[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Égszakadás, Földindulás! Megjelent az USA EÜ minisztérium új étrendi ajánlása, ami a krónikus betegségek elleni fellépés miatt tesznek!

dga3.png

link: https://realfood.gov/

igazán milyen kedves tőlük :D

Izrael meg kvázi háborús állapotban létezik, depláne a határok körüli eáp-okon.
Szvsz rossz példa lenne összevetni egy békebeli országgal.
Egyébként még okt.7-e után sem jellemző, hogy mindenki le lenne lőve.
Nagy respect a fiúknak-lányoknak, akiknek néha birka türelmük van.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

/egyébként meg egy pedagógiai, 'makarenkói' pofonnak az esetek többségében több értelme van :D /
Azért igazi cigánytempó amit a palesztínok itt leművelnek. Mintha igazoltást látnál Borosdban...Le a kalappal a lányok előtt, hogy szemük sem rebben a fenyegetően fellépő semmirekellőkkel szemben. Azért furcsa, hogy egy férfi sincs a kontingensben annak legalább lenne takintélye...megelőzendő az ilyen arcba mászós jeleneteket. Egy arab férfi szemében egy nő nem tárgyaló partner...csak a fegyvereik miatt nem mernek erőszakosabban fellépni.

Itt a gázolási kísérletet sem látom
Pedig elég egyértelmű, az egyik rendőr a kocsi előtt áll:
4bc292a8a23cb2e3fb4229a2a1f5d061.png

Akármi történhetett. Bepánikol, vagy egyéb.
Akármi nem. Az lőtt rá, akit gyakorlatilag majdnem elgázolt. Még csak azt sem mondhatja, hogy nem látta...
Nyilván yard elől nem menekülünk,
Pontosan.

Igen, "európai szemmel" ezért nem lőnénk le senkit, a gumira leadott célzott lövés is megtette volna, ...ha nem egy lakott terület kellős közepén minden irányban a saját kollégáiddal kellene szembesülni ezzel a problémával.

De igen...keresztbe állt az úton és fel lett szólítva, hogy szálljon ki a kocsiból...amikor a gyalogos ügynökök közrefogták ő úgy döntött meg próbál inkább elhajtani. Ekkor dördült el a lövés, ami ismétlem felesleges volt, hamár lőtt akkor a kerékre kellett volna.

Nincs az USA-ban a rendőri gyakorlatban ilyen, hogy kerékre lövés, sem végtagra célzás. Ezek ilyen "európai hülyeségek". (Meg van indokolva, hogy miért nincs.)

Akármi nem. Az lőtt rá, akit gyakorlatilag majdnem elgázolt. Még csak azt sem mondhatja, hogy nem látta...

Pontosan.

Igen, "európai szemmel" ezért nem lőnénk le senkit, a gumira leadott célzott lövés is megtette volna, ...ha nem egy lakott terület kellős közepén minden irányban a saját kollégáiddal kellene szembesülni ezzel a problémával.
rég elugrott a kocsi elől, még ha szemből adta volna le, akkor OK

Azért igazi cigánytempó amit a palesztínok itt leművelnek. Mintha igazoltást látnál Borosdban...Le a kalappal a lányok előtt, hogy szemük sem rebben a fenyegetően fellépő semmirekellőkkel szemben. Azért furcsa, hogy egy férfi sincs a kontingensben annak legalább lenne takintélye...megelőzendő az ilyen arcba mászós jeleneteket. Egy arab férfi szemében egy nő nem tárgyaló partner...csak a fegyvereik miatt nem mernek erőszakosabban fellépni.
az általános tapasztalat, hogy a csajok tökéletesen megoldják az ilyen szitukat :D

https://www.portfolio.hu/global/202...tkozi-szervezet-marad-tamogatas-nelkul-809603
"Az Egyesült Államok kilép több tucat nemzetközi szervezetből, köztük az ENSZ legtöbb szakosított szervezetéből, bizottságából, testületéből. Erről Donald Trump amerikai elnök írt alá rendeletet szerdán."
UN & UN-AFFILIATED
• UN Human Rights Council
• UNESCO
• UNRWA
• World Health Organization
• UN Population Fund
• UN Office of the High Commissioner for Human Rights
• UN Women
• UN Development Programme
• UN climate bodies & finance mechanisms
• UNESCO cultural committees
• UN internet governance forums
NON-UN / GLOBAL FRAMEWORKS
• Paris Climate Agreement
• International Criminal Court
• World Economic Forum
• Global Compact on Migration
• Global Compact on Refugees
• OECD digital tax framework
• WHO pandemic treaty talks

• Hűha
  • Szomorú
Reactions: enzo and Aladeen

Pontosan.

Vezettél már autót? Ha már ilyen jól megy a nyilak rajzolása,felrajzolnád, merre álltak annak a t.tv.s kocsinak az első kerekei?

Vezettél már autót? Ha már ilyen jól megy a nyilak rajzolása,felrajzolnád, merre álltak annak a t.tv.s kocsinak az első kerekei?
Ha személyeskedő alapon kivánod, hogy levezessem, akkor megtehetem.

Ha láttad egyáltalán a videót, akkor feltűnne, hogy azt a képkockát ragadtam ki, ahol mindegyik rendőr jól látható, főleg arra fókuszáltam, hogy aki a kocsi előtt van az látható legyen.
Pár kockával korábban is nézd meg a kerekek állását, és rendőrt a kocsi előtt, ha már ilyen jól megy a szakértés olvtárs! :rolleyes: Mennyi képkockát vágjak ki neked a teljes balra forditottól a másik irányig, hogy lásd miről is van szó? :) Te vezettél már autót?...
rég elugrott a kocsi elől,
Na miért ugrott el, szeritned?:oops:
Túlizgulta mindkét fél a szitut, ez lett a vége, de az önvédelem idevágó passzusa is simán meg fog állni.

• Tetszik
Reactions: zztop

Ha láttad egyáltalán a videót, akkor feltűnne, hogy azt a képkockát ragadtam ki, ahol mindegyik rendőr jól látható, főleg arra fókuszáltam, hogy aki a kocsi előtt van az látható legyen.
Pár kockával korábban is nézd meg a kerekek állását, és rendőrt a kocsi előtt, ha már ilyen jól megy a szakértés olvtárs! :rolleyes: Mennyi képkockát vágjak ki neked a teljes balra forditottól a másik irányig, hogy lásd miről is van szó? :) Te vezettél már autót?...

Túlizgulta mindkét fél a szitut, ez lett a vége, de az önvédelem idevágó passzusa is simán meg fog állni.
Nekem elég, hogy a helyi rendőrfőnök is elítélően nyilatkozott az 'intézkedésről'.
Meg vmiért élek a gyanúperrel, hogy ez az ICE, vagy mi, nem annyira állhat a helyzet magaslatán
szakmailag, már csak ha azt nézzük, hogy milyen gyorsan lett, milyen nagyságúra felduzzasztva

• Tetszik
Reactions: Aladeen and arcas
1-16.200 - HALÁLOS ERŐ ALKALMAZÁSA ÉS TILTOTT FELTARTÓZTATÁSI TECHNIKÁK

A. Halálos erő

Az Igazságügyi Minisztérium bűnüldöző és büntetés-végrehajtási tisztviselői csak szükség esetén alkalmazhatnak halálos erőt, azaz ha a tisztviselőnek alapos oka van feltételezni, hogy az erőszak tárgya közvetlen halálveszélyt vagy súlyos testi sérülést jelent a tisztviselőre vagy más személyre nézve.

Halálos erő nem alkalmazható kizárólag egy menekülő gyanúsított szökésének megakadályozására.
Lőfegyverek nem használhatók kizárólag mozgó járművek mozgásképtelenné tételére. Pontosabban, lőfegyverek nem használhatók mozgó járműre, kivéve, ha:

(1) a járműben tartózkodó személy halálos erővel fenyegeti a tisztviselőt vagy más személyt a járműtől eltérő eszközzel; vagy

(2) a járművet olyan módon üzemeltetik, amely a tisztviselő vagy mások halálát vagy súlyos testi sérülését okozhatja, és úgy tűnik, hogy nincs más objektíven ésszerű védekezési eszköz, amely magában foglalja a jármű útjából való kitérést is. Lőfegyverek mozgó járműből nem használhatók, kivéve sürgős körülmények esetén. Ilyen helyzetekben a tisztnek kézzelfogható indokkal kell rendelkeznie az erőszak alkalmazására.

(3) Amennyiben lehetséges, és ha ez nem növeli a rendőr vagy mások veszélyét, a halálos erőszak alkalmazása előtt szóbeli figyelmeztetést kell adni, hogy engedelmeskedjenek a rendőr hatalmának.

(4) A figyelmeztető lövések a börtönön kívül nem engedélyezettek.

(5) A rendőröket alternatív módszerekre és taktikákra képezik ki az ellenálló személyek kezelésére, amelyeket akkor kell alkalmazni, ha a halálos erőszak alkalmazását ez a szabályzat nem engedélyezi.

(6) Halálos erőszakot nem szabad alkalmazni olyan személyekkel szemben, akiknek a cselekedetei kizárólag önmagukra vagy vagyontárgyaikra jelentenek veszélyt, kivéve, ha az adott személy közvetlen halál- vagy súlyos testi sérülésveszélyt jelent a rendőr vagy a közelben tartózkodó mások számára.

A sofőr jobbra fordulva próbált elmenekülni, a csávó a bal oldalán állt. Ha elgázolni akarta volna, akkor előre vagy balra fordul. Nem személyeskedni akartam (elnézést), de sikerült kiragadnod azt a képkockát, ami pont nem volt vitatva (hogy a csávó még az autó előtt volt). Ez meg szerintem mindenkit jogosan b.szn. fel.

Az, hogy Trump szerint meg szerinted ez gázolási kísérlet....hát ezért javasoltam, hogy tessenek már értelmezni a videót. Trumpot megértem, de szerintem te okosabb vagy Trumpnál.

Más szögekből.

• Tetszik
Reactions: Loken and arcas
Azért a jó édes #&@{}[&&* Trumpnak! :mad:

“Mindig ott leszünk a NATO-nak, még akkor is, ha nem lesznek ott nekünk” – írta a Truth Social platformján egy nappal azután, hogy a Fehér Ház kijelentette, hogy nem zárja ki a grönlandi katonai beavatkozást.

My-Collages-4.jpg

Az Afganisztánban meghalt 3621 katonából 2461 volt amerikai vagyis a halálos veszteségek 32%-a olyan (többnyire NATO) szövetséges országok szenvedték, akiknek semmilyen nemzeti érdeke nem volt Afganisztánban harcolni, csak teljesítették a szövetségesi kötelességüket. 7 magyar katona is ott halt meg.
Aztán erre azt mondja ez a majom, hogy ez semmi! :mad:

Eddig egyszer aktiválták az 5-ös cikkelyt és akkor a többiek harcoltak Amerikáért és nem fordítva. Most meg jön ez a csávó, hogy lenyúlja Grönlandot. 43 dán katona halt meg Afganisztánban - ez harmadik legnagyobb veszteség lakosságarányosan. Konkrétan az USA után jönnek a rangsorban.

USA mint szövetséges egyre kevesebbet ér...

Dánia eddig 4 milliárd dollár pénzt adott Ukrajnának (a náluk volt orosz vagyont is, ők elkobozták és Ukrajnának adták, nem csak a kamatait), plusz az összes tüzérségi és légvédelmi eszközét. Ennyire éri meg szoponcnak lenni.
Ja, és milyen hősiesen állt ellen Dánia a németeknek a II. vh-ban. Ja, nem...
Egyébként meg szerintem az lesz a vége, hogy Dánia eladja végül Grönlandot (akár 1000 milliárd dollár is lehet a vételár állítólag), a pénzt pedig utalja is rögtön tovább Kijevbe, így mindenki elégedett lesz.

Dánia eddig 4 milliárd dollár pénzt adott Ukrajnának (a náluk volt orosz vagyont is, ők elkobozták és Ukrajnának adták, nem csak a kamatait), plusz az összes tüzérségi és légvédelmi eszközét. Ennyire éri meg szoponcnak lenni.
Ja, és milyen hősiesen állt ellen Dánia a németeknek a II. vh-ban. Ja, nem...
Egyébként meg szerintem az lesz a vége, hogy Dánia eladja végül Grönlandot (akár 1000 milliárd dollár is lehet a vételár állítólag), a pénzt pedig utalja is rögtön tovább Kijevbe, így mindenki elégedett lesz.
Amikor a nácik a sárga csillag viselésére akarták kötelezni a dán zsidókat, akkor az országban, az alattvalóival
maradó király, X. Keresztély, majd később az egész lakosság magára tűzte a sárga csillagot tiltakozásul.
Illetve a király és a kormány támogatásával a dán ellenállók, pár nap alatt 7000 zsidót mentettek át Svédországba.