Humor

623387243_1379388083931061_2882904397995682201_n.jpg

• Imádom
Reactions: misinator
Az ember jámborsága/vérmérséklete szerint elhiszi a hírek 80-90%-át, közben meg ami témában otthon van, dühöng, hogy a beszámoló 80-90%-ban hamis.

Úgy a kétezres évek körüli egyik télen járunk.
Igencsak sok hó esett, így a párommal egy méretesebb falusi kétkerekű furikkal hordtuk a ki a havat az udvarból az út menti árokba - hogy majd ne ott olvadjon/dagasszon sarat.
Az egyik utcabeli pár kiállt az autójával, kérdem, hogy hova mentek?
  • Hejcét elzárta a hó, arról megyünk anyagot forgatni az egyik magyar tévécsatornának.
  • Ha el van zárva, akkor minek mentek 60 kilométert oda? Miért nem forgattok a településünk határában a földúton, meg valahol itt a településen?

Utcabeliek kocsiba be, jobbra el.

Fél órával később visszaértek, beálltak az udvarba az autóval, a kapu zárásakor pedig kiszólt kacsintva; este nézzétek az adott tévé híradóját!

Este ülünk a tévé előtt, jön a hír; hogy Hejcét elzárta a hó a külvilágtól, s közben mennek a vágóképek.
Egy villanásnyi vágókép a település helységnévtáblájáról, majd egy másik rövid közeli, ahogy az utcabeli autója túrja meg a havat rendszámtábla tetejének magasságában egy olyan úton, ahol előtte maximum teherautó mehetett...
...majd egy teleobjektíves pár másodperces felvétel egy utcáról az utca végéből, ahol többen havat takarítanak, s a sokadik háznál lakók heroikus erőfeszítéssel - mint valami szovjet vízi erőmű építésről szóló filmhíradó felvételen - húzzák ki a megpakolt kézikocsit, s borítják be az árokba a havat.
Ráadásul a narráció is arról szól, hogy annyi hó esett Hejcén, hogy a helyiek kézikocsikkal hordják ki a havat az udvarokról.. (Nem szó szerint emlékszem, sajnos nem vettem fel videóra).

...na most én láttam/hallottam magam előtt a derék hejceieket, akik a kocsmában, meg otthon késhegyre menő vitákat folytattak a híradás után:

• Az a Pista volt!
  • A Pista kalapot hord, ez meg sapkában volt, a Józsi lesz az!
  • Ne mond már nekem; Józsinak nincs ilyen furikja!
  • Ne okoskodj asszony; én tudom!

Talán ugyan ahhoz a nőhöz járnak? :D

Jeffrey Epstein e-mailekben azt állítja, hogy Bill Gates eltitkolta a nemi úton terjedő betegséget a felesége elől, miután lefeküdt „orosz lányokkal”.

„Hogy még súlyosabb sértést okozzak neked, majd könnyekkel a szemedben könyörgök, hogy töröljem a nemi betegségeddel kapcsolatos e-maileket, a kérésedet, hogy adjak neked antibiotikumot, amit titokban adhatsz be Melindának, valamint a péniszed leírását” – áll az üzenetben.

Remeljuk hogy nem oda ahova Bill :D