Ehhez kapcsolódna a Mónika porszívó reklám. A képet kéretik hozzá gondolni.Amikor összeül a vezérkar, vagyis közösülés... :
![]()

Ehhez kapcsolódna a Mónika porszívó reklám. A képet kéretik hozzá gondolni.Amikor összeül a vezérkar, vagyis közösülés... :
![]()

Ugyebár ezek az algoritmusok öngerjesztő módon tolják azt, ami témára egyszer ránéztél.

Kedvenc karikatúrámnak a témája a memoár.nem tudom már, valami szóvicc akart lenni, vagy átvitt utalás, de igazság szerint elfelejtettem azóta.

Nyomasztóbb, hogy egy hete volt húsz fok.Ma aktuális, új magyar film:
![]()

Ja, amúgy megvan.Ez már döfi!
(Ez szóvicc akarna lenni, ha már nem írtál hozzá semmit.)
meg ugye Roni-ra írtam, vmik hsz-ra.Ja, amúgy megvan.
Wurst
Conchita Wurst.
Vagy mi.
James Bond találkozik egy tehénnel, bemutatkozik neki:Ja, amúgy megvan.
Wurst
Conchita Wurst.
Vagy mi.
Itt is több tolvaj igen morcos, hogy illegális és törvénytelen ami történt velük. Ez a szabadság hazájának törvénytisztelő állampolgárainak véleménye. Meg hogy nem vicces. Ezek szerint lopni szabad.
Miaz hogy, nagyon is!Itt is több tolvaj igen morcos, hogy illegális és törvénytelen ami történt velük. Ez a szabadság hazájának törvénytisztelő állampolgárainak véleménye. Meg hogy nem vicces. Ezek szerint lopni szabad.

Ott ez már úgy látom bevett szokás, Janukovicsnál lehetett ilyet először látni, mikor megdőlt .. Ott is kérdés lehetett hogy kinek a pénzéből építette, (orosz vagy USA jutalék) a "kettős" szolgálataiért.. Mivel a ruszkik állandóan le voltak gatyásodva, az utóbbira tippelek..Ukrajna új címere?
![]()
Nagy hintajátékos volt, szóval mindkettő tippre + a helyi oligarchák kenőpénzei.Ott ez már úgy látom bevett szokás, Janukovicsnál lehetett ilyet először látni, mikor megdőlt .. Ott is kérdés lehetett hogy kinek a pénzéből építette, (orosz vagy USA jutalék) a "kettős" szolgálataiért.. Mivel a ruszkik állandóan le voltak gatyásodva, az utóbbira tippelek..
Erről már a nóta jut eszembe hogy " Egyszer egy Sárkány, egyszer egy Királylány.." . Tapasztalatból hallottam.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..