[BIZTPOL] Magyarország

Oroszország kordában tartásához megfelelő méretű hadseregre és erős gazdaságra lenne szükség. Azonban az EU egyikből sem áll túl jól, na és ebből következően amíg ez nincs meg addig az USA sem fogja tisztelni semmilyen módon Európát. Szóval marad a lassú erózió, aminek isten tudja mi lesz a vége (talán az EU blokkokra esik szét?).
Mindkettőből jobban áll mondjuk mint az oroszok...

• Tetszik
  • Hűha
Reactions: alali77 and cirqle
Ügyesen felmondtad a leckét. Magyarországgal szemben Kina semmilyen ellenséges fellépést nem tanúsított, soha.
Ellentétben kb tucatnyi európai országgal, beleértve az EU vezetését is.
Ügyesen felmondták a leckèt.

Kínaval szemben Magyarország semmilyen ellensèges fellèpèst nem tanusított soha.

Ellenben kb tucatnyi Európait beleèrtve EU vezetèsèt is.:D;)

Ügyesen felmondták a leckèt.

Kínaval szemben Magyarország semmilyen ellensèges fellèpèst nem tanusított soha.

Ellenben kb tucatnyi Európait beleèrtve EU vezetèsèt is.:D;)
Ok-okozat.
A magyar történelem valaha volt egyik legnagyobb tragédiájának európai megálmodóit ma egyesek szövetségeseknek tekintik.

Szomorú világ lesz itt április 12 után. Bárki nyer, szembe jön a pénzügyi valóság. Gyorsan 400 ft felett lehet az euro. Legfeljebb az EU források hazahozatala jelenthet valami gyógyírt. Már ha azok győznek, akik ezt ígérik, hogy ők bizony meghozzák azt a sok pénzt. Mármint ezt ígérik, bocs ha ez lemaradt a végéről....

Szomorú világ lesz itt április 12 után. Bárki nyer, szembe jön a pénzügyi valóság. Gyorsan 400 ft felett lehet az euro. Legfeljebb az EU források hazahozatala jelenthet valami gyógyírt. Már ha azok győznek, akik ezt ígérik, hogy ők bizony meghozzák azt a sok pénzt. Mármint ezt ígérik, bocs ha ez lemaradt a végéről....
Sokkal rosszabbtol tartok.....
Igazábol mi qrvanagy xarban vagyunk.

Ez a dráma tagozat minden választás előtt elhangzik.

Mai dollár 4 ft-al jobb mint 4 éve.
Úgy hogy infláción, haborús energiaválságon túl vagyunk.

mai euro egy 20assal rosszabb. De 2 éves csúcson van.

Szerintem Ti
Sokkal rosszabbtol tartok.....
Igazábol mi qrvanagy xarban vagyunk.
óriási félreértésben vagytok. Papirin vagyunk szar helyzetben, Valójában annyi a lééé hogy el sem lehet képzelni..Ha nem lenne minden 3x-5x tólárazva, (és az unio innentől a 20-25 Mrd eurojat feldughatja a seggébe) mo már 30 éve full gazdag.lenne, és az is amugy...kurva sok penz van..aranyban,ezustben, értékpapirban,stb..a um nemzei vagyon dupla..mint 10 éve, ugy hogy ennek felét ellopták. és ez nem vicc...

Ez a dráma tagozat minden választás előtt elhangzik.

Mai dollár 4 ft-al jobb mint 4 éve.
Úgy hogy infláción, haborús energiaválságon túl vagyunk.

mai euro egy 20assal rosszabb. De 2 éves csúcson van.

Én a választások utáni kormányzati lépésekre gondolok, amikor úgy érzem, a Ft romlani fog, az eurohoz és a dollárhoz képest is. Megszorítások esetén biztos hogy romlani fog. Persze előre semmit nem látunk, ez is igaz. Én erre a lehetőségre gondoltam viszont.

• Vicces
Reactions: tomcat1
Szerintem Ti

óriási félreértésben vagytok. Papirin vagyunk szar helyzetben, Valójában annyi a lééé hogy el sem lehet képzelni..Ha nem lenne minden 3x-5x tólárazva, (és az unio innentől a 20-25 Mrd eurojat feldughatja a seggébe) mo már 30 éve full gazdag.lenne, és az is amugy...kurva sok penz van..aranyban,ezustben, értékpapirban,stb..a um nemzei vagyon dupla..mint 10 éve, ugy hogy ennek felét ellopták. és ez nem vicc...
Ugyan az a házam.5x annyit ér mint 10 éve.5x gazdagabb lettem-papiron......
Nincs iparunk,nincs mezőgazdaságunk,nincs közoktatásunk,nincs,csak a csupasz seggünk.A társadalom szétesett,nincs nemzeti összetartozás,a fiatalok húznak ki a picsába ebből a xarrakatbol.Az államszervezet egy hányadék hulladék kontraproduktiv xar.
Qrva nagy xarban vagyunk.Pont.

• Tetszik
Reactions: enzo and Pogány
Lehet kellene egy népszavazást indítani, hogy akkor őnekik meg felesleges a drága páncélozott autókra költeni, elég sima is.
Ezzel a népszavazással a haderőfejlesztés ügyében is lukra futnál. Ami van azt is leadná a plebs, hisz a NATO megvéd.

Miért, így nem arra apellálnak a nyomorékok?
Alapvetően mki igen, ki. Azaz, hogy az USA megvéd. Mert ők gyakorlatilag a NATO.
Azon lehet különbség, ki, milyen hazai haderő hangsúllyal.

Arra céloztam, amink van, az is könnyen elillanhatna egy népszavazáson, ha azon fantáziálunk.

Alapvetően mki igen, ki. Azaz, hogy az USA megvéd. Mert ők gyakorlatilag a NATO.
Azon lehet különbség, ki, milyen hazai haderő hangsúllyal.

Arra céloztam, amink van, az is könnyen elillanhatna egy népszavazáson, ha azon fantáziálunk.
Hat pedig valamivel nyomást kellene gyakorolni erre a kretén kormányra, hogy uggyan legyen már szíves a szövegelés mögé a katonákat védő dolgokat rakni. Vagy lehet izgulni a páncélozatlan karosszéria mögött, hogy kicsit ráérezzenek milyen ez.