Szőr érzelmi alapon reagál mindenre, ismerhetnéd márTudnék egy pár tucatot a Wehrmachtból. Volksdeutsch-népi német. Mi köze ennek a témához?

Apropó, még mindig érdekel a 3.Reich wirschaffenswunder

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szőr érzelmi alapon reagál mindenre, ismerhetnéd márTudnék egy pár tucatot a Wehrmachtból. Volksdeutsch-népi német. Mi köze ennek a témához?
Lesz majd egy kis időm,majd némileg részletezem.Szőr érzelmi alapon reagál mindenre, ismerhetnéd már
Apropó, még mindig érdekel a 3.Reich wirschaffenswunder![]()
Jaaah jogos. Kissé elment a kedvem és a lendületem az okos kommentek miatt. De összekapok valamit hamarosan. Max privátban küldöm el.Szőr érzelmi alapon reagál mindenre, ismerhetnéd már
Apropó, még mindig érdekel a 3.Reich wirschaffenswunder![]()
Türelmes vagyok ne aggódj. Szerintem amúgy sokakat is érdekelne, màrmint azokat akik képesek tárgyilagosan felszívni az infókatJaaah jogos. Kissé elment a kedvem és a lendületem az okos kommentek miatt. De összekapok valamit hamarosan. Max privátban küldöm el.
Engem is érdekel! EsküJaaah jogos. Kissé elment a kedvem és a lendületem az okos kommentek miatt. De összekapok valamit hamarosan. Max privátban küldöm el.
Mert ők nem feltétlenül az ideológia miatt lettek wunderwafer tagok.Tudnék egy pár tucatot a Wehrmachtból. Volksdeutsch-népi német. Mi köze ennek a témához?
A 'rendes' waffenss tagok sem ideológia mentesen lettek azok, sőt leginkább azért.Szőr, próbáld meg elvonatkoztatni a katonai teljesítményt az ideológiától és mindjárt jobban fog tetszeni a csóka.
Nekem megy, ha valaki baszott jó katona volt az elismerem, tisztelem és becsülöm akármilyen rendszernek, királynak, hadúrnak, terrorista szervezetnek dolgozott.
Jó angol. Kussol,lájkolEngem is érdekel! Eskü
Mert ők nem feltétlenül az ideológia miatt lettek wunderwafer tagok.
A 'rendes' waffenss tagok sem ideológia mentesen lettek azok, sőt leginkább azért.
Ezért nem elválasztható. Ezt meg leginkább maguknak köszönhetik, nemár nekem kelljen
elnézést kérnem.
Persze nem mindegyik volt háborús bűnös (bár akadt jócskán), de amellett hogy elismerem a teljesítményüket, ne kelljen hozzá
jó képet is vágnom
Egyébként @reich_und_roll csak a jegyzőkönyv kedvéért jegyzem meg, hogy túlnyomó többségében
Te vagy az, aki rögtön fasztméreget, hogy ezek milyen jó csávók voltak, bezzeg.... ez a páncélos, az a haditudósító,
amaz a fotóriporter. Mindenki más sz@r.
Amikor én leginkább kussolok, vagy hovatovább likeolom, amiket beírsz. Mert amúgy érdekes.
Ott van ha más nem, a VC lista vonatkozó érdemesei.Jó angol. Kussol,lájkolA briteknél nem igazán találsz ilyen eredményes katonákat,ekkora számban. Néhány üdítő kivétel,és kifújt.
Skandallum. Azt mondtad,hogy jó lenne valami apanázs. Hirtelen ez jutott eszembe. Sry,de nem tudtam kihagyni. Aljasságban jól menő tanszéket vezethetnék.Ott van ha más nem, a VC lista vonatkozó érdemesei.
Nem fogom citálni, bárkinek elérhető interneten.
/Btw a lottószámos miatt kissé neheztelek rád, egy bocs bzmeg azért talán jól esett volna. /
Danzig ügyében sem bontották ki az igazságot a győztesek.
Mármint??Danzig ügyében sem bontották ki az igazságot a győztesek.
Mindjárt jön megint azzal, hogy Gleiwitz sem német false flag voltMármint??
Akkor itt válaszolnék annak a félnótás kóser angolnak is. A versaillesi diktátum 102. és 103. cikkelyének alapján a szövetségesek kötelezettséget vállaltak arra,hogy Danzig szabadváros területét a Népszövetség védelme alá helyezik. 1924 március mit tudom én hányadikán a Nemzetek Szövetségének Tanácsa egyoldalúan úgy döntött,hogy a Westerplatte félszigetet a lengyel kormány rendelkezésére kell bocsátani hadianyagok tárolására,és esetleges tovább szállítására. Folyt.köv. csak dolgom van.Mármint??
És ennyire fájt egy nyamvadt spájz a semmi határán?rendelkezésére kell bocsátani hadianyagok tárolására,és esetleges tovább szállítására.
A nemzetközi jog szerint semmilyen spájzról nem lehetett szó. Mondjuk az angolszászoknak bármilyen szerződés annyit ért,mint a papír,amire írták.És ennyire fájt egy nyamvadt spájz a semmi határán?![]()
![]()
Mondjuk nem kellett volna a kikötői munkásoknak szabotálni a munkát. A brit katonák rámolták kiA nemzetközi jog szerint semmilyen spájzról nem lehetett szó. Mondjuk az angolszászoknak bármilyen szerződés annyit ért,mint a papír,amire írták.
A kommunista melósok tagadták meg a kirakodást,mert Tuhacsevszkij csapatai 20 km-re voltak Varsótól. Legalább a nyamvadt angolok egy kicsit dolgoztak.Mondjuk nem kellett volna a kikötői munkásoknak szabotálni a munkát. A brit katonák rámolták ki
helyettük a hajókat. Ezután létesült a raktár, aminek őrzésére kemény egy század volt kirendelve.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..