De naponta tudnék hozni hasonlókra példát.
Ma reggel (kertes házas, nincs takarítva az út, egy nyomvonal) jön szembe a böszme merci SUVval, azt hagyjuk is
milyen bénán, nem is lassít pedig látja, hogy ott csúszkálok és haladok, ha lassan is.
Magától értetődőnek tartja, hogy megállok, betrappolok sípcsontig a hóba, hogy ő elmenjen.
Fel sem merül benne, hogy nekem kurva szar az elindulás a hóban, pedig neki semmibe sem kerülne megállni és elengedni.
Nulla empátia és türelem.
Ennyi.
Pedig igazán lehetne pár napra újra gyerek mindenki.
Nem túl valószínű, hogy sokak életében lesz még egyszer újra ekkora hó.
Ki kell élvezni minden percét!
Attól, hogy most ilyen van, még bőven bele illik a szélsőséges időjárásba, és mindezek a felmelegedésbe.Hát van aki azt mondja, hogy ha leáll a Golf-áramlat, lesznek itt hidegek, meg némi hó is, bár alapvetően szárazság lesz folyamatosan.
Ilyenek, mint most, pedig kb. minden évben jöhetnek majd, de 1-2 hétnél tovább nem fognak tartani. De jöhet ilyen újra akár áprilisban is.
Attól, hogy most ilyen van, még bőven bele illik a szélsőséges időjárásba, és mindezek a felmelegedésbe.
Az én tapasztalatom csak annyit tud, hogy 87-ben, 13-ban volt, és most van ilyen.
Az 1-2 napig megmaradó 5 centis hó, egyébként meg a plusz fokok azért nem egy nagy was ist das.Hó azért volt közben is párszor, igaz úgy 2017 óta mostanáig nem.
Hát, a havazásról pont azt mondja a tudomány hogy igazán jelentősen csak 10 éve csökken, és ez csak egy "normál" változása az isőjárásnak, nem az emberhez köthető.Attól, hogy most ilyen van, még bőven bele illik a szélsőséges időjárásba, és mindezek a felmelegedésbe.
Az én tapasztalatom csak annyit tud, hogy 87-ben, 13-ban volt, és most van ilyen.
bekaphatja a tudomány. Tudom, hogy személyesen milyen 'teleket' éltem meg eddigHát, a havazásról pont azt mondja a tudomány hogy igazán jelentősen csak 10 éve csökken, és ez csak egy "normál" változása az isőjárásnak, nem az emberhez köthető.
https://masfelfok.hu/2022/02/08/magyarorszag-havazas-tel-ho-csokkenes-10-ev-klimavaltozas/
Áh, régen minden jobb volt, tekerj akkor karbon helyet egysebis acélvázassalbekaphatja a tudomány. Tudom, hogy személyesen milyen 'teleket' éltem meg eddig
és netezz távíróval. A torokgyííkod kezel pálinkával, ha meg elüt a hummer akkor puskaport a sebbe és meggyújtani.
43Áh, régen minden jobb volt, tekerj akkor karbon helyet egysebis acélvázassalés netezz távíróval. A torokgyííkod kezel pálinkával, ha meg elüt a hummer akkor puskaport a sebbe és meggyújtani.
Ne viccelj már, az elmólt 100 évre vannak statisztikák, amit te mondasz pont olyan fafejüség mint aki tagadja hogy melegszik az idő, az 1980-as évek közepén pont volt egy kis kugrás amikor több hó esett, ezek szerin a 40-es éveidben jársz ha erre így emlékezel vissza.
![]()
![]()
Úgy látom, ez mindkét oldalra igazNulla empátia és türelem.
És mi lenne ha nem tolná a seggembe?Úgy látom, ez mindkét oldalra igaz
Mellékesen próbáltál már fékezni nagyon csúszós úton autóval kis sebességről? Darál az ABS aztán lassulás érzésre semmi. Vagy önérzetes vagy féktávon belül, akkor elütnek, bagy félrelépsz/nem mész ki a kocsi elé és mindketten megússzátok.
Ez sok mindent megmagyaráz

5 évente vizsgázni kell, és 5 évente jogosít hosszabbítani, egészségügyi vizsgálattal ..Ezzel teljesen egyetértek. De ha csak az vezetne, aki felelősségteljesen tud vezetin, illetve alkalmas is rá, akkor nem lenne zsúfoltság az utakon az biztos.
A személygépkocsivezetők bő 50%-a, a tehergépkocsivezetők 35%-a azonnal kiesne a rendszerből. Ez utóbbiaknál az is érdekes kísérlet lenne, ha életükben nem csak egyetlen egyszer kellene letenni a PÁV-ot hanem például ötévente. Kiesne azonnal a rendszerből az, aki az MHSZ-nél megycsinálta a C-re vagy E-re a jogsit, de most 70 éves, és is vígan vezet úgy, hogy - tisztelet a kivételnek - de már nem tud.
5 évente egészségügyi vizsgálatra kell menni. PÁV-ot nem kell letenni. Az egészségügyi vizsgálat pedig még mindig - foglalmazzunk úgy- nem megfelelő hatékonyságú, értsd ezalatt az összes kerülőt és kiskaput.5 évente vizsgázni kell, és 5 évente jogosít hosszabbítani, egészségügyi vizsgálattal ..
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..