[BIZTPOL] Magyarország

Akkor mar nincs nalatok akkora vizfej hogy meg kerdezek legjobb kollegadtol hogy xy fotiszt ur mit csinál egesz nap?:D
Csak nem igazán gondolták át a szelekció mikéntjét.
Politikailag kérdéses, de jó szakemberek le lettek építve, párthű kávéfőző őrnagyok maradhattak.
Ha igazán nagy karriert akart valaki befutni az elmúlt négy évben, akkor bajszot is növesztett és hangosan kiabálta, hogy éljenek a huszárjaink.

Csak nem igazán gondolták át a szelekció mikéntjét.
Politikailag kérdéses, de jó szakemberek le lettek építve, párthű kávéfőző őrnagyok maradhattak.
Ha igazán nagy karriert akart valaki befutni az elmúlt négy évben, akkor bajszot is növesztett és hangosan kiabálta, hogy éljenek a huszárjaink.
Amúgy nem annyira. A vkf mozgatja az embereket a miniszter nen foglalkozik ezzel.

• Tetszik
Reactions: BJani
Inkább nem érdekli a népet, csak a dubajozas, meg repülés nyaralászás meg ki kivel. Az emberek jórésze alapból hülye és a lényegtelen dolgokkal foglalkoznak. Ne félj ha kitörne a háború nagyon gyorsan elő kerülnének ezek a dolgok meg a bűnbakok.

A társadalom, 25-30 %-a funkcionális analfabéta. ( nem csak nálunk ) Mégis mi a fenét kellene akár programot is írni ilyen társadalomban a népnek, akár egy választás előtt is ? Mi is érdekli és mihez is ért, vagy nem ért a nagyérdemű a közéleti témákat illetően ? Amit mi itt írunk, abból egy kukkot se értene a zöm, ha olvasná, de nem is olvassa.

A hülye Hadházi ugye sokszor nem kap tájèkoztatást, max ha perel. Hiába országgyűlési kèpviselő.

Van hogy úgy is nehezen. A btr eladás kit èrdekelt?

Most is van ahol masodfokú bírósagi ítèlet után nem adják ki a libsi sajtónak ki adott engedèjt rszr villájara.

De amúgy a seregnek a beszerzèsek, árazások, szerintem nehèz tèma.

Ki a fasz tudja mennyibe kerül egy 120 milis aknavető?

Egy mrap? A civil azt se tudja mi az-az mrap. Tank?

Masrèszt mi nem akarunk haborút!
De a bèkèhez erő kell!

Az átlag szavazó nem èrti.

Az átlag szavazó leszarja.
Ha nem így lenne, egy városba is össze tudnának pakolni egy dd-t.
Nem az ország kèt-három-nègy vègből kellene összepakolni egy ilyen-olyan dd-t.

Meg mi nem megyünk haborúba(az egyszeri szavazó azt hiszi erről a vezèr dönt).

Az pedig hogy a 4ig hogy jött lètre, hogyan terjeszkedik, ha valaki azt mondja NER, máris rohadt libsi, vagy balos,tiszas.

Szóval miről beszèlünk.
Tudod azért a mi hazánkos gyerek tud kérdezni es szokott is. Az ő szavazó bázisukat ez is érdekli. Vajon ki a hibás hogy az emberek leszarjak az országot. Vajon milyen érzelműek általában az én gyerekem egyedül álló meg különleges és óvni kell mindentől is. És milyen gyerekeket nevelnek is ezek a népek? Szumma szummarum az emberek hülyék és a katonaságot úgy kellene kezelni mint az iskolát, kötelezővé kellene tenni mint regen és lehet egészségesebb lenne a társadalom.

Tudod azért a mi hazánkos gyerek tud kérdezni es szokott is.
Hát engem nem győz meg. :rolleyes:
Sok faszságot beszèl ő is.
Politikus.
Szèp páros.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Az ő szavazó bázisukat ez is érdekli
Valamennyire. De nekik van egy masszív többszázezres bázisuk. De valahogy ez nem jelenik meg a tartalèkosok, lètszámában.

Talán őket is csak èrdekli, de tenni a magyar valóságban, ők sem nagyon tesznek.

Vajon ki a hibás hogy az emberek leszarjak az országot
Az a mindenkori politikai elit, aki csak a saját gyarapodását nèzi ès leszarja az országot.

Ezután ugye nem csodálkozunk amikor az autószerelő nem ad számlát(nem adózik). (Már ő mièrt tennè, ha az agyhalott meg a rokonság ezermilliárdos lessz?)
Vagy aki hozza a tüzifát,
Vagy aki minimálbèren jelenti be az embereit, ès boritèkban adja a fizu egy rèszèt.

Az állami korházba meg ha van pènzed megműtenek, ha nincs vársz a sorodra.

Miközben a span háziőrizetben keres százmilliókat.

Szumma szummarum az emberek hülyék és a katonaságot úgy kellene kezelni mint az iskolát, kötelezővé kellene tenni mint regen és lehet egészségesebb lenne a társadalom.
Nem a nemlètező sorkatonaságtól tart ott a társadalom ahol.

Èn 9 hónap sorkatonaság alatt híztam kb 15kg-ot.
Mit tanultam? Lófaszt, de azt is szarul.

MIndegy. Hosszú ez is, hogy hol,ki,mivel kèpezne ki hány embert?

Politikus.
Szèp páros.

Valamennyire. De nekik van egy masszív többszázezres bázisuk. De valahogy ez nem jelenik meg a tartalèkosok, lètszámában.

Talán őket is csak èrdekli, de tenni a magyar valóságban, ők sem nagyon tesznek.

Az a mindenkori politikai elit, aki csak a saját gyarapodását nèzi ès leszarja az országot.

Ezután ugye nem csodálkozunk amikor az autószerelő nem ad számlát(nem adózik). (Már ő mièrt tennè, ha az agyhalott meg a rokonság ezermilliárdos lessz?)
Vagy aki minimálbèren jelenti be az embereit, ès boritèkban adja a fizu egy rèszèt.

Ilyen amikor egy társadalom 80 évig nem háborúzik.

Politikus.
Szèp páros.

Novák amúgy pont elment tartalékosnak. Mivel ez nem volt jó helyzet a kormánynak, így megtiltották, hogy egy képviselő az legyen.

A többivel egyetértek. A totális önzés társadalmát építették fel többnyire idegenmajmoló külfődimádással, majd ezt a szart amit csináltak, bedobják a háborúba.

A svájc mikor is háborúzott utoljára?
Ki is adta a zsoldos seregek gerincet több száz évig? De az utolsó 200 év nyugodtan elhiheted, hogy el puhította őket is. Vicces lesz amikor a migrik nyugaton elkezdenek kalifatusokat alakítani és egyszer csak ott is elkezdenek magukra találni. És egyszer csak valakik úgy gondoljak, hogy azt a Trezort ki is lehetne fosztani, és akkor kiderül mennyire puhultak el ok is.

• Tetszik
Reactions: gergo55
Novák amúgy pont elment tartalékosnak. Mivel ez nem volt jó helyzet a kormánynak, így megtiltották, hogy egy képviselő az legyen.
Tudom.

De ezzel mèg egyet is tudok èrteni.

Egy kèpviselőnek nem ez a dolga.

Ha megválasztotta több tízezer ember, ne egy puskával rohangásszon egy játèkhadseregben.

• Tetszik
Reactions: alali77
Sajnos sokan nem követtèk a pèldát. :rolleyes:

Másrèszt megnèznèm a főnökeim arcát amikor bejelentenèm, hogy tartalèkos leszek. :D

Szerintem őneki ez egy kicsit egyszerűbb, mint az átlag munkavállalónak.
Ez is mutatja a kormányzati szándék hiányát. Egy odamordulás elég lenne, hogy kellő alázattal engedjék az embert a szolgálatára.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Másrèszt megnèznèm a főnökeim arcát amikor bejelentenèm, hogy tartalèkos leszek. :D

Szerintem őneki ez egy kicsit egyszerűbb, mint az átlag munkavállalónak.

Nincs elég régen önkéntes tartalékosi rendszer ahhoz hogy ezekből az ‘errefelé nem szeretjük a tartalékosakat’ jó kis munkaügyi perek legyenek és azok erdeménye is leszivárogjon az átlagos cégvezetői fejekbe, t.i. hogy a tartalékos nagyrészt hasonló szent tehén, mint a várandós kismama, nem lehet csak úgy kirúgdosni.

Ha emellé még valami adójogi ostor/répa is lenne (pl. fele szocadó vagy valami ilyesmi), a főnid máris ott állna a melletted lelkes kutyaszemekkel ecsetelve a tartalékosi szolgálat fontosságát. Legjobb suttogó propi az ilyen, politikai kockázat nélkül. :D

Ki is adta a zsoldos seregek gerincet több száz évig? De az utolsó 200 év nyugodtan elhiheted, hogy el puhította őket is. Vicces lesz amikor a migrik nyugaton elkezdenek kalifatusokat alakítani és egyszer csak ott is elkezdenek magukra találni. És egyszer csak valakik úgy gondoljak, hogy azt a Trezort ki is lehetne fosztani, és akkor kiderül mennyire puhultak el ok is.
Nem kell őket túlmisztifikálni. Nagyszerű katonák voltak a maguk idejében, de nem egyedülállóak. Egy ligában játszottak a spanyol terciókkal és a német landsknechtekkel, amik végül győzedelmeskedtek is felettük. Persze ez lényegtelen a mai helyzetüket temintve. Az biztos, hogy az adottságaikat nagyon jól kihasználják és igazán fontos számukra az önvédelem.