[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az első és az utolsó lövés között mindössze 0,7 másodperc telt el. Amikor már nyilvánvaló volt, hogy nem jelent veszélyt rá, nem is lőtt többet. A fuck around and find out tipikus esete. Hagyjuk már, hogy 1 másodperc alatt fel kellett volna tudnia mérnie, merre fordul a kerék és a hasonló okosságok.
egy kiba rendvédelmi dolgozó, nem katona. Igenis fel kell mérnie.

Nem, de az összképhez jár az örült felakadt szemes agresszív torz ábrázatú tüntizős kép is. Rólam pl. senki nem tudna ilyen képet csinálni, sehol. Focimeccsen, kocsmában sem. Csak mondom...
tudnék mutatni képeket magamról :D :D

• Tetszik
Reactions: Kockás ing

Amerikáról beszélünk, ott a polgároknak is sajnos fel kell mérniük, hogy a rendőr bizony lőhet bizonyos helyzetekben. Akár egy gyanús mozdulatot félreértve.

tudnék mutatni képeket magamról :D :D

Ez mire érv? :D

Az első és az utolsó lövés között mindössze 0,7 másodperc telt el. Amikor már nyilvánvaló volt, hogy nem jelent veszélyt rá, nem is lőtt többet. A fuck around and find out tipikus esete. Hagyjuk már, hogy 1 másodperc alatt fel kellett volna tudnia mérnie, merre fordul a kerék és a hasonló okosságok.

Javítsatok ki, de a videón a 8-ik másodpercben egy alak van a gépkocsi előtt és a gépkocsi pont gyorsít. Eléggé takarásban van, jó lenne ezt a részt más látószögből is látni, akkor válna nekünk laikusoknak egyértelművé mi is történt. Addig meg marad az, hogy a hatósági intézkedéseknek eleget teszünk.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Tekintve, hogy majdnem minden egyes nap megölnek egy rendőrt szolgálat közben, nem csoda hogy sokkal könnyebben veszik elő a szolgálati fegyvereiket a rendőrök. Ott egy angol, holland vagy magyar rendőr, mondjuk egy Chicagoban kb. hetekig ha élne.

Amerikáról beszélünk, ott a polgároknak is sajnos fel kell mérniük, hogy a rendőr bizony lőhet bizonyos helyzetekben. Akár egy gyanús mozdulatot félreértve.

Köszönöm egy ilyen videóra gondoltam. Azt hiszem a másik látószögből készült videót bizonyos csatornák nem nagyon fogják propagálni, no meg az első videót sem fogják lelassítani.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Köszönöm egy ilyen videóra gondoltam. Azt hiszem a másik látószögből készült videót bizonyos csatornák nem nagyon fogják propagálni, no meg az első videót sem fogják lelassítani.
Szerintem az is érdekes ami a lövések előtt történt. Az egyik ICE ember megpróbálta kinyitni a kocsi ajtaját. Nem látszik a videón semmilyen felszólítás például hogy szálljon ki. Szerintem elég gáz eljárás hogy valakit a rendőr szó nélkül ki akar rángatni a kocsiból. Ez legfeljebb akkor lenne helyes, ha üldözés után állítják meg. Akkor viszont ne álljon a rendőr a kocsi elé.

Kész vége kiégtem! Ehez kevés az itthoni 3 üveg pálinka 1 üveg Gin 2 üveg limitált kiadású orosz Vodka 2 üveg rum... A Malibu és Curacao likőrt 3 üveg pezsgőt és egy üveg bort már meg se említem...

Eléggé komikus helyzet, hogy egy óceánra tőlünk lévő országban történő túlkapásokról szól a nóta 2 oldal óta. De legalább az ember idegeskedhet valamin, a közösségi médiákat úgyis erre használják sokan és erre is vannak valamennyire kalibrálva.

Kész vége kiégtem! Ehez kevés az itthoni 3 üveg pálinka 1 üveg Gin 2 üveg limitált kiadású orosz Vodka 2 üveg rum... A Malibu és Curacao likőrt 3 üveg pezsgőt és egy üveg bort már meg se említem...
Nem kell minden információs zajt komolyan venni.

Istenem, hogy a f.szba lehetne balról jobbra fordítani azt a t.tv.s kereket anélkül, hogy közben ne állna előre egy időre....agyfa.sz.

Szép kis lista így egy év alatt
Szíria, Irak, Irán, Jemen, Nigéria, Venzuela
Felkészül: Kolumbia, Grönland
thx Trump...

Szép kis lista így egy év alatt
Szíria, Irak, Irán, Jemen, Nigéria, Venzuela
Felkészül: Kolumbia, Grönland
thx Trump...
Azért a többségért nem kár

Mondd a címet, megyünk segíteni. :)

Donald Trump amerikai elnök a saját közösségi oldalára, vagyis a Truth Socialre posztolt egy fotót, ami a Wikipedia-oldalának egy átirata, ezen pedig arcképe alatt nemcsak az olvasható, hogy ő az Egyesült Államok 45. és 47. elnöke, hanem hogy 2026 januárja óta egyben ő Venezuela ideiglenes elnöke is.

Kepernyokep-2026-01-12-104539.jpg

https://444.hu/2026/01/12/donald-trump-mar-venezuela-ideiglenes-elnokekent-hivatkozik-magara

A jegybankelnök arra figyelmeztetett, hogy a nyomozás kimenetele meghatározhatja a Fed jövőbeli döntéshozatalának kereteit. Szerinte arról van szó, hogy a jegybank a továbbiakban is a gazdasági adatok és a gazdasági környezet alapján határozhatja-e meg a kamatszintet, vagy a monetáris politikát ezentúl politikai nyomás és megfélemlítés fogja irányítani.

Powell elmondása szerint az Igazságügyi Minisztérium pénteken esküdtszéki idézést kézbesített a Fednek. Ebben büntetőjogi vádemelést helyeztek kilátásba a múlt júniusi, a szenátus bankügyi bizottsága előtt tett vallomásával kapcsolatban, amely részben a Fed történelmi irodaépületeinek többéves felújítási programjáról szólt.

A jegybankelnök hangsúlyozta: a vádemelés fenyegetése szerinte "nem a múlt júniusi vallomásomról vagy a Fed épületeinek felújításáról szól", és nem is a kongresszusi felügyeletről – ezek csupán ürügyek. Hozzátette, hogy négy kormányzati ciklus alatt szolgált a Fednél, republikánus és demokrata adminisztrációk idején egyaránt, és munkáját minden esetben politikai félelemtől és elfogultságtól mentesen végezte.

Itt van Powell beszéde eredetiben.