Az intersparban a húspultos nem szokott rossz lenni.Multkor vettem 1,5kg ot az egeszet sutibeten kisuottem es a tepsi majdnem megtelt vizzel…na mondom fasza vettem 1liter vizet csirkenek alcazva
Inkabb szepkartyara veszek hentesnel hust…
Az intersparban a húspultos nem szokott rossz lenni.Multkor vettem 1,5kg ot az egeszet sutibeten kisuottem es a tepsi majdnem megtelt vizzel…na mondom fasza vettem 1liter vizet csirkenek alcazva
Inkabb szepkartyara veszek hentesnel hust…
Szóval Tiszás bótba jársz? A háborút pénzeled te lator?!Nem akartam volna hozzászólni a magas röptű beszelgetéshez, de a MOM Spárban pont a felvágottas pultnál állva, na ki állt be mögém? A Magyar Péter.. a gyerekeivel vásárolt felvágottat meg húst. Még nem láttam korabban itt.
Én rendre ide járok, viszonylag jó a minőség, de ha valami igazán fasza húst akarok akkor azt vidéki böllértől veszem.
Asszony már évekóta nem vesz húst hazai Lidlben.Itthon már csak maszek mészárostol veszünk húst.A lidlben kegyetlen sok a víz a húsokban az utóbbi 1-2 évben.
Volt olyan egymas utan 3 romlottat vettunk…messze kerulom tolunk nem messze van a bp legjobb piaca nagyon jo arban adjak a szep husokat szepkartyarol lehet fizetni, vegszukseg eseten veszek elore csomagolt elelmiszert.Az intersparban a húspultos nem szokott rossz lenni.
Lebuktam, de legalább végre meg vallhatom, hogy már oviban is gyilkos galóca volt a jelem!Szóval Tiszás bótba jársz? A háborút pénzeled te lator?!
Még jó hogy bevallod mielőtt kiderítik róladLebuktam, de legalább végre meg vallhatom, hogy már oviban is gyilkos galóca volt a jelem!

Ket kedvencem a kaves hight proteines cuclival az elen.A hús+sajt már amúgy is teljesen a luxuscikk kategóriába esik Mo-n![]()
a lidlis? ( a kávés nem finom)Ket kedvencem a kaves hight proteines cuclival az elen.
Igen minden reggel egy finom szendviccsel azt eszem. Bar itt romaniaban is vettem es itt sokkal finomabb…a lidlis? ( a kávés nem finom)
ezt most nem tudom értelmezni, milyen kávén van cumi?Ket kedvencem a kaves hight proteines cuclival az elen.
ezt most nem tudom értelmezni, milyen kávén van cumi?![]()
De milyen cucli??Ket kedvencem a kaves hight proteines cuclival az elen.![]()
/Minden reggel ilyet iszol aztán csodálod, hogy nincs pénzedIgen minden reggel egy finom szendviccsel azt eszem. Bar itt romaniaban is vettem es itt sokkal finomabb…

Rendes kavet is iszomDe milyen cucli??![]()
/meg mé nem rendes kávét iszol/

Nem olyan dragaMinden reggel ilyet iszol aztán csodálod, hogy nincs pénzed![]()

Oláhoknál vagy?Ha a Kárpátok környékén,vegyél házi sajtot.Árulják őket az út szélén.Asszony kedvence,a bivalysajt már sajnos eltünt,de a többi is nagyon jó.Igen minden reggel egy finom szendviccsel azt eszem. Bar itt romaniaban is vettem es itt sokkal finomabb…
Igen itt vagyok a hegyekben es vettem pont ma 1kg hazi sajtot meg kolbasztOláhoknál vagy?Ha a Kárpátok környékén,vegyél házi sajtot.Árulják őket az út szélén.Asszony kedvence,a bivalysajt már sajnos eltünt,de a többi is nagyon jó.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..