Tudomásom szerint az összes pesti híd be van kamerázva.Árpád hídi gázoló ügye még nem jutott el az ítéletig. A leírtak ott is érvényesek, bizonyítani kell a versenyzést, amit az illetők persze tagadnak, hogy megússzák enyhe ítélettel.
Akkor wtf???
Tudomásom szerint az összes pesti híd be van kamerázva.Árpád hídi gázoló ügye még nem jutott el az ítéletig. A leírtak ott is érvényesek, bizonyítani kell a versenyzést, amit az illetők persze tagadnak, hogy megússzák enyhe ítélettel.
Azért Győrben eléggé ismerték.Itt már mindenki "neres", akinek több pénze vagy jobb összeköttetése van, mint az őt annak nevezőnek, gondolom. Meg az összes jobban menő vállalkozó az országban.
Szerintem nincs.Tudomásom szerint az összes pesti híd be van kamerázva.
Akkor wtf???
Itt már mindenki.Itt már mindenki "neres",

Tipom van, 1.4, 95lo.A Tipon is elgondolkoztam amúgy, unokatestvéremnek volt egy darabik, aztán elektromosra csreélte gazdasági okokból, mert neki nagyon megérte a váltás. Nem emlékszem, hogy bármit modnott volna róla, se jót, se rosszat. A családban több Fiat is volt, Pandától ducatoig, mind tesztességesen tette a dolgát amúgy. A Tipoban nem volt egy rendes motor sem a kínálatban amikor néztem, túl gyenge volt a motorizációja nekem, meg kicsit fapados. Tudod, igényem van a luxusra, csak fizetni nem akarok érte![]()
két éve.Ausztriában van erre gyakorlat, amit említettél. 2021. szeptember 1-je óta szigorúbb büntetések vannak, és 2024. március 1-je óta pedig durvult a bírságoláson kívüli egyéb büntetés is. A sebességtúllépéssel okozott halálos baleset már szándékos emberölésnek számít. A nagyobb sebességtúllépésnél a gépjárművet el lehet kobozni, és árverezni lehet (főleg külföldieknél).Lehet, hogy az ilyen jellegű, halálos kimenetelű baleset okozását emberölésként kellene kezelni.
@Kurfürst mintha vmik környező országban már így lenne?
A DB-t nem az tette tönkre, hogy állami céget akartak profitorientáltan működtetni?Nem láttam a topikban, szóval bedobom. A Deutsche Bahn saját statisztikái szerint 2025-ben az Intercity és ICE - azaz nagysebességű - vonatok mindössze 60,1 százaléka ért be időben. Utóbbi alatt a DB a 6 percet nem meghaladó késéseket érti. 2024-ben ez az arány 62,5, míg 2015-ben 74,4% volt. A 70%-os arányt 2029 végére tervezik elérni.
![]()
Deutsche Bahn: Pünktlichkeit in Bahnfernverkehr 2025 auf 60 Prozent gesunken - WELT
Die Fernzüge der Deutschen Bahn waren 2025 so unpünktlich wie seit Jahren nicht mehr – nur 60,1 Prozent erreichten ihr Ziel ohne größere Verzögerung. Und wie es aussieht, wird es wohl 2026 nicht besser werden.www.welt.de
Nem tisztem a MÁV-ot védeni, mert én is szoptam már velük/miattuk eleget - lásd Veszprém-Ajka közti végtelenített vágányzár, vagy amikor csak a büfékocsis sör mentett meg a hőgutától -, de lassan van az a szint, amikor már ez is eredmény.
A DB-nek az a legnagyobb baja, hogy óriási kapacitáshiánnyal küzd, ha már csak egy vonat is késik 10 percet akkor a környéken borul minden kb...A DB-t nem az tette tönkre, hogy állami céget akartak profitorientáltan működtetni?
A DB-nek az a legnagyobb baja, hogy óriási kapacitáshiánnyal küzd, ha már csak egy vonat is késik 10 percet akkor a környéken borul minden kb...
A DB a legretekebb társaság egész Európában. Csak ugye messze van, sokan nem utaznak vele, és még mindig él bennünk a "bezzeg a prcíz németek" sztereotípia.Nem láttam a topikban, szóval bedobom. A Deutsche Bahn saját statisztikái szerint 2025-ben az Intercity és ICE - azaz nagysebességű - vonatok mindössze 60,1 százaléka ért be időben. Utóbbi alatt a DB a 6 percet nem meghaladó késéseket érti. 2024-ben ez az arány 62,5, míg 2015-ben 74,4% volt. A 70%-os arányt 2029 végére tervezik elérni.
![]()
Deutsche Bahn: Pünktlichkeit in Bahnfernverkehr 2025 auf 60 Prozent gesunken - WELT
Die Fernzüge der Deutschen Bahn waren 2025 so unpünktlich wie seit Jahren nicht mehr – nur 60,1 Prozent erreichten ihr Ziel ohne größere Verzögerung. Und wie es aussieht, wird es wohl 2026 nicht besser werden.www.welt.de
Nem tisztem a MÁV-ot védeni, mert én is szoptam már velük/miattuk eleget - lásd Veszprém-Ajka közti végtelenített vágányzár, vagy amikor csak a büfékocsis sör mentett meg a hőgutától -, de lassan van az a szint, amikor már ez is eredmény.
Az, hogy ismerik, egy dolog. Hogy bíróságon mit tudnak bizonyítani, az meg egy másik. És a jogász kaszt kb úgy összezár, mint az orvosok.Azért Győrben eléggé ismerték.
De szemtanúk vannak elvileg arra, hogy egy Honda Jazzt akart lenyomni éppen, az sem elég? Ne vicceljünk már és ez nem neked szól, hanem ennek az országnakAz, hogy ismerik, egy dolog. Hogy bíróságon mit tudnak bizonyítani, az meg egy másik. És a jogász kaszt kb úgy összezár, mint az orvosok.
A bíróság nem az ország.De szemtanúk vannak elvileg arra, hogy egy Honda Jazzt akart lenyomni éppen, az sem elég? Ne vicceljünk már és ez nem neked szól, hanem ennek az országnak

Valamiért bennem az él, hogy egy Honda Jazz nem egy sportkocsi...De szemtanúk vannak elvileg arra, hogy egy Honda Jazzt akart lenyomni éppen, az sem elég? Ne vicceljünk már és ez nem neked szól, hanem ennek az országnak
Helyiek szerint rendszeresen büntetőfékezett meg baszogatta a normális autósokat is. Egy Porscheval versenyezgetett a városban elég gyakran.Valamiért bennem az él, hogy egy Honda Jazz nem egy sportkocsi...
Nem védeni akarom, de egy Honda Jazz nem egy versenyparner... Nem ismerjük a körülményeket pontosan, kissé korai és megalapozatlam ítélkezni.Helyiek szerint rendszeresen büntetőfékezett meg baszogatta a normális autósokat is. Egy Porscheval versenyezgetett a városban elég gyakran.
Nem korai mivel halált okozó testi sérülést okozott. Ugyanakkor nézd meg a képeket mi maradt az autóból és a buszmegállóból. Ha ő a megengedett 50 km/h-val közlekedik egy ilyen kocsival akkor az öreg hölgyet is beültethette volna. Mivel simán meg tud állni mellette.Nem ismerjük a körülményeket pontosan, kissé korai és megalapozatlam ítélkezni.
Miért kell játszani az agyát, nagyképűen a belvárosban, a közlekedési szabályok meggsértésével! Irritálja a szabályosan közllekedő autóst is, mutatva hogy neki mindent lehet! Hát nem!Nem védeni akarom, de egy Honda Jazz nem egy versenyparner... Nem ismerjük a körülményeket pontosan, kissé korai és megalapozatlam ítélkezni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..