Igen.tegap ezen dühöngött itt mindenki és átrakták a katonai témáju cikkekbe..
azèrt vártam.
asszem higgins tegnap nem járt itt.
Igen.tegap ezen dühöngött itt mindenki és átrakták a katonai témáju cikkekbe..
azèrt vártam.
1 percet bírtam tegnap.Frenetikus dumája van a srácnak. Nézd meg
A Zrínyi rohamlöveges vidijét is végigröhögtem![]()

direkt végig néztem a topicot előtte, h más nem rakta már be...Igen.azèrt vártam.
![]()
nem, nem ezért szarJa meg, hogy azért szar mert nem közlik a pontos páncélvédelmi adatokat és biztos papír. Aha, persze, minden ország siet közzétenni a legmodernebb harckocsijának a körkörös védelmi adatait, had tudja az ellenfél
Terminátor átpakolta. Amúgy itt volt.direkt végig néztem a topicot előtte, h más nem rakta már be...
fszm tudja épp hol kéne keresni, ha nem itt
nem, nem ezért szar

Há' na mindegy. Szerintem roppant szórakoztatók a videói.Terminátor átpakolta. Amúgy itt volt.![]()
Nagyjából egy jó szellemi kútmérgezés szintjén.Há' na mindegy. Szerintem roppant szórakoztatók a videói.
Értem én, hogy Humor Herold akart lenni, de a nagy erőlködésben sikerült beszarnia. Az egész oldalpáncélnál nem esett le neki, hogy az vazzeg standard cserélhető ERA, amit a fél világ használ, míg az RPG védő rácsok nem a sufnituning jelei, hanem szintén standard industry practice 20+ éve. A személyzet nélküli torony szidása kriminális - főképp a legutóbbi nyugati fejlesztések irányának fényében - és nem, továbbra sem fordult meg Ukrajnában akárhogy igyekeznek azt erőltetni.nem, nem ezért szar
Na látjátok ez más, a szakmaian levezetett konzekvens kritika (olvastam tőled korábban részletesen) az egy teljesen más tészta. Viszont vszeg ez lesz belátható ideig a fejlesztési irány, lásd az Armatán túl az M1E3, Leopard 2 A-RC 3.0, Type 100 ésatöbbiSzemély szerint nekem nem tetszik az ember nélküli torony koncepciója
Az a baj, hogy az őszinte reakciómért a Youtube letiltana, szóval kreatívnak kell legyekNagyjából egy jó szellemi kútmérgezés szintjén.
akkor nézd meg a Téli-háborús videójátNagyjából egy jó szellemi kútmérgezés szintjén.
Nem a tornyot szídta, hanem rávilágított, hogy az orosznak ez kicsit sokacskaÉrtem én, hogy Humor Herold akart lenni, de a nagy erőlködésben sikerült beszarnia. Az egész oldalpáncélnál nem esett le neki, hogy az vazzeg standard cserélhető ERA, amit a fél világ használ, míg az RPG védő rácsok nem a sufnituning jelei, hanem szintén standard industry practice 20+ éve. A személyzet nélküli torony szidása kriminális - főképp a legutóbbi nyugati fejlesztések irányának fényében - és nem, továbbra sem fordult meg Ukrajnában akárhogy igyekeznek azt erőltetni.
Leszámítva, hogy a Merkava egy bizonyított, működő tank.Most hirtelen ennyi, de megtartom a többi részét a videómnak. Nem akartam rá reagálni, de ha a Merkaváról mondtam volna kint ilyeneket, akkor égő katapulttal deportáltak volna engem Gázába, ami után 3 darab 1000 fontos JDAM-el is megszórtak volna a területet a biztonság kedvéért
), még nem biztos, hogy a Közel-kelethez, Tzahalhoz is fog 
Ez szakmai szemmel nézve kurva gyenge tartalom ez a fő baj vele.Nem a tornyot szídta, hanem rávilágított, hogy az orosznak ez kicsit sokacska
Leszámítva, hogy a Merkava egy bizonyított, működő tank.
Mondhattál volna, max hülyének néznek.
Attól meg, hogy valaki ért a ruszkikhoz, meg a tankokhoz, meg a repülőkhöz, meg rakétákhoz, meg radarokhoz (nem hagytam ki semmit remélem), még nem biztos, hogy a Közel-kelethez, Tzahalhoz is fog
![]()
A háborús videói (Búr, Téli) nekem tetszettek (nyilván ennyi időbe, ami belefér, de helyén kell kezelni).Ez szakmai szemmel nézve kurva gyenge tartalom ez a fő baj vele.
A komának a téma ahogy mondtad "sokacska".
Mondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....A háborús videói (Búr, Téli) nekem tetszettek (nyilván ennyi időbe, ami belefér, de helyén kell kezelni).
És továbbra is: szórakoztató, vicces videók.
Ahogy egyébként ő maga is többször leírta ott YT-n. Nem is akar több lenni.
Nem Molni-féle hardcore (és száraz) tech videónak nézem.
Nyugger köszöni szèpen.Mondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....

Ő is lehetne 'kicsit' kevésbé pártos...Nyugger köszöni szèpen.![]()

Őszintén szólva szerintem kb 2 videóját néztem megNyugger köszöni szèpen.![]()
Btw, pl a szovjet-afgán háborús videója is simán nézhető.Mondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....
Megint csak, hol vannak akkor az adatok a Type 100, M1E3, Leo 2 A-RC 3.0 tornyának működéséről? Ja, hogy szintén nincsenek? ÖöööööööNem a tornyot szídta, hanem rávilágított, hogy az orosznak ez kicsit sokacska![]()
Analógiával élve ez az egész olyan mintha a gázai háború elején kiszedett, deaktivált Trophy-val operáló Merkavákból levezetném, hogy az egész platform egy szutyok, mert hádde kilőtték őket. Helyes a megállapítás? Nem, mert mindez nem a platformon magán múlt, hanem az akkori káosz közepette használaton. Lehet belőle ragebait kontentet csinálni? Természetesen. Helyénvaló ez szakmailag? Kurvára nem.Leszámítva, hogy a Merkava egy bizonyított, működő tank.
Cserébe vannak azért olyan alap általános elemzési pontok, amelyeket technikai szempontból univerzálisan lehet applikálni. Az viszont már egy külön elemzési szint - és ezáltal a térségbeli szakértők ismérve -, hogy a technikai részleteken túl a háttérbeli doktrinális felhasználást/hátteret mennyire ismerik. Na én ilyen a Közel-Keletnél fixen nem leszek, de nem is akarokAttól meg, hogy valaki ért a ruszkikhoz, meg a tankokhoz, meg a repülőkhöz, meg rakétákhoz, meg radarokhoz (nem hagytam ki semmit remélem), még nem biztos, hogy a Közel-kelethez, Tzahalhoz is fog
![]()

Szegény haverom érezhetett ilyen fájdalmat, amikor katétert helyeztek fel nekiEz szakmai szemmel nézve kurva gyenge tartalom ez a fő baj vele.
A komának a téma ahogy mondtad "sokacska".
Szintúgy, évek óta magamtól hazai tartalmat ha nem linkelnek/küldik nem nézekMondjuk én magyar youtube-ot kerülöm mint a tüzet....
Nem kell szégyenkezni, önmagamtól én sem nézném meg az enyéimeketŐszintén szólva szerintem kb 2 videóját néztem meg
(most szégyenkezem kicsit) De azok igényesek voltak mégha ott is van némi ideológiai töltet de ez kultúráltan van előadva és párbeszédre késztető módon.

Stimmt. De ők nem is harsogják, hogy mááá mingyá rendszeresítjük.Megint csak, hol vannak akkor az adatok a Type 100, M1E3, Leo 2 A-RC 3.0 tornyának működéséről? Ja, hogy szintén nincsenek? Öööööööö
*párat kilőttek, illetve lerohantakAnalógiával élve ez az egész olyan mintha a gázai háború elején kiszedett, deaktivált Trophy-val operáló Merkavákból levezetném, hogy az egész platform egy szutyok, mert hádde kilőtték őket. Helyes a megállapítás? Nem, mert mindez nem a platformon magán múlt, hanem az akkori káosz közepette használaton. Lehet belőle ragebait kontentet csinálni? Természetesen. Helyénvaló ez szakmailag? Kurvára nem.
Dehogy vannak. Errefelé nem racionalitás van. Depláne nem nyugati gondolkodás szerinti.Vannak olyan dolgok, amiket egy bizonyos szint felett nem teszünk meg
Cserébe vannak azért olyan alap általános elemzési pontok, amelyeket technikai szempontból univerzálisan lehet applikálni.
Nem csak a doktrinát kell, hanem a társadalmat, néplelket. Ezt meg úgy nem fogja senki érteni, ha nem él/élt itt.Az viszont már egy külön elemzési szint - és ezáltal a térségbeli szakértők ismérve -, hogy a technikai részleteken túl a háttérbeli doktrinális felhasználást/hátteret mennyire ismerik.
Ennek őszintén örülök, mert annál szánalmasabb kevés volt, amikor egy valamihez vmennyire értő elemzők beleokoskodtakNa én ilyen a Közel-Keletnél fixen nem leszek, de nem is akarok![]()
Erre ezt tudnám ismét:Szegény haverom érezhetett ilyen fájdalmat, amikor katétert helyeztek fel neki
Szintúgy, évek óta magamtól hazai tartalmat ha nem linkelnek/küldik nem nézek
Nem kell szégyenkezni, önmagamtól én sem nézném meg az enyéimeket![]()

Én egyáltalán nem állok orosz oldalon. Röviden: Ez gyenge még akkor is ha a tartalmat humorral kísérli meg pótolni.De azért lábjegyzetben: ha orosz oldalon állna, akkor kevésbé lennél vele Te is kritikus![]()
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..