A géppisztoly pisztoly lőszert tüzel, a gépkarabély pedig karabély lőszert.
Ez tény, de attól még a hivatalos megnevezése lehet géppisztoly.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A géppisztoly pisztoly lőszert tüzel, a gépkarabély pedig karabély lőszert.
Az AMD-65 deszantfegyvernek készült (AMD=Automata Módosított Deszantfegyver), később rendszeresítették az egész Néphadseregben.Az AMD 65-öt direkt nekik is tervezték, aztán elkezdődött, hogy legyen a lövészek fegyvere is az. Ez is megérne egy beszélgetést, hogy ki és legfőképpen miért találta ezt ki.
Nem, mert a hivatalos megnevezése: gépkarabély. Az előzőleg leírtam, hogy mi a különbség közöttük.Ez tény, de attól még a hivatalos megnevezése lehet géppisztoly.
Nem, mert a hivatalos megnevezése: gépkarabély. Az előzőleg leírtam, hogy mi a különbség közöttük.
Igen, mint ahogy téged is hívhatnak szigorúan csak hivatalosan Boriskának??!!Ez tény, de attól még a hivatalos megnevezése lehet géppisztoly.
Nem erről van szó.A géppisztoly pisztoly lőszert tüzel, a gépkarabély pedig karabély lőszert.
Igen, mint ahogy téged is hívhatnak szigorúan csak hivatalosan Boriskának??!!
Mikor én katona voltam, akkor még így is volt kitalálva - paranccsal!! És mit válaszol a katona a parancsra: Igenis, értettem!! (akkor is ha nem értettem vele egyet, ugyebár parancsot nem b...unk meg, mert csak szaporodni fog!!)Jó, de attól még valami fasz kitalálhatja paranccsal, hogy ez mától géppisztoly.
A citromból még parancsra sem lesz narancs.Jó, de attól még valami fasz kitalálhatja paranccsal, hogy ez mától géppisztoly.
De erről van szó. Gépkarabélyról és géppisztolyról agyalunk teljesen fölöslegesen.Nem erről van szó.
A citromból még parancsra sem lesz narancs.
Nem kötözködésképp, de az"igenist" a Horthy hadseregben használták. A géppisztolyt pedig nem parancsban nevezték el, hanem a rendszeresítéskor határozták meg az elnevezését. Valóban a nyolcvanas évek elejéig géppisztolynak nevezték.Mikor én katona voltam, akkor még így is volt kitalálva - paranccsal!! És mit válaszol a katona a parancsra: Igenis, értettem!! (akkor is ha nem értettem vele egyet, ugyebár parancsot nem b...unk meg, mert csak szaporodni fog!!)
Nem kötözködésképp, de az"igenist" a Horthy hadseregben használták. A géppisztolyt pedig nem parancsban nevezték el, hanem a rendszeresítéskor határozták meg az elnevezését. Valóban a nyolcvanas évek elejéig géppisztolynak nevezték.
Ezt csak szerinted hívják parancsnak. Állítólag te katona vagy jelenleg is, akkor miért írsz ilyen sületlenséget?Ezt hívják parancsnak.
Megnyitottad a file-t?Ezt csak szerinted hívják parancsnak. Állítólag te katona vagy jelenleg is, akkor miért írsz ilyen sületlenséget?