ide rakom,pedig mehetne az ukránba is , Trumpnak úgy tűnik csak jár majd az a Béke Nobel-díj
Merz megváltoztatta álláspontját Oroszországgal kapcsolatban:
„Ha sikerül visszahoznunk a békét és a szabadságot Európába, és kompromisszumot találnunk legnagyobb európai szomszédunkkal – nevezetesen Oroszországgal... És ezt nem azért mondom, mert keleten vagyok; ezt Németország bármely részéről mondom. Oroszország egy európai ország.”
És ezzel meghal a jelenlegi Ukrajna, úgy, ahogy van.
Ha az EU kifarol mögülük, az USA ha visszaáll sem tehet sokat, tekintve nincs szárazföldi és légi összeköttetése normális. Ugye a látható kudarc után 2023 után az egész ukrán project le lett passzolva az európaiaknak... de valami történt, amiért az egész hosszútávú stratégia borult. Nem tudom mi volt az, de az USA vészüzemmódba váltott és konkrétan nekiugrik a világnak attól félek.
Ha pedig az EU elfordul, akkor az ukránok szenvedési véget érnek, kapnak egy orosz uralmat, ami azért jobb, mint a kiirtás. Szóval megmenekülnek.
A NATO, vagyis inkább az "Euroforce" meg megkapja azt a szopást, hogy vagy feláll, vagy elpusztul. Szerintem ha az amerikaiak kinyirnak jópár európai katonát úgy, mint kubait Venezuelában, az lesz az a szükséges stimulus, ami ahhoz kell, hogy végre elinduljon a gyógyulás. Mert a helyi népek nem hülyék, csak vasmarokkal van fogva az agymosás és a kontroll.
A gyógyulás pedig az amerikai eredetű vezetés fellógatása, a muszlimok/niggerek kizavarása, aztán új szövetségek, valszeg Kínával az élen. Mert ledobja az amerikai kontrollt, ami ezt a vezető réteget pozicióba juttatja és tartja. És ott olyan mészárlás indul, amilyet rég nem láttunk.
Ukrajnát meg behúzza az orosz... aztán meglátjuk, mennyire mély sebeik vannak. Amit lerendeznek először az ukránokkal (ocsmány lesz), aztán meg felpillantanak nyugatnak.
BTW Binkov 5 évvel ezelőtti videója USA vs. EU, ahol először elesik Greenland... tökéletes