Rendszerben van, a cseh tenderen vert mindent, csak azaz átkozott 6fős deszant bosszantó és eddig csak ifv típus van belőle.
Itt mindegyik láncos IFV-nek is van előnye és hátránya. Legelőször is a Puma. Szerintem esetleg a németen kívül a csehek vagy mi fogjuk rendszeresíteni, tehát sehol sincs rendszerben. A K21-nek nem tudom milyen problémája van, legfeljebb távol van a gyártó. CV90-es állítólag drága, de még egyszer ennyi Grippen-nel meg Acher megrendeléssel ki lehetne valami jó árat alkudni,mert szerintem a CV 90-es kiforrott típus. A török csoda, a Tulpar lehet, hogy veri mindenben. Az Ascod-ról annyit, hogy szerintem amink van, annál biztos, hogy 100x jobb, mert semmink nincs. AZ APC-k közül szerintetek melyik a kiforrott típus? Azért a Patriát sem használja, húú de sok ország, meg valahogy az északi zöldekben nem nagyon bízok, bármikor beinthetnek. A tengerentúlról a Striker Lav 3-as, de az előbbitől az amcsik sem voltak elájulva. A Piranha-ról szerintem olyat nem fogunk venni, amilyet a szőrös talpúak vettek, gondolom mi ennél is jobbat akarunk venni. Számomra egy nagy talány, a Kentauro 2-es. Mondjuk úgy tudom, hogy ez is csak az olaszoknál és spanyoloknál van hadrendben. Legyen 85 Boxer, 2 féle toronnyal, olcsóbbik verzió fele-fele arányban. Csak ebben az a bökkenő, hogy nehéz technikában német függők leszünk. Még egy dolog: nem tartom valószínűnek, hogy jövőre egyetlenegy APC is beérkezik. Sajnos rendelgetünk- rendelgetünk de nagy a totojázás. Szinte soha nem ér ide semmi.