[BIZTPOL] Magyarország

Nem azt mondtam, hogy náci/balos/gyökér BonsaiDuce.
Hanem csak a nevén neveztem :P
amivel a testalkatán röhögsz. Minek?
Ez olyan mint a minielnöközés, aztán lehet háborogni ha a fideszesek meg a Dobrev Klára ronda fején poénkodnak, hogy más testén nem csúfolódunk.
Te is 163 centi vagy, és aztán? Legalább tudsz vásárolni a gyerekosztályon, olcsóbb :), ettől még a véleményed pont annyit ér mint a 200 centis 140 kilósoké. (kivéve ha a kocsmában, ott néha a nagyobbra ráhagyjuk a véleményét záróra felé)

Az USA azért száll részlegesen ki, mert a célja Európa és a ruszkik kapcsán teljesült: szétválasztotta őket.
Innentől egyik sem lehet ellenfél, jöhet Kína.

Apró hiba, hogy a ruszki-Kína relációk kapcsán viszont elszámolták magukat és Kínával semmit nem tudnak már kezdeni, rogyadozik a az USanka birodalom.
Azért Kína sem áll olyan erősen. 5 éve válságban vannak…

Ahhoz képest, hogy mi lett volna, ha nem építhetnének a ruszki támogatásra? Stratégiailag messze jobban állnak most.
A Kínaiak utálják az oroszokat és félnek is tőlük. Tudják hogy az amerikaiak az ellenségeik de az oroszoktól félnek. A pekingi óvóhelyek továbbra is az oroszok ellen készülnek…

amivel a testalkatán röhögsz. Minek?
Ez olyan mint a minielnöközés, aztán lehet háborogni ha a fideszesek meg a Dobrev Klára ronda fején poénkodnak, hogy más testén nem csúfolódunk.
Te is 163 centi vagy, és aztán? Legalább tudsz vásárolni a gyerekosztályon, olcsóbb :), ettől még a véleményed pont annyit ér mint a 200 centis 140 kilósoké. (kivéve ha a kocsmában, ott néha a nagyobbra ráhagyjuk a véleményét záróra felé)

Külsőn nem illik gúnyolódni, de aki kivonja magát a kulturált vitából - márpedig a Dagi ilyen - akkor kivonja magát a szabályok alól is. Majd ha emberi módon viselkedik, akkor nem kap jelzőket.
Egyébként Klárán az ellenzékiek is szoktak gúnyolódni a külső alapján. De nála is áll, hogy hát ő sem veszi észre magát.
Azok a politikusok akik normálisan viselkednek, miközben lehetne mit gúnyolni a külsejükön, azoknál szinte eszébe se jut senkinek sem gúnyolódni. Mármint a normálisabb embereknek.

Külsőn nem illik gúnyolódni, de aki kivonja magát a kulturált vitából - márpedig a Dagi ilyen - akkor kivonja magát a szabályok alól is. Majd ha emberi módon viselkedik, akkor nem kap jelzőket.
Egyébként Klárán az ellenzékiek is szoktak gúnyolódni a külső alapján. De nála is áll, hogy hát ő sem veszi észre magát.
Azok a politikusok akik normálisan viselkednek, miközben lehetne mit gúnyolni a külsejükön, azoknál szinte eszébe se jut senkinek sem gúnyolódni. Mármint a normálisabb embereknek.
"akkor kivonja magát a szabályok alól is"
Ez nem így működik kultúrkörben.

Ha van mivel kikényszeríteni a szerződések betartását, mint ahogy nekünk nincs.
A szlovákok mostani szemétkedése legyen intő jel e tekintetben.
A szerbekkel is ugyanígy fogunk járni.
Olyan nincs, hogy az országok közötti kapcsolat mindig kiegyensúlyozott. Hol ilyen, hol olyan. Hisz sokan vannak a pályán és más azért dolgozik, hogy vmi elxaródjon, más meg azért hogy javuljon.

De alapvetően ezekkel a kisantant államokkal mindig ott lesz a tüske a köröm alatz. Ők mindig félteni fogják a rablott vagyont, mi meg nem felejtünk.

De pöröghet bárki a fején a Slovnaft itt van, az INA itt van és kell a NIS is!!! Kell a gazdasági erő és befolyás a céljainkhoz.

A Benes dekrétumok váratlan felmelegítése kapcsán én szétnéznék a szlovák patrióta oldalon. Ki kezdeményezte dobta be ott ezt?? Azt értem, hogy ment vele a kormány, mert vannak nehézségi erők. De aki ezt bedobta annak a célja a csehszlovak-magyar viszonylatban (nagyon profi volt, mert Fico mellett egyböl Babis is egy platformra került) zavart keltsen. Most amikor éppen magyar-csehszlovák trio állhat szemben a brüsszeli mainstreammel. Szal ha szlovák oldalon brüsszeli árulókat kell keresni, akkor egy vakond most a felszínre jött.

"akkor kivonja magát a szabályok alól is"
Ez nem így működik kultúrkörben.

Hát, hétköznapi közbeszédben gyakran de. Ez a velejárója. Mondjuk az se kultúrkörre jellemző, hogy valaki kivonja magát a vitából és nem lesznek negatív következményei.

• Robot
Reactions: megazez
Hát, hétköznapi közbeszédben gyakran de. Ez a velejárója. Mondjuk az se kultúrkörre jellemző, hogy valaki kivonja magát a vitából és nem lesznek negatív következményei.
Jó, de ennél lehet többet. Mondjuk én kivonom magam a vitából itt is, ha valláskárosultakról van szó, viszont ez leírás (hittel nem lehet vitázni), nem csúfolkodás.

Jó, de ennél lehet többet. Mondjuk én kivonom magam a vitából itt is, ha valláskárosultakról van szó, viszont ez leírás (hittel nem lehet vitázni), nem csúfolkodás.

Azért ez itt más. Orbán miniszterelnökként nem vállal semmilyen interjút, nem vitázik senkivel, nem válaszol érdemben semmire. Azért, mert nem akar egyenrangúnak látszani másokkal, meg akkor kiderülne, hogy mennyire rossz vezető. Fenn kell tartania a jó vezető látszatát. És megteheti, mert state capture van. Leuralt mindent. Mintha lenne egy boltod, és benne egy eladód, aki nem dolgozik rendesen, nem nagyon foglakozik a vásárlókkal, csúnyán beszél velük, lusta, lopja a kasszát stb. És valamilyen oknál fogva nem rúghatnád ki. Max akkor szabadulsz meg majd tőle, amikor tönkremegy a bolt. Ami a családi örökséged, amiben benne van minden pénzed. Na ilyen helyzetben vannak a magyarok.

Azért ez itt más. Orbán miniszterelnökként nem vállal semmilyen interjút, nem vitázik senkivel, nem válaszol érdemben semmire. Azért, mert nem akar egyenrangúnak látszani másokkal, meg akkor kiderülne, hogy mennyire rossz vezető. Fenn kell tartania a jó vezető látszatát. És megteheti, mert state capture van. Leuralt mindent. Mintha lenne egy boltod, és benne egy eladód, aki nem dolgozik rendesen, nem nagyon foglakozik a vásárlókkal, csúnyán beszél velük, lusta, lopja a kasszát stb. És valamilyen oknál fogva nem rúghatnád ki. Max akkor szabadulsz meg majd tőle, amikor tönkremegy a bolt. Ami a családi örökséged, amiben benne van minden pénzed. Na ilyen helyzetben vannak a magyarok.
Szerintem meg olyan helyzetben vannak a magyarok, hogy képtelenek összehozni egy hiteles ellenzéket és mindig a korábbi választásra készülnek.
Nekem ez a bánatom.