Egyébként biztos hogy német vonalon kellene keresgélnünk? Asszhem a múlt héten valami komolyabb megállapodást kötöttünk a törökökkel. Igaz kötöttünk mi itt már mindenkivel
Még mielőtt bárki nekem esne. Én is inkább a német-lengyel-finn vonal ...................
Kb 1-2 hónapja ép azt ecseteltük itt hogy mennyibe is fájna egy komolyabb dandár (dandárok) fulra felfegyverezni. Értve ez alatt mindent. Valami 800-1500 mrd közötti összegek jöttek ki.
Nos adva van egy torta. Ez lehet 200 vagy 500 vagy nagyon jó esetben akár 800-1000 mrd is. Egy dolog a gdp 2% a de térjünk vissza rá később. Ez a torta se adva van egyből hanem évről évre a gdp százalékának megfelelően töltődik fel. Más tészta hogy mennyire?
Most nem akarok kitérni a tervezett létszám növekedésre ( 15-20 ezer embert megcélozni bezony mrd ok.) Mert a plusz létszám ........
De ha adva lesz a gdp megfelelően ennyi akkor álmodozhatunk itt nagyságrendileg ilyen meg olyan modern ifv, apc ről ha a torta csak annyit ad meg. Szerintem itt sokan annak is örülnének ha a későbbiekben ár értékben végre új eszközökre ruháznánk be. Az más tészta hogy a fotel tábornokok mit fognak hozzá szólni