Az intersparban a húspultos nem szokott rossz lenni.Multkor vettem 1,5kg ot az egeszet sutibeten kisuottem es a tepsi majdnem megtelt vizzel…na mondom fasza vettem 1liter vizet csirkenek alcazva
Inkabb szepkartyara veszek hentesnel hust…
Az intersparban a húspultos nem szokott rossz lenni.Multkor vettem 1,5kg ot az egeszet sutibeten kisuottem es a tepsi majdnem megtelt vizzel…na mondom fasza vettem 1liter vizet csirkenek alcazva
Szóval Tiszás bótba jársz? A háborút pénzeled te lator?!Nem akartam volna hozzászólni a magas röptű beszelgetéshez, de a MOM Spárban pont a felvágottas pultnál állva, na ki állt be mögém? A Magyar Péter.. a gyerekeivel vásárolt felvágottat meg húst. Még nem láttam korabban itt.
Én rendre ide járok, viszonylag jó a minőség, de ha valami igazán fasza húst akarok akkor azt vidéki böllértől veszem.
Asszony már évekóta nem vesz húst hazai Lidlben.Itthon már csak maszek mészárostol veszünk húst.A lidlben kegyetlen sok a víz a húsokban az utóbbi 1-2 évben.
Volt olyan egymas utan 3 romlottat vettunk…messze kerulom tolunk nem messze van a bp legjobb piaca nagyon jo arban adjak a szep husokat szepkartyarol lehet fizetni, vegszukseg eseten veszek elore csomagolt elelmiszert.Az intersparban a húspultos nem szokott rossz lenni.
Lebuktam, de legalább végre meg vallhatom, hogy már oviban is gyilkos galóca volt a jelem!Szóval Tiszás bótba jársz? A háborút pénzeled te lator?!
Még jó hogy bevallod mielőtt kiderítik róladLebuktam, de legalább végre meg vallhatom, hogy már oviban is gyilkos galóca volt a jelem!

Mekkora lesz a meglepődés amikor kiderül, hogy az emberi test tömegének is legalább a fele víz...Multkor vettem 1,5kg ot az egeszet sutibeten kisuottem es a tepsi majdnem megtelt vizzel…na mondom fasza vettem 1liter vizet csirkenek alcazva
Csak ugye nem úgy a csont és izomszövetben tárolva...hogy hő/só hatására a hús térfogata és tömege felére csökken. Az a víz nem természetes sajátja, szokták vágás előtt pl. sós táppal etetni, hogy minnél több vizet igyon és tároljon a sejtjeiben....trükkösek ezek a fránya állatipari telepek. Meg ugye a friss hús a szupermárkettben már legalább egy hete kering fagyasztva...az országban...Mekkora lesz a meglepődés amikor kiderül, hogy az emberi test tömegének is legalább a fele víz...
Csak ugye nem úgy a csont és izomszövetben tárolva...hogy hő/só hatására a hús térfogata és tömege felére csökken. Az a víz nem természetes sajátja, szokták vágás előtt pl. sós táppal etetni, hogy minnél több vizet igyon és tároljon a sejtjeiben....trükkösek ezek a fránya állatipari telepek. Meg ugye a friss hús a szupermárkettben már legalább egy hete kering fagyasztva...az országban...
Sütöttél már olyan disznó/csirke húst, ami házi tartású állattól származott, amit magának vágott az állattartó?...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..