kár hogy a moderáció folyamatosan engedi a topik már irányba való elterelését. nem hogy engedi, támogatja sok esetben.
szerintem
most meg majd jól kitiltanakengem
![]()
Ignorálni kell a nevezett delikvenseket, és akkor visszhangkamrába zárják is magukat

kár hogy a moderáció folyamatosan engedi a topik már irányba való elterelését. nem hogy engedi, támogatja sok esetben.
szerintem
most meg majd jól kitiltanakengem
![]()

Én azt nem értem, hogy mire jó ugyanazok körök kismilliomodjára futása ?
Hát,ha neked ez jött le,akkor qrva nagy baj van a szövegértelmezési képességeiddel.....
Se @dudi ,se én egy szóval se irtunk olyat,hogy Oo leronhanja a világot.
Csak azt,hogy bizony qrvára jobb nekünk a nyugati világhoz tartozni,mint az oroszhoz.....
Moszkvai uralom alatt csinálnátok ilyen hajcihőt Moszkva ellen,qrvagyorsan rájönnél,hogy mennyivel jobb.Mert már rég kisbaltában vágnád a fát Szibériában-és még örülhetnél is neki,hogy nem estél ki az ablakon,vagy nem lőtted tarkon magad fegyverpucolás közben vagy menekülés közben......
Hm.Inkább egy lájtos laza függés egy messzi központtol,mint újra az orosz gulág legvidámabb barakjának léte.
Szerintem kérdezd meg azt,kit letartóztatnak és börtönbe vágnak csak azért,mert háborúnak meri nevezni az ukrán háborút......Hm.
Én úgy látom, hogy a sokszor megénekelt amerikai/snidling szoftpóver jóval szorosabban kontrollál bennünket, mint amennyire a (dudi által jóváhagyottan) gyenge orosz szoftpóver a közeljövőben képes lehet. Utóbbiaknál nyilvánvalóan nem lesz annyi (monetáris és kultúrális) tőke egyhamar, hogy olyan szintű kontroll csatornákat építsenek ki, mint amilyeneket az amerikaiak csak Magyarországon az elmúlt 30+ évben kiépítettek.
Azaz a függés a "messzi központtól" jelenleg egyáltalán nem laza/lájtos.
És ha elfogadjuk, hogy az oroszok gyengék (szoftpóverben és katonailag), akkor tulajdonképpen hogyan is jutnánk el az ún. "orosz gulág"-ig?
A két nagyhatalom közül egyelőre az egyik fog bennünket, és azok nem az oroszok.
Egyébként ha a fentit törölnék is a moderátorok, ezt az egy kérdést ne, mert ezt tisztáznám: leírnátok, hogy egyébként szerintetek az átlag orosz állampolgárt ma, 2026 február elsején milyen elnyomás éri? Nem anekdotákra vagyok kíváncsi. Őszintén érdekel.
Merész kijelentés ez! úgy az orosz érdekszférába kerülni hogy a derék ukránok betörnek Oroszországbaha tényleg orosz érdekszférába kerülnénk.
Van orosz soft power és van kézzelfogható hatása is. Sok fórumtárson látszódik. Elég visszaemlékezni a Gulyás Gergelyes incidensre és hogyan reagáltak a fórumon rá egyesek.Hm.
Én úgy látom, hogy a sokszor megénekelt amerikai/snidling szoftpóver jóval szorosabban kontrollál bennünket, mint amennyire a (dudi által jóváhagyottan) gyenge orosz szoftpóver a közeljövőben képes lehet. Utóbbiaknál nyilvánvalóan nem lesz annyi (monetáris és kultúrális) tőke egyhamar, hogy olyan szintű kontroll csatornákat építsenek ki, mint amilyeneket az amerikaiak csak Magyarországon az elmúlt 30+ évben kiépítettek.
Azaz a függés a "messzi központtól" jelenleg egyáltalán nem laza/lájtos.
És ha elfogadjuk, hogy az oroszok gyengék (szoftpóverben és katonailag), akkor tulajdonképpen hogyan is jutnánk el az ún. "orosz gulág"-ig?
A két nagyhatalom közül egyelőre az egyik fog bennünket, és azok nem az oroszok.
Egyébként ha a fentit törölnék is a moderátorok, ezt az egy kérdést ne, mert ezt tisztáznám: leírnátok, hogy egyébként szerintetek az átlag orosz állampolgárt ma, 2026 február elsején milyen elnyomás éri? Nem anekdotákra vagyok kíváncsi. Őszintén érdekel.
Ja,hogy a szövegértelemezés az nem megy,csak a trollkodás......Merész kijelentés ez! úgy az orosz érdekszférába kerülni hogy a derék ukránok betörnek Oroszországba![]()
Ne zavarjon hogy 4 megyébe pöcsölnek lassan 5 éve ááá minek a valósággal foglalkozni !
Igaza van Mark1993-nak abban hogy te valahol a 80 évek közepén leragadtál !
Nincs orosz szoftpóver, itt többen megmondták már. Meg hardpóver sincs, hiszen négy éve nem tudják térdre kényszeríteni ukrajnát, hogy is gondolhatnánk, hogy a NATO ellen bármi érdemire képesek lennének??Van orosz soft power és van kézzelfogható hatása is. Sok fórumtárson látszódik. Elég visszaemlékezni a Gulyás Gergelyes incidensre és hogyan reagáltak a fórumon rá egyesek.
Kérlek értelmezd megint a kommentem. A fórumtársak reagálásán van a hangsúly, nem a politikuson. Vagy te nem voltál itt, amikor ezt vesézték ki itten?Nincs orosz szoftpóver, itt többen megmondták már. Meg hardpóver sincs, hiszen négy éve nem tudják térdre kényszeríteni ukrajnát, hogy is gondolhatnánk, hogy a NATO ellen bármi érdemire képesek lennének??
A viccet félretéve, hogy Gulyás mit mondott (ő volt a “meg kéne adniuk magukat”?), itt irreleváns, ennek semmi köze az oroszok soft power képességeihez - írom ezt azért, mert önmagában az, hogy még mindig NATO tagállam vagyunk, irgalmatlan mennyiségű nyugati tőkével kitömve, NGO-kkal és egyéb befolyással az országban (khm Váci út 47e) gyakorlatilag nullifikál mindenféle orosz soft power törekvést, nagyságrendi különbség van a két nagyhatalom képességei közt.
De sorolhatod az orosz tulajdonú/irányítású cégeket és NGO-kat itthon, kíváncsian várom, hány elemű a lista. Vagy akár arról is írhatsz, milyen eredetű külföldi kultúrális termékeket fogyasztanak idehaza. Szerintem oroszt a legkevésbé.
Az ide írogató pár tucat látens autista alapján állítod, hogy kézzelfogható orosz soft power van? Minimum a felük gyűlöli az oroszokat, a maradék nagy része indifferens és van pár tag, aki bevallottan szurkol nekik.Kérlek értelmezd megint a kommentem. A fórumtársak reagálásán van a hangsúly, nem a politikuson. Vagy te nem voltál itt, amikor ezt vesézték ki itten?
Azóta visszanéztem, akkor is ment a szerecsenmosdatás szerény személyedtől.Az ide írogató pár tucat látens autista alapján állítod, hogy kézzelfogható orosz soft power van? Minimum a felük gyűlöli az oroszokat, a maradék nagy része indifferens és van pár tag, aki bevallottan szurkol nekik.
Mi a véleményed a nem-orosz soft power mibenlétéről, esetleg annak mértékéről, akár csak itt, a fórumon?
A linkelt 60781-es komment nem tőlem származik. De különben is, ez mit cáfol vagy épp mit húz alá szerinted?Azóta visszanéztem, akkor is ment a szerecsenmosdatás szerény személyedtől.
Ha valaki nem tud 2 évre ezelőttre visszaemlékezni (vagy inkább nem akar), akkor lesz itt egy link, annak ellenére, hogy töröltek kommenteket.
szemmel láthatóan izzik a láng VdL és Zelé között. de így legalább tudjuk miért kell majd millióknak meghalniukA ruszofóbok által összeírt zagyvaságok után térjünk vissza a biztpolhoz, a reálpolitikához.
![]()
Amerikaiak vásárolják fel az orosz olajbirodalmat
A Lukoil nemzetközi hálózatának amerikai átvétele az orosz szénhidrogén-diplomácia végét jelzi. Míg a Mol a Balkánon erősít, addig Kelet-Európa finomítói amerikai pénzügyi befektetők kezében csoportosulnak.makronom.eu
Ahogy korábban azt is írtam, hogy a hülye Putyinon meg a nyomorék különleges katonai műveletén fognak elúszni, mert a kezdeményezés a birodalomnál van.Putyint le kell váltania az oroszoknak és a helyére egy pszichopata nacionalistát ültetniük, aki képes arra, hogy felismerve az ellenoldal mentalitását, náluk is mocskosabb állatként, a legiszonyatosabb eszközökkel éljen. Így is késő lenne már, mert a teszetosza különleges katonai műveletet kellene gyorsan és megsemmisítő erővel megnyernie. Éveket adtak eddig is a birodalomnak ha ránézel a lengyelekre, rájössz, kit fegyvereznek fel ezzel az idővel élve amit az ukrik biztosítanak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..