45404 said:
Szerintem 200-300 db Komondor, rajta pár darab Brimstone. Másra nem is kell költeni. Azzal bármit leradíroznánk.
Jó vicc, tényleg.
hiryu:
Sok jó meglátásod van.
Szerintem is az első dolog az a kockázatok felmérése, emelett a jelenlegi állományt, készltet, stb-t is fel kell mérni, és az esetleges titkos megállapodásokat, ki kivel egyezett meg, hogy majd egyszer...
A londoni példát pont fel akartam hozni.
Nem 'tom ki emlékszik, tavaly olyan zavargások voltak, hogy még a Spartac Belgrad ultrái is csak néztek volna első blikkre.
Bár a hírekben nemes egyszerűséggel, polkorrektkedve fiataloknak nevezték a randalírozókat, az kifelejtették, hogy arab és néger fiatalok voltak. Az lett a vége, hogy a focihuligánok összeálltak a kékekkel...
Ez nem egyedi eset, nem csak időben térben sem.
Nyugateurópát elözönlik a beilleszkedni egyáltalán nem akaró bevándorlók, és elkezdik mindenkire ráerőltetni az iszlámot.
Mindenképpen foglalkozni kell a témával.
Aztán megvan a jelenünk, a rajság is kötelező lassan.
Bár ez lehet, hogy belügy, meg mittudomén, de tán nem kéne kivárni. Olyan, mintha krokodilokat tartanánk, és várnánk, hogy hátha gazdaszeretőek lesznek.
Egyet értek abban is, hogy keményen felelősségre kell vonni azokat, aki szétverték a honvédséget.
Dönthetnek, hogy hazaárulók, ügynökök, vagy autisták.
Tartalékos rendszert ki kell építeni,a tartalékosokat gyakorlatoztatni kell, kell nekik elfekvő hadianyag is, amit illene őrizni is.
Viszont:
Milekere szavazok, valami azt súgja,minden évben komoly szükség lesz rájuk- gondoljatok az menetrendszerű árvízekre.
Honvédelem, és nem katasztrófa védelem.
A répáért kell beszántani minden rohadt árkot és az ártérbe építkezni.
Egyik évben elmossa a víz, a következő évben újraépítik, azután megint elmossa a víz.
Pompás.
Arról nem beszélve, hogy az országos árvizek után olyan szárasságok jönnek, hogy ihaj.
De ez más téma.
Dicső magyar ejtőernyősöket kivágnám a fenébe… Pénz és erőforráspocsékolás.
Meg egyébként is tök hülyeség, hogy épp gépből ugrálnak, ráadásul ellenséges területre, ugye?
Ezt is el kell dönteni. 200 eje nem biztos hogy képes csodát művelni, pusztán kézifegyverekkel, viszont 600-800 komolyabb fegyverekkel már igen.
Lehet, hogy ez támadó képesség, viszont minden fegyverrel lehet támadni.
Ha a demokratikus Nyugat folyton megelőző csapást végez...
"Kalasnyikov: gyártókapacitás szétverve, tehát akár vehetünk mást is. Gyártást nem pártolom,"
Be is b_szna, ha még a gépkarabély minden egyes darabját is importálni kéne. Aki sikkaszt, annak jól re kell csapni a kezére. Vasúti sínnel.
"ja hogy nem kéne minden ürgelyuk mellé kettőskeresztet tűzdelni, trianonozni, emlékműáthelyezést belengetni, mert talán épp azoknak a segítségére lesz szükségünk, akikkel szemben ma játsszuk a keménycsávót?"
Hozzá tartozik az öntudathoz.
Ha nincs, lesz másnak.
Nézd a saját példádat.
Nézd meg az újonnan épülő mecseteket, vagy akármi másokat.
Emlékmű? Milyen emlékműre gondolsz? Amit a szovjet csapatoknak emeltek a köztereken?
Tényleg rohadt jó, hogy mondjuk a Szabadság téren is van egy.
Ha síremlék, akkor vigyék temetőbe a halottakkal együtt, ha meg nem, akkor küldjük vissza. Nem kell feltétlen szétkúrni az egészet, ha nagyon a szívükre vennék a ruszkik, de ne legyen már ott. Vagy neked nosztalgikus szép emlékeid vannak?
Egyébként kiktől vársz segítséget?
A kisantant lakosság és a kormánya is ott rúg bele a magyarságba, ahol csak tud.
Persze lehet, hogy rájuk fogunk szorulni, csak ne legyen meglepő, ha utána nem Békéscsaba, hanem Bacescu Cabescu lesz a város neve.
Akkor aztán megint jól megvédtük a hont.
Na, de legalább szűk másfél órám elment arra, hogy végigolvastam a fórumot és megírtam ezt.