Égszakadás, Földindulás! Megjelent az USA EÜ minisztérium új étrendi ajánlása, ami a krónikus betegségek elleni fellépés miatt tesznek!
link: https://realfood.gov/
link: https://realfood.gov/
Azért igazi cigánytempó amit a palesztínok itt leművelnek. Mintha igazoltást látnál Borosdban...Le a kalappal a lányok előtt, hogy szemük sem rebben a fenyegetően fellépő semmirekellőkkel szemben. Azért furcsa, hogy egy férfi sincs a kontingensben annak legalább lenne takintélye...megelőzendő az ilyen arcba mászós jeleneteket. Egy arab férfi szemében egy nő nem tárgyaló partner...csak a fegyvereik miatt nem mernek erőszakosabban fellépni.igazán milyen kedves tőlük
Izrael meg kvázi háborús állapotban létezik, depláne a határok körüli eáp-okon.
Szvsz rossz példa lenne összevetni egy békebeli országgal.
Egyébként még okt.7-e után sem jellemző, hogy mindenki le lenne lőve.
Nagy respect a fiúknak-lányoknak, akiknek néha birka türelmük van.
/egyébként meg egy pedagógiai, 'makarenkói' pofonnak az esetek többségében több értelme van/
Hát a kapaszkodás csak annyit jelent, hogy ott sem ész alapján toboroznak, nemcsak a rendőrségüknél.Az egyik már kapaszkodott a kocsijába, és elvonszolta volna. Persze lehet mondani, hogy miért nem engedte el.
Pedig elég egyértelmű, az egyik rendőr a kocsi előtt áll:Itt a gázolási kísérletet sem látom
Akármi nem. Az lőtt rá, akit gyakorlatilag majdnem elgázolt. Még csak azt sem mondhatja, hogy nem látta...Akármi történhetett. Bepánikol, vagy egyéb.
Pontosan.Nyilván yard elől nem menekülünk,
De igen...keresztbe állt az úton és fel lett szólítva, hogy szálljon ki a kocsiból...amikor a gyalogos ügynökök közrefogták ő úgy döntött meg próbál inkább elhajtani. Ekkor dördült el a lövés, ami ismétlem felesleges volt, hamár lőtt akkor a kerékre kellett volna.
rég elugrott a kocsi elől, még ha szemből adta volna le, akkor OKPedig elég egyértelmű, az egyik rendőr a kocsi előtt áll:
![]()
Akármi nem. Az lőtt rá, akit gyakorlatilag majdnem elgázolt. Még csak azt sem mondhatja, hogy nem látta...
Pontosan.
Igen, "európai szemmel" ezért nem lőnénk le senkit, a gumira leadott célzott lövés is megtette volna, ...ha nem egy lakott terület kellős közepén minden irányban a saját kollégáiddal kellene szembesülni ezzel a problémával.

az általános tapasztalat, hogy a csajok tökéletesen megoldják az ilyen szitukatAzért igazi cigánytempó amit a palesztínok itt leművelnek. Mintha igazoltást látnál Borosdban...Le a kalappal a lányok előtt, hogy szemük sem rebben a fenyegetően fellépő semmirekellőkkel szemben. Azért furcsa, hogy egy férfi sincs a kontingensben annak legalább lenne takintélye...megelőzendő az ilyen arcba mászós jeleneteket. Egy arab férfi szemében egy nő nem tárgyaló partner...csak a fegyvereik miatt nem mernek erőszakosabban fellépni.

UN & UN-AFFILIATEDhttps://www.portfolio.hu/global/202...tkozi-szervezet-marad-tamogatas-nelkul-809603
"Az Egyesült Államok kilép több tucat nemzetközi szervezetből, köztük az ENSZ legtöbb szakosított szervezetéből, bizottságából, testületéből. Erről Donald Trump amerikai elnök írt alá rendeletet szerdán."
Vezettél már autót? Ha már ilyen jól megy a nyilak rajzolása,felrajzolnád, merre álltak annak a t.tv.s kocsinak az első kerekei?Pedig elég egyértelmű, az egyik rendőr a kocsi előtt áll:
![]()
Akármi nem. Az lőtt rá, akit gyakorlatilag majdnem elgázolt. Még csak azt sem mondhatja, hogy nem látta...
Pontosan.
Igen, "európai szemmel" ezért nem lőnénk le senkit, a gumira leadott célzott lövés is megtette volna, ...ha nem egy lakott terület kellős közepén minden irányban a saját kollégáiddal kellene szembesülni ezzel a problémával.
Ha személyeskedő alapon kivánod, hogy levezessem, akkor megtehetem.Vezettél már autót? Ha már ilyen jól megy a nyilak rajzolása,felrajzolnád, merre álltak annak a t.tv.s kocsinak az első kerekei?
Mennyi képkockát vágjak ki neked a teljes balra forditottól a másik irányig, hogy lásd miről is van szó?
Te vezettél már autót?...Na miért ugrott el, szeritned?rég elugrott a kocsi elől,

Nekem elég, hogy a helyi rendőrfőnök is elítélően nyilatkozott az 'intézkedésről'.Ha személyeskedő alapon kivánod, hogy levezessem, akkor megtehetem.
Ha láttad egyáltalán a videót, akkor feltűnne, hogy azt a képkockát ragadtam ki, ahol mindegyik rendőr jól látható, főleg arra fókuszáltam, hogy aki a kocsi előtt van az látható legyen.
Pár kockával korábban is nézd meg a kerekek állását, és rendőrt a kocsi előtt, ha már ilyen jól megy a szakértés olvtárs!Mennyi képkockát vágjak ki neked a teljes balra forditottól a másik irányig, hogy lásd miről is van szó?
Te vezettél már autót?...
Na miért ugrott el, szeritned?
Túlizgulta mindkét fél a szitut, ez lett a vége, de az önvédelem idevágó passzusa is simán meg fog állni.
A sofőr jobbra fordulva próbált elmenekülni, a csávó a bal oldalán állt. Ha elgázolni akarta volna, akkor előre vagy balra fordul. Nem személyeskedni akartam (elnézést), de sikerült kiragadnod azt a képkockát, ami pont nem volt vitatva (hogy a csávó még az autó előtt volt). Ez meg szerintem mindenkit jogosan b.szn. fel.Ha személyeskedő alapon kivánod, hogy levezessem, akkor megtehetem.
Ha láttad egyáltalán a videót, akkor feltűnne, hogy azt a képkockát ragadtam ki, ahol mindegyik rendőr jól látható, főleg arra fókuszáltam, hogy aki a kocsi előtt van az látható legyen.
Pár kockával korábban is nézd meg a kerekek állását, és rendőrt a kocsi előtt, ha már ilyen jól megy a szakértés olvtárs!Mennyi képkockát vágjak ki neked a teljes balra forditottól a másik irányig, hogy lásd miről is van szó?
Te vezettél már autót?...
Na miért ugrott el, szeritned?
Túlizgulta mindkét fél a szitut, ez lett a vége, de az önvédelem idevágó passzusa is simán meg fog állni.

Amikor a nácik a sárga csillag viselésére akarták kötelezni a dán zsidókat, akkor az országban, az alattvalóivalDánia eddig 4 milliárd dollár pénzt adott Ukrajnának (a náluk volt orosz vagyont is, ők elkobozták és Ukrajnának adták, nem csak a kamatait), plusz az összes tüzérségi és légvédelmi eszközét. Ennyire éri meg szoponcnak lenni.
Ja, és milyen hősiesen állt ellen Dánia a németeknek a II. vh-ban. Ja, nem...
Egyébként meg szerintem az lesz a vége, hogy Dánia eladja végül Grönlandot (akár 1000 milliárd dollár is lehet a vételár állítólag), a pénzt pedig utalja is rögtön tovább Kijevbe, így mindenki elégedett lesz.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..