www.military.africa
Ha "felszabadulnak" elhagyják Európát akik már itt vannak ugye?

Szerintem nagyon szépen ellettek volna, ha britek, portugálok, spanyolok, franciák, hollandok nem teszik be oda a lábukat.Így járnak a majmok, ha megszerzik a majomház vezetését.
Akkor még mindig botokkal meg nyilakkal ölnék egymást.Szerintem nagyon szépen ellettek volna, ha britek, portugálok, spanyolok, franciák, hollandok nem teszik be oda a lábukat.
Mocskos rablóbandák.
(Szándékosan nem írtam "fehér embert".)
Hát az tényleg sokkal rosszabb, mint a belga kézlevágás, meg a brit géppuskák meg a stb, stb.Akkor még mindig botokkal meg nyilakkal ölnék egymást.

Igazából szerintem is jobban lettek volna a fehérek nélkül, nekünk megmaradt volna 2.6 trillio USD amit Afrikára költöttünk eddig, meg laknának ott 100 millióan a mostani 1.5 milliárd helyett, igazából a bolygónak is jót tett volna, ha nem vitt volna oda a Nyugat rengeteg segélyt, gyógyszert stb.Hát az tényleg sokkal rosszabb, mint a belga kézlevágás, meg a brit géppuskák meg a stb, stb.![]()
Egyetértünk.Igazából szerintem is jobban lettek volna a fehérek nélkül, nekünk megmaradt volna 2.6 trillio USD amit Afrikára költöttünk eddig, meg laknának ott 100 millióan a mostani 1.5 milliárd helyett, igazából a bolygónak is jót tett volna, ha nem vitt volna oda a Nyugat rengeteg segélyt, gyógyszert stb.
Nem hát, a szervezetük maguktól legyőzné a malariat, HÍV-et meg az ott népszerű vírusokatEgyetértünk.
Tegyük hozzá, még 100 millióan sem lennének, és semmiféle segélyre nem volna szükségük.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..