Hanem?Csicseregték a verebek hogy a szlovákok lehet mégse F-16-ot vesznek a kormányváltás után?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hanem?Csicseregték a verebek hogy a szlovákok lehet mégse F-16-ot vesznek a kormányváltás után?
A csehek eddig is a gripen felé nyomták őket a közös légvédelmi ernyő miatt.http://www.palba.cz/viewtopic.php?f=307&t=6135&start=4580
Állítólag egy politikai vitaműsorban mondta Matovic hogy ez is egy lehetőség.
A csehek eddig is a gripen felé nyomták őket a közös légvédelmi ernyő miatt.
Ez most már túl sokba kerülne.http://www.palba.cz/viewtopic.php?f=307&t=6135&start=4580
Állítólag egy politikai vitaműsorban mondta Matovic hogy ez is egy lehetőség.
Én még hosszútávon a V4 F35 battlegroupot se zárnám ki. Nem tudom csehek újabban mennyire szeretnének Gripennél maradni.
A Gripen ingyen lenne nekik. Csak annyit kellene mondaniuk, hogy visszajöttünk.Csicseregték a verebek hogy a szlovákok lehet mégse F-16-ot vesznek a kormányváltás után?
Az hagyján, de nekem azt a kommentemet törölték, ahol rávilágítottam, hogy erősen sokcsillagos magyar cigány főtisztjei is vannak a hadseregünknek, úgyhogy nagyon is való fegyver a cigány kezébe!Az meg a csúcs, hogy a c betűs szó szájra vétele itt büntetési tétel.
Pénz nélkül nem lehet hadsereget csinálni. A tartalékosnak fizetni kellene, mostani körülmények közt egy havi ötven-százezer nettó közti készenléti díjat! Megfelelő kompenzáció nélkül hogy akarnak bármit is elvárni!Ezek tiz ev mulva, mire kepessegeik teljes birtokaban lesznek allitolag, mar nyugdijasok lesznek ha megerik. Ilyen formaban szerintem erre semmi szukseg, ez egy vicc. Tobb ertelme volna a leszereloket valami setalo idonek kb megfelelo formaban nemi ellenjuttatassal par evig rendszerben tartani. Ez igy csak egy munkasor/polgaror dzsembori.
Pénz nélkül nem lehet hadsereget csinálni. A tartalékosnak fizetni kellene, mostani körülmények közt egy havi ötven-százezer nettó közti készenléti díjat! Megfelelő kompenzáció nélkül hogy akarnak bármit is elvárni!
Aki elhagyja a honvédséget dolgozni fog valahol.Korrekt, havonta járó illetmény kellene a tartalékosoknak is, akkor feltölthető lenne a rebdszer, talán még fiatalabb korosztályokkal is, gyorsan. Az meg evidens, hogy a szerződéses, hivatásos állományt elhagyók, automatikusan műveleti tartalékosokká váljanak, leszerelésük után, adott életkorukig. A legjobb tartalékos az, aki volt katona, aktív szolgálatban.
Nekem ez a fejlődési irány is tetszik (szándékosan nem a Csajok topikba rakom) :
https://hu-hu.facebook.com/mhkiknyp/
B. Benedetta
D. Eszter
G. Tifani
V. Anita
Kezd olyan IDF-es érzésem lenni (pozitiv értelemben)
Aki elhagyja a honvédséget dolgozni fog valahol.
Ehhez tisztességes kompenzáció kell a munkáltatónak. E nélkül nem megy, illetve olyan illetmény, ami veresenyképes a polgári bérével szemben.
A minimálbér nem az, ha nem betanított munkát, hanem bármilyen szakmunkát végzel. De egy gk vezető sem fog
egy hónapot fizetésnélkülin lenni, hogy minimálbérrel kompenzálják.
Az hagyján, de nekem azt a kommentemet törölték, ahol rávilágítottam, hogy erősen sokcsillagos magyar cigány főtisztjei is vannak a hadseregünknek, úgyhogy nagyon is való fegyver a cigány kezébe!
Peddig valahol el kell kezdeni egyszer. Le kell ülni a munkaadókkal targyalni. Úgy hogy a szakszervezetet is bevonják. De amíg a multiknak "kedveznek" mindenben és az érdekegyeztető testületeket leszarják akkor soha nem fognak tudni előrébb lépni.Aki elhagyja a honvédséget dolgozni fog valahol.
Ehhez tisztességes kompenzáció kell a munkáltatónak. E nélkül nem megy, illetve olyan illetmény, ami veresenyképes a polgári bérével szemben.
A minimálbér nem az, ha nem betanított munkát, hanem bármilyen szakmunkát végzel. De egy gk vezető sem fog
egy hónapot fizetésnélkülin lenni, hogy minimálbérrel kompenzálják.
Korrekt, havonta járó illetmény kellene a tartalékosoknak is, akkor feltölthető lenne a rebdszer, talán még fiatalabb korosztályokkal is, gyorsan. Az meg evidens, hogy a szerződéses, hivatásos állományt elhagyók, automatikusan műveleti tartalékosokká váljanak, leszerelésük után, adott életkorukig. A legjobb tartalékos az, aki volt katona, aktív szolgálatban.
Mikor kepzed ki? Munkahely mellett?Pénz nélkül nem lehet hadsereget csinálni. A tartalékosnak fizetni kellene, mostani körülmények közt egy havi ötven-százezer nettó közti készenléti díjat! Megfelelő kompenzáció nélkül hogy akarnak bármit is elvárni!
Mikor máskor? Persze jobb lenne még az iskolában és életpálya szerűen tartalékban tartani vagy huszonöt évig!Mikor kepzed ki? Munkahely mellett?
Bizzunk benn hogy legalabb valami hasznosat megtanulnak. Egy kis fokazas, csellozas, gyors oltozes, rendezett szekreny, agynemu es akkor valaki talan jol jar veluk...Nekem ez a fejlődési irány is tetszik (szándékosan nem a Csajok topikba rakom) :
https://hu-hu.facebook.com/mhkiknyp/
B. Benedetta
D. Eszter
G. Tifani
V. Anita
Kezd olyan IDF-es érzésem lenni (pozitiv értelemben)