J jani22 Well-Known Member 2016. augusztus 31. 13 219 28 618 113 Tegnap, ekkor: 21:29 #31 541 Sunlight56 said: Amikor összeül a vezérkar, vagyis közösülés... : Kattints ide a kinyitáshoz... Ehhez kapcsolódna a Mónika porszívó reklám. A képet kéretik hozzá gondolni. Reactions: misinator
Sunlight56 said: Amikor összeül a vezérkar, vagyis közösülés... : Kattints ide a kinyitáshoz... Ehhez kapcsolódna a Mónika porszívó reklám. A képet kéretik hozzá gondolni.
misinator Well-Known Member 2011. október 5. 5 212 16 119 113 Tegnap, ekkor: 22:05 #31 542 Kim Philby said: To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása Kattints ide a kinyitáshoz... Ugyebár ezek az algoritmusok öngerjesztő módon tolják azt, ami témára egyszer ránéztél. Úgyhogy mostanában ezeket a vdeókat tolja, meg az instant karmákat Imádom!
Kim Philby said: To view this content we will need your consent to set third party cookies. For more detailed information, see our cookies page. 3. féltől származó sütik elfogadása Kattints ide a kinyitáshoz... Ugyebár ezek az algoritmusok öngerjesztő módon tolják azt, ami témára egyszer ránéztél. Úgyhogy mostanában ezeket a vdeókat tolja, meg az instant karmákat Imádom!
misinator Well-Known Member 2011. október 5. 5 212 16 119 113 Tegnap, ekkor: 22:09 #31 543 SirHiggins said: nem tudom már, valami szóvicc akart lenni, vagy átvitt utalás, de igazság szerint elfelejtettem azóta. Kattints ide a kinyitáshoz... Kedvenc karikatúrámnak a témája a memoár. Ül az írógép előtt az idős férfi, a befűzött papír címe: Emlékirataim. S elakadva gondolkodik hősünk: - ...hogy is hívják a legjobb barátomat, akiről meg akarom írni az emlékeimet?
SirHiggins said: nem tudom már, valami szóvicc akart lenni, vagy átvitt utalás, de igazság szerint elfelejtettem azóta. Kattints ide a kinyitáshoz... Kedvenc karikatúrámnak a témája a memoár. Ül az írógép előtt az idős férfi, a befűzött papír címe: Emlékirataim. S elakadva gondolkodik hősünk: - ...hogy is hívják a legjobb barátomat, akiről meg akarom írni az emlékeimet?
S Sunlight56 Well-Known Member 2022. március 1. 3 270 25 094 113 Tegnap, ekkor: 22:46 #31 544 Ma aktuális, új magyar film: Reactions: Lupus80, fip7, 2ndt and 2 others
2ndt Well-Known Member 2015. július 9. 2 834 2 063 113 Tegnap, ekkor: 23:32 #31 545 Sunlight56 said: Ma aktuális, új magyar film: Kattints ide a kinyitáshoz... Nyomasztóbb, hogy egy hete volt húsz fok.
Sunlight56 said: Ma aktuális, új magyar film: Kattints ide a kinyitáshoz... Nyomasztóbb, hogy egy hete volt húsz fok.