9K333 Verba / SA-25 (Oroszország)

Az AVR kapcsolathoz szükséges dolgok szerintem. Azon jelenik meg, hogy merre forduljon az indítóval így pikk pakk ráll a célra akár éjszaka is, hogy az NVG FOV-ján belül legyen.

Pontosan.

Imhol a hozzá tartozó Barnaul-T vezetési pont.
6350049_original.jpg
6350720_original.jpg

Barnaul-T.jpg

Miért van könyökvédő a kezelőn?
Nehogy beverje az asztalba. De igen mókás így harcihacukában nyomkodni a billentyűket, még a fegyver is a hátán van:)
Mindenre kész tökéletes katona, okos, képzett és veszélyes egyszerre:)

Sztem duális vagy több feladata van, kint és bent, havas helyre települtek, és gk. is van nála . Emlékeim szerint nálunk a lokátorosok nem jártak fehér rejtőszínben és ak sem volt náluk.

Szerintem csak a kép az okat.Ha megnézed vadi új mindene.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2 féle indítót látok, gondolom az egyik-a szurke-a gyakorló.

• Tetszik
Reactions: Pogány
"Verba" man-portable air defence missile system

The "Verba" MANPADS is designed to destroy all types of aircraft and helicopters, small-sized air targets such as cruise missiles, as well as unmanned aerial vehicles at any time of day or night in conditions their visibility on oncoming courses, flying at speeds of up to 400 m/s, and up to 320 m/s on catch-up courses in conditions of background and artificial interference. The MANPADS destroys targets at ranges from 500 m to 6 km and at altitudes from 10 m to 3.5 km.

The "Gibka-S" combat vehicle ensures high combat effectiveness of MANPADS gunners day and night in difficult weather conditions.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed and fip7