Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen de nem is értem ezt...nekik senki sem mondta, hogy az internet, a google, a telegram, a barátod???? Nem is értem miért nem használták az okos telefonjaikat erre akkorAzt tegyük hozzá, hogy akkor még nem tudtak a fiatal katonák 1 perc alatt felvételeket találni egy háború borzalmáról, mint most.
Inkább nézd az ejtőernyősöket ott a fentin élőbenIgen de nem is értem ezt...nekik senki sem mondta, hogy az internet, a google, a telegram, a barátod???? Nem is értem miért nem használták az okos telefonjaikat erre akkor
ezek azok akiktől útlevelet kérnek landolás után????Inkább nézd az ejtőernyősöket ott a fentin élőben
Szerintem most a a brit ejősök is Hollandiából szállnak fel és már megvolt az útlevélellenőrzésezek azok akiktől útlevelet kérnek landolás után????
Így én is könnyen ugrálnék, mikor nem látom lent hogy Hans válláról Günther engem néz egy MG42-vel Nem nagy kunszt Bezzeg akkor nem volt se riporter se semmi...egyébként ha szigorúan vesszük, a 2. VH-ban is működtek a Schengeni határok...nem emlékszem hogy útleveleket kéregettek volna egymástól az angol és német katonák... példának okádék...Szerintem most a a brit ejősök is Hollandiából szállnak fel és már megvolt az útlevélellenőrzés
De még sok másik országból is mennek ugrani.
vaaaooo, ezek az ugrások azért nagyon menőn néznek kiÍgy én is könnyen ugrálnék, mikor nem látom lent hogy Hans válláról Günther engem néz egy MG42-vel Nem nagy kunszt Bezzeg akkor nem volt se riporter se semmi...egyébként ha szigorúan vesszük, a 2. VH-ban is működtek a Schengeni határok...nem emlékszem hogy útleveleket kéregettek volna egymástól az angol és német katonák... példának okádék...
Én majd a film végét nézem meg, hogy vajon most sikerül e elfoglalni a hidat, vagy megint kurva messze van e??
btw hollandok, amcsik, britek, portugálok, görögök, spanyolok, németek ugranakÉn majd a film végét nézem meg, hogy vajon most sikerül e elfoglalni a hidat, vagy megint kurva messze van e??
Akkor erről ennyit is...tudtam hogy most se menne a briteknek egyedül Semmi se változottbtw hollandok, amcsik, britek, portugálok, görögök, spanyolok, németek ugranak
Na hát csóri lengyelek is szépen be lettek áldozva. Ha jól emlékszem rossz helyre dobták ki őket napokkal később, úgyhogy teljesen magukra voltak utalva, mikor a németek már sejtették a dolgokat.+lengyelek is
aztak... nem biztos h valaki túlélte...