Megjegyzem,én is....Kérlek ismertess meg a Kádári politika lényegével. Megjegyzem éltem benne.
Árhivatal(árstopok),lakástámogatás(csak akkor az jobban elérte a kisembert is).propaganda (bár nem volt ilyen véresszájú)
Megjegyzem,én is....Kérlek ismertess meg a Kádári politika lényegével. Megjegyzem éltem benne.
Rubio 32:30 Konkrétan megkérdezik tőle, hogy időkorlát nélküli vagy 1 év. Rubio válasza: "Its a one year extension because it would be deeply traumatic to their economy to cut them off immediatly. Its a very small piece of what Russia sells, its almost all what they buy and it would be deeply destbalilizing for them to lose acces to those energy resources.Sztem pont azért nem írtuk alá, mert az ilyen semmitmondó Uniós nyilatkozatokat sosem szoktuk aláírni senki kapcsán.
Előrébb visz vmivel? Nem. Csak mutatja, mikyen töletlen az Unió.
Orosz gáz és olaj szankciómentesség.
Legvalószínübb, higy Trump időkorlát nélkül ígérte meg.
Viszont az OFAC és a pénzügyminisztérium bizonyos időközönként felülvizsgálja. Mivel Bidenékkel ellentétben most semmilyen amerikai nyomás nincs a magyar kormánynon, hogy váljunk le, ezért Trump és Orbán alatt ez meg lesz hosszabbítva. Hogy más amerikai vagy magyar kormánynál ez ugyanígy működni fog kérdéses. De ha valaha véget ér a háború, akkor valszeg ez is változik, tehát mi szinte egyedüliként ezt kiharcoltuk. És ezeken a szankciókon mi valószínűleg másom rpvására sokat nyerünk! Lehet gratulálni Orbánnak!!!
Pénzügyi védőpajzs
Ugyanazokat a köröket futjuk. Elvi megállapidás van, gyakorlati még nincs. Erről beszélt Orbán is. Ettől annyira bexart a hazai balliberális oldal, úgy érzi ha sokszor mondja nem lesz, akkor nem lesz. Aztán nehogy Trump tavasszal aláirja Budapesten. Akkor majd mást kell mantrázni.
Lehet oszolni lassan.
Nem láttam, miközben a kommentem írtam, bocsi.Lehet oszolni lassan.
A poén, higy a Bizottságnak a tagállamok véleményét kellene képviselnie, a Ursula a tagállamok alkalmazottja. De a Bizottság elkezdett birodalmi központként működni és sokszor a tagállamok érdekeivel szembemenve, pénzügyi egyéb zsarolásokkal a saját, illetve a mögöttük álló pénzügyi lobbik, érdekében politizálni szemben a tagállamokkal.Elvi okokból nem írnak alá ilyen nyilatkozatokat, mert külpolitika az tagállami hatáskör, ez pedig ebben a formában bújtatott hatáskör elvonás.
Ez nem zárja ki a közös nyilatkozat formáját, de az esetleges kimaradás nem róható fel az adott tagállamnak.
A reform szót követelő politikusról már kilencvenben megtanultam, hogy hazudik. Vagy atomi szintről kell újraépíteni az országot, vagy felesleges beszélni róla.Atomi szintröl nem is.
,de itt csak államszervezeti reformról van szó (inkább váltásrol esetünkben).
Ilyen pedig történt,elég gyakran.KE-ban rajtunk kivűl mindenki megcsinálta a kommunista blokk bukása után,előbb-utóbb.Franciaországban De Gaulle 58ban csinált ilyet.Egy rakat ország csinált ilyet,ki tööb,ki kevesebb sikerrel.
Igazábol történelmi léptékkel lényegében minden hosszú ideig fennálló ország időröl időre csinál ilyet.Egyszerűen mert a fejlődés elavultá teszi az addigi berendezkedést.
És az mit jelent,hogy atomi szintről újáépited a társadalmat?A reform szót követelő politikusról már kilencvenben megtanultam, hogy hazudik. Vagy atomi szintről kell újraépíteni az országot, vagy felesleges beszélni róla.
OFFMegnyugtat,ha elmondom,hogy a polák kamionsoför is többet keres,mint a magyar?(meg kb már mindenki az EUban,szakmátol függetlenül)

Ez már nagyon belpolos uszítás amit művelsz.OFF
Kivéve a miniszterelnököt - ő legtöbbet kereső vezető az EU-ban...és itt most csak hivatalos fizútól beszélek a két lábon járó malacpersejéről nem is szólva.
Pl. egy atomhatalmat vezető Macron kb. 6,2millió Ft-ot keres havonta, Orbán meg már 8-at - nem rég emelte meg a saját fizúját...
Szóval van amiben EU elsők vagyunk!
ON
Kb 50 nagyságrenddel többet lop,és kb 500 nagyságrenddel több kárt okoz......OFF
Kivéve a miniszterelnököt - ő legtöbbet kereső vezető az EU-ban...és itt most csak hivatalos fizútól beszélek a két lábon járó malacpersejéről nem is szólva.
Pl. egy atomhatalmat vezető Macron kb. 6,2millió Ft-ot keres havonta, Orbán meg már 8-at - nem rég emelte meg a saját fizúját...
ON
OFF
ON
Ráadásul faszság!!Ez már nagyon belpolos uszítás amit művelsz.
Nyugodj meg,a vajda többet lop,mint az EU összes vezetője,és a tagállamok összes vezetője együttvéve.Egy ország jövőjét lopta el már eddig.....Ráadásul faszság!!
A francia elnöknek 100 fős magánszemélyzet jár (nem hivatali, hanem kertész, inas, szakács),két palota magáncélra. A francia elnököknél pont az egyéb juttatás miatt 30%-os bércsökkentés volt.
A német, osztrák kancellár, sőt a francia miniszterelnök is többet keres, mint Orbán, Az EU vezetői meg végképp.
Egyébként jól keres Orbán nem kell sajnálni.
Ha már lopás és korrupció, ami ellen egyszer sem emelsz szót, mert az jó.Nyugodj meg,a vajda többet lop,mint az EU összes vezetője,és a tagállamok összes vezetője együttvéve.Egy ország jövőjét lopta el már eddig.....
Emlékeim szerint a paksi épitkezést kiszolgáló reptéri összeköttetés miatt kell.Ezt lebombázni sem kell, olyan felesleges.![]()
Várhatóan jövő nyárra elkészül a magyar Duna-szakasz huszadik hídja
A mederhíd kalocsai ága már közel jár a záráshoz, számolt be róla a magyarepitok.hu. Hetven kilométeres kerülőt rövidít majd hazánk jelenlegi legnagyobb hídberuházása Paks és Kalocsa között. Az új Duna-híd a magyarországi Duna-szakasz huszadik hídjaként várhatóan 2024 nyarára készülhet el a Duna...www.mohacsiujsag.hu
Azt várhatod egy ennyire szétszakított országbanLépni kéne, ez igaz, de ezt csak vagy össz-nemzeti egyetértés esetén vagy a választások után lehet. Előtte kampánytéma lenne, tartalom nélkül...
Sosem lesz rálépve mert nonstop kampány van és mindegyik fél azonnal felhasználja a másik ellen ha esetleg valakinél.felmerül és emiatt összpolitikumi tabutéma.Egyetértek, azonban van itt pár apróság.... Kampány vagyon...
Ha megkezdenék a lakosság felkészítését, az ellenzék ráugrana, hogy asszongya, riogat a lopókormány.
Ha átszerveznének bármit, dettó a fenti tevékenység....
Lépni kéne, ez igaz, de ezt csak vagy össz-nemzeti egyetértés esetén vagy a választások után lehet. Előtte kampánytéma lenne, tartalom nélkül...
Talán fontosabb és rövidebb távon több haszna lenne a lakosság és PV felkészítésének.Sosem lesz rálépve mert nonstop kampány van és mindegyik fél azonnal felhasználja a másik ellen ha esetleg valakinél.felmerül és emiatt összpolitikumi tabutéma.
Ezért mennek az ilyen alacsony intenzitású dolgok csak mint a kadét program és a honvédelmi oktatás. Mert ez amúgy már a felkeszítési tevékenység csak megint a túl későn túl kevés kategória...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..