Micsoda fraudi elszóláshatástalanok

Micsoda fraudi elszóláshatástalanok

Spoiler: Nem tudilyet a komondor is tud
TATRA TADEAS lengyel helyi gyártásban... Nem lenne rossz nekünk sem szerintem.. @krisss írásait elnézve ahhoz képest biztosan jobb, mint amit kaszinós bobék terveznek...Volt itt Tátra alvázas 6 kerekű lengyel csoda,
Én vízionáltam itt platón utazó karabélyos mofém sisakos lövészekről, de hogy ez meg tud valósulni, az botrány.A Probléma az, hogy 2-3 éven belül nincs mèg elkezdve sem a pótlása és még azt se látni hivatalosan hogy mi lesz helyette ( már ha egyáltalán) a maradék meg olyan gatya állapotban van hogy az valami elmondhatatlan és nagyon könnyen megtörténhet így hogy lövész zászlóaljak fognak teherautó platón utazni mivel a meglévő btr-ek karbantartására már nem akarnak forrást adni és akkor ilyen módon meg kialmolunk a seggünk alól és a tartalékosok ellátásáról ahol még számoltak btr-el már ne is beszéljünk..
Ez így újfent kurvára el van baszva...
Története során párszor már felszámolták és nem tett semmit...ez nem Törökország.Én vízionáltam itt platón utazó karabélyos mofém sisakos lövészekről, de hogy ez meg tud valósulni, az botrány.
Semmilyen eszköz nincs a honvédség kezében a rossz döntések ellen? Ha holnap fel akarnák számolni, azt is szó nélkül kellene hagyni?

Ha szabadjára engedjük a legsötétebb fantáziánkat, akkor semmi sem lehetetlen.Spoiler: Nem tud
TATRA TADEAS lengyel helyi gyártásban... Nem lenne rossz nekünk sem szerintem.. @krisss írásait elnézve ahhoz képest biztosan jobb, mint amit kaszinós bobék terveznek...
Vagy majd a Győrben összeszerelt Tatra teherautókra mehet a Rába által korábban kifejlesztett VZF és az Aselsan torony ...Ha szabadjára engedjük a legsötétebb fantáziánkat, akkor semmi sem lehetetlen.
Például a 4IG felvásárolta a Gammát és mostantól a komondor váltja a gidránokat és a btreket is.
Vagy a viki csinált valami kis homokfutót, arra teszünk egy aselsan tornyot, voálá.
Esetleg a caracal, aminek az árából kijönne 3 NMS-L, de fele olyan jó sincs, sem pedig szükségünk rá.
A szlovákok miattunk kezdik újra a bmp1 gyártást.
Bele teszünk 500 millió eurót egy innovatív 8*8 fejlesztésbe a rheinmetallnál, de nem veszünk végül egy darabot sem, a románokhoz viszik a gyártást, akik 3 év alatt kapnak 1000 darabot.
A HIMARS-nak muszáj volna páncélozni a fülkéjét, és egy rcws sem volna ördögtől való a drónok korában.Vagy majd a Győrben összeszerelt Tatra teherautókra mehet a Rába által korábban kifejlesztett VZF és az Aselsan torony ...
(VZF : Védett Zárt Felépítmény )
Basszus. Most akartam elsütni.szlovákok miattunk kezdik újra a bmp1 gyártást

15 év kétharmad és 5 év háborús veszélyhelyzet. Ezt hívják teljhatalomnak, azellen semmit nem tehetsz.Én vízionáltam itt platón utazó karabélyos mofém sisakos lövészekről, de hogy ez meg tud valósulni, az botrány.
Semmilyen eszköz nincs a honvédség kezében a rossz döntések ellen? Ha holnap fel akarnák számolni, azt is szó nélkül kellene hagyni?
Nem hinnèm, mert krisss is èrtetlenkedik a bmpbgyártáson. Mi,hogy ,mièrt.Benne van.

nem fossál be nem lesz komondor.Nem hinnèm, mert krisss is èrtetlenkedik a bmpbgyártáson. Mi,hogy ,mièrt.
De a komondorra nem írt semmit.![]()
Persze, felmerül a kérdés, mi a fene, ami rosszabb a modernizált btrnel, de még a jelen, így ahogy van btrhez képest is szemöldökemelesre késztet.nem fossál be nem lesz komondor.
Nem mertem rákèrdezni egyenest.nem fossál be nem lesz komondor.
A modik már megfedtek miatta.
8*8 ás vagy 6*6 lesz? Vagy vegyesen?nem fossál be nem lesz komondor.
Vagy, ezt figyeld! Nem is gondoskodnak a btr pótlásáról, hanem a saját érdekeik szerint vesznek dolgokat és ideológiát gyártanak hozzá.8*8 ás vagy 6*6 lesz? Vagy vegyesen?
Ennyire konkrétat ne is kérdezz8*8 ás vagy 6*6 lesz? Vagy vegyesen?

vagy egyik sem!8*8 ás vagy 6*6 lesz? Vagy vegyesen?

7x7!8*8 ás vagy 6*6 lesz? Vagy vegyesen?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..