de furan modernnek hat az a jobboldali epuletElvileg az utolsó hadrcoló berlini Tiger II (a Pozdam téren/közelében lőtték ki).

Mert az is. Először azt hittem, hogy valami elkúrt háborús filmből van a kép, de nem, csak a 30-as években építettek oda a németek egy nagyon oda nem illő Columbushaus nevű épületet (úgy kerestem rá én is).de furan modernnek hat az a jobboldali epulet![]()
beszaras. Tiszta 60-as evekMert az is. Először azt hittem, hogy valami elkúrt háborús filmből van a kép, de nem, csak a 30-as években építettek oda a németek egy nagyon oda nem illő Columbushaus nevű épületet (úgy kerestem rá én is).
![]()
Columbushaus – Wikipedia
de.wikipedia.org

Jól szemlélteti az ábra, hogy "ár-érték " arányban mennyire jó volt a Panther (kezdeti problémákat persze ne felejtsük el), nem véletlen akarta Kniepkamp.
Jól szemlélteti az ábra, hogy "ár-érték " arányban mennyire jó volt a Panther (kezdeti problémákat persze ne felejtsük el), nem véletlen akarta Kniepkamp.
Nem véletlen mondom, hogy attól a pillanattól kezdbve, hogy elkészült a Panther minden más harckocsi gyártását le kellett volna állítani és csak Panthert kellett volna gyártani. A KT azért kérdéses, mert a szovjet IS2-esek ellen a Panther nem minden esetben volt fölényben.Jól szemlélteti az ábra, hogy "ár-érték " arányban mennyire jó volt a Panther (kezdeti problémákat persze ne felejtsük el), nem véletlen akarta Kniepkamp.
Ne f szégyenlősködj, állj elő az igazsággal!Az egyiket sorozatban gyártottak egy erre felállított specializált gyártósoron, a másik cicát meg nem…
Amúgy meg nettó faszságok ezek a számok.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..