A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel újabb védőfelszerelésekből álló készletet kapott a Magyar Honvédség egészségügyi szakállománya.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem úgy is jó, de mit kezdjünk a btr-ekkel? Ez a torony mondjuk jól nézne ki rajta:Szerintem meg akkor inkább ne vegyünk semmit!
nehezen olvasható az írásod.Mar irtam az e
Lejen nem kell parazni
Mit stresszeltek hogy kesik a kmw majd kodberel... Ad valamit pluszba vagy enged a lizimgarbol....
Meg mimdig ez a negativiz!us nehogy mar mi szopjunk azert mert mas nem teljesiti a szerzodest idobe... Azert nagyobb onbizalmat varnek el.
Eddig mit kezdtünk?Nekem úgy is jó, de mit kezdjünk a btr-ekkel?
Remélem nem a szabad ég alatt tárolják...A járványügyi veszélyhelyzetre való tekintettel újabb védőfelszerelésekből álló készletet kapott a Magyar Honvédség egészségügyi szakállománya.
Fertötlenitik az uv sugarakkal csak.Remélem nem a szabad ég alatt tárolják...
"A Krauss-Maffei Wegmann 3500 alkalmazottjának 1500-at foglalkoztat országszerte, három kaszeli üzemben. A nehéz Leopard 2 fő harci tartály tornyai mellett a 2000-es önjáró tarackot, az AGM tüzérség utódját, a Fennek felderítő tartályt, a Gepard légvédelmi tankot és a Puma páncélozott hordozókat is felépítették."Ezek szerint nem állt le a KMW:
https://www.hna.de/kassel/keine-unt...i-wegmann-produziert-weiter-13639199.amp.html
"A Krauss-Maffei Wegmann 3500 alkalmazottjának 1500-at foglalkoztat országszerte, három kaszeli üzemben. A nehéz Leopard 2 fő harci tartály tornyai mellett a 2000-es önjáró tarackot, az AGM tüzérség utódját, a Fennek felderítő tartályt, a Gepard légvédelmi tankot és a Puma páncélozott hordozókat is felépítették."
Jó ez így, mind jöhet!!
A szövegből erre lehet következtetni...Van mellék harcitartály is?
Jól van. Olyan kényelmes a google....A szövegből erre lehet következtetni...
Tipp: Fordíts mindent inkább angolra! Sokkal érthetőbb, egyértelműbb végeredményt kapsz.Jól van. Olyan kényelmes a google....
Nem gond az o legteruket is megvedjuk helyettuk.Majd vesznek a kínaiaktol szinte új használt j7g et.
2-3 év múlva vagy keffirt egyébként belegondolva nem olyan vicces. A mig-jeik szinte az utolsókat rugják.
Btr ek tartalekba neha tartalekosok mozgatasara megfelel. A tobbi elfer valami reg bezart laktanya telephelyen fedve. Van eleg ures garazsNekem úgy is jó, de mit kezdjünk a btr-ekkel? Ez a torony mondjuk jól nézne ki rajta:
vagy ez:
nehezen olvasható az írásod.
Nem tudom mit dolgozol de most hányta magát össze az ipar. engem pl. kirúgtak, "majd hívunk ha van meló", haver gépszervízes, 60%-al kevesebb volt már múlt héten a melója. nem kell semmi jóra számítani
Vki meghallgatta? Volt benne vmi a Z2026-ról vagy csak a víruspara?Holnap hátha megtudunk vmit a válság kkihatásáról a Z2026-ra. Bár lehet a vészhelyzeti intézkedések elviszik az interjút.
https://infostart.hu/arena
Btr ek tartalekba neha tartalekosok mozgatasara megfelel. A tobbi elfer valami reg bezart laktanya telephelyen fedve. Van eleg ures garazs
Mert ingyen van a beszerzese. Es a semminel tobb.alkalmazni kell tudni. Felso szinten is. Osszhangba. Ment a multba megannyiszorMiért akarsz mindenáron szart adni a tartalékosoknak?