvesztette élete felett az irányitást. Csak azt remélem, nem pizza volt.![]()
Mire gondolsz? Én konkrétan a πnára... de az ok ami miatt belinkeltem, az amire a korporatív nagytőke érzékenységére utal, ráadásul háború idején, amikor ugye hullanak a man-us-ok, egy hadimegrendelésekkel kitömött cégcsoport, a társadalom olyan szereplőit alkalmazza, akik a háború alatti munkaerő (ffi) reprodukálásában kikerülhetetlen szerepet játszanak, ha egészségesek. De ugyanakkor tisztán látszik, hogy a haszonelvűség mennyire telibeszaharinozza a társadalmi szükségszerűséget, ugyanakkor az általuk tudott információkat elhallgatva, a károsultak erkölcseit firtatva próbálnak a felelősség alól kibújni.Aktuális hir....
A kolozsvári származású haverod valótlant állított....Csak úgy néz ki...a főtér és a környéke valóban szép...de menjél el mondjuk a Mărăști-lakótelep felé, korábban földszintes házak voltak itt és a zöldség termesztéssel foglalkozó hóstátiak lakták....családi bulgárkertészetek voltak itt....annyira nem vagyok kolozsvári (ahogy ezt itt majdmindenki tudja), hogy a nagyszüleim szobájából erre a templomra láttam ráEbben az a gáz, hogy Magyarországra sokkal több külföldi működő tőke és beruházás érkezik, mint romániába. Vagyis náluk a helyi vállalatoknak köszönhető a növekedés. Ami nálunk csak propaganda és vágyálom, az náluk a valóság.
Náluk a vidéki (Erdélyi) nagyvárosok is sikeres gazdasági közonttá fejlődtek. Az egyik Kolozsvári származású barátom úgy jellemezte Kolozsvárt, hogy úgy néz ki, mint amerika. Mindenhol modern, csupa üveg új épületek, stb. Egyedül annyi a különbség, hogy az épületek alacsonyabbak.
Sőt aki menzán eszik, az is! Sőt, aki nem maga veti a búzáját, az is!Aki futárral hozat ennivalót, elvesztette élete felett az irányitást. Csak azt remélem, nem pizza volt.![]()
Én a 90-es években jártam arra, és akkor is a belvárost néztük meg.A kolozsvári származású haverod valótlant állított....Csak úgy néz ki...a főtér és a környéke valóban szép...de menjél el mondjuk a Mărăști-lakótelep felé, korábban földszintes házak voltak itt és a zöldség termesztéssel foglalkozó hóstátiak lakták....családi bulgárkertészetek voltak itt....annyira nem vagyok kolozsvári (ahogy ezt itt majdmindenki tudja), hogy a nagyszüleim szobájából erre a templomra láttam rá
![]()
....menjünk tovább...
Monostori-negyed, a Csau-éra kolozsvári lakosságcserét előidéző első komoly lépése.
Hol is van ma ez a történelmi helyszín? Egy autóút határolta szigeten...végül is le is rombolhatták volna....Kolozs vára – A kolozsmonostori ispánsági vár (Kálvária-domb) – Transylvania Trust
www.transylvaniatrust.ro
Dónát úton, a Hója tövében nőttem fel gyerekként...ma egy betonrengeteg.. és még sorolhatnám....persze tudom...más a fénytörés....
Amennyiban a Amerika így néz ki oké...nem vitázom, csak a mese az mese marad...Kolozsvárból egy élhetetlen várost csináltak a románok.
Kibicnek semmi se drága.Sőt aki menzán eszik, az is! Sőt, aki nem maga veti a búzáját, az is!
Komolyan... erős szavak ezek tőled. Tedd le a tütüt.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..