Ne puffogj, te írtad.
Szóval sima különcködés Szolnok részéről ismét.
Nem is érted,hogy mekkora butaságot beszélsz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ne puffogj, te írtad.
Szóval sima különcködés Szolnok részéről ismét.
Nem is érted,hogy mekkora butaságot beszélsz.
Ahozképest hány egyetem van a világranglista elején amerikábol,és hány kishazánkbol?Az állami,gyakorlatilag magyar szintű oktatásuk szar.Akárcsak a hazai.Agyelszivás meg azért működik,mert a gazdasági,politikai,és államigazgatási rnódszerük is jobban működik,mint a kishazánkbéli feudalista uram-bátyám seggnyaló oligarha rendszer.Valon a volt Ikarusz szakik miért amerikában tudták sikerre vinni a NABIt?Elég eggyértelmű a válasz,csak szembe kéne nézzni vele.Hát az usa féle fejlődést kihagynám inkább. A teljes elhülyülés nem megfelelő irány, a fejlődését egy az egyben agyelszívással biztosítja, mivel a saját oktatása kb életképtelen.
Dudi, mi volt a cikkben? Koszorúzás, szobor avatás, sapkacsere, és hogy mostantól külön fegyvernem lettetek. Ami ezek szerint semmi mást nem jelent csak papírmunkát. Azt meg te írtad hogy azért kell a barna sapek mert mindenki zöldben jár. Tehát így már nincs olyan elit jellege az eddig hordott zöldnek ezek szerint. Hát zajlanak az események annyi biztos Szolnokon.Az meg aztán tényleg mindennek a legallja,hogy valaki egy alakulat névadójának a szoboravatásáról meg egy ejtőernyős hősi halott emlékmű koszorúzásáról(ami ráadásul majd 20 éve áll és minden évben koszorúzzák úgy ahogy azt kell is) úgy beszéljen ahogy azt itt antigonosz megtette!
Amíg ez itt megengedett én maradok tisztelettel az oldal passzív szemlélője!
Lelehet szállni Trump f***áról, ezt a nyomingerek nyomják. Ennyi.A fake news mantrarol. Minden ami nem az o szekeruket tolja az fake news. Nos a 24.hu hire os fake news volt.
A tarsolylemezes holdkóros az ki vagy mi?Közben amúgy elgurulunk a tarsolylemezes holdkóros felé elég erősen.....
Na dobjunk egy kavicsot az allo vizbe.
A 888 szerint januartol fell a Magyar Honvedseg Parancsnoksaga Szekesfehervaron.
Velemenyetek?
Lelehet szállni Trump f***áról, ezt a nyomingerek nyomják. Ennyi.
Szerintem megint egy csomó elköltött pénz aminek semmi látható haszna nem lesz!! Nem 0 Ft-ból fogják kihozni, és lesz egy olyan szervezet ami ma is van ...Na dobjunk egy kavicsot az allo vizbe.
A 888 szerint januartol fell a Magyar Honvedseg Parancsnoksaga Szekesfehervaron.
Velemenyetek?
27 oldallal elmaradtam megint,vettünk valamit,amivel lőni lehet?
Fél vagy esetleg a fall múlt ideje (fell)?"januartol fell a Magyar Honvedseg Parancsnoksaga" ?
Januártól fel áll a Magyar ... ?
Na dobjunk egy kavicsot az allo vizbe.
Velemenyetek?
Volksturm.Vigyünk már bele némi haderőt is
Megalakult a MH VI. Sipos Gyula területvédelmi ezred: https://honvedelem.hu/cikk/112901_csak_meg_egyszer_elore
Igen tudom hogy volt már. A képek miatt tettem be.
Ja, ha meg nem lennének köztük papák, akkor meg Orbán/Hitlerjugend lenne. Sikerült valami nagyon értelmeset ideböfögnöd anélkül, hogy amúgy végignézted volna a képeket, vagy a videót, mert akkor láttad volna, hogy korántsem olyan gyászos a helyzet, ahogyan azt sugallni szeretted volna.Volksturm.
Nem, de lesz más színű sapka és avattak szobrot is a harcosok.27 oldallal elmaradtam megint,vettünk valamit,amivel lőni lehet?
Hát képzeld öcsipók, végignéztem a videót kétszer. Kis böfögősöm.Ja, ha meg nem lennének köztük papák, akkor meg Orbán/Hitlerjugend lenne. Sikerült valami nagyon értelmeset ideböfögnöd anélkül, hogy amúgy végignézted volna a képeket, vagy a videót, mert akkor láttad volna, hogy korántsem olyan gyászos a helyzet, ahogyan azt sugallni szeretted volna.
Ja, ha meg nem lennének köztük papák, akkor meg Orbán/Hitlerjugend lenne. Sikerült valami nagyon értelmeset ideböfögnöd anélkül, hogy amúgy végignézted volna a képeket, vagy a videót, mert akkor láttad volna, hogy korántsem olyan gyászos a helyzet, ahogyan azt sugallni szeretted volna.