Az egyik járműre rátennél egy másikat, mint a román halálkaravánoknál?Ja, MARS 2 jó lenne rá!
Amire te gondolsz, az az MLRS konténerek az alapjárműre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az egyik járműre rátennél egy másikat, mint a román halálkaravánoknál?Ja, MARS 2 jó lenne rá!
Ne kötekedj már, szerinted vajon mire gondoltam?Az egyik járműre rátennél egy másikat, mint a román halálkaravánoknál?
Amire te gondolsz, az az MLRS konténerek az alapjárműre.
Szerintem ebben tévedsz, mert a miniszter csak rosszul mondta.
A 218 megy tatára.
Lesz egy harckocsi zászlóalj az 5db wiesent2-vel, és lesz 3 lövész zászlóalj(lance 2.0 emberes torony 30 mm) 3-3 büffellel.
Lesz a 24 db pzh + xdb lynx 120 mm-es aknavetővel. Lynx alapon pct zászlóalj (lehet csak ezeken lesz spike???) + lynx alapon radarok... ect.
Arra merek tippelni, hogy a közepes dandár fogja kapni a boxereket szintén hazai gyártással, szintén lance 2.0 30 mm-es fegyverrel.
Erre enged következtetni a Rheinmetall prezentáció, és a logika is. Nyerünk gyártást, egyszerűbb a logisztika is.
De, azzal fogja.Nekem tetszene, de ha 2023-ra fel kell állnia a közepes dandárnak akkor nemcsak bejelenteni kéne ezeket az eszközöket a napokban, hanem már gyártani kéne őket. Nem beszélve az egyebekről pl: tűzérség stb.
Szóval ezzel az elmélettel csak ennyi a bibi, hacsak egyelőre Debrecen nem Btr80-al és D20-al fogja adni a közepes dandárt.
A BW 7.85 m EUR-t fizetett darabjáért minden nélkül. Keresd vissza a forrást, magyar egyetemi iromanyokat ne olvasgass, értéktelen szar! Használj eredeti forrásokat! Én is arra törekszem, ezért nem olvasom a te iromanyod sem.A Puma alapara 10 millio korul jar felfegyverezve, mar kilistaztam itt valahol egy 2017-es doktorandusz papirbol, hogy milyen pimasz ara van, keress vissza.
Mindenhol van. Lásd Komondor.Nem is tudtam, hogy van Kambodzsában páncélos járműgyártás
Az tényleg annyira szar volt, hogy kebabos kocsi kellett inkább, vagy csak politikai okokból rendeltünk a Szultántól?Mindenhol van. Lásd Komondor.
Honnan tudjuk hogy már nem gyártják? Már aznap látványterve nyilvános volt a gyárnak mikor bejelentették!Nekem tetszene, de ha 2023-ra fel kell állnia a közepes dandárnak akkor nemcsak bejelenteni kéne ezeket az eszközöket a napokban, hanem már gyártani kéne őket. Nem beszélve az egyebekről pl: tűzérség stb.
Szóval ezzel az elmélettel csak ennyi a bibi, hacsak egyelőre Debrecen nem Btr80-al és D20-al fogja adni a közepes dandárt.
Szerintem mindkettő, de a Komondor az partizán akció EU pénzből. Hagyták. De nem akarja senki, hiába magyar. Savanyú, szar, mint magyar narancs és nem is kell. Ezért el fog halni. A következő jobb lett volna, mint a szerb Lázár, de mi nem jutunk el addig. Így nyírják ki a Rábát is.Az tényleg annyira szar volt, hogy kebabos kocsi kellett inkább, vagy csak politikai okokból rendeltünk a Szultántól?
Az tényleg annyira szar volt, hogy kebabos kocsi kellett inkább, vagy csak politikai okokból rendeltünk a Szultántól?
Honnan tudjuk hogy már nem gyártják? Már aznap látványterve nyilvános volt a gyárnak mikor bejelentették!
Eg fasza barna sör, kézműves!Hát ha igazad lenne vendégem vagy bármire
Kifejtenéd bővebben, ha szívesen megkérlek és nem szigorúan titkos, hogy mi a baj vele?Feltehetően politika is közrejátszott a kebabozó autók berendelésében, de a Komondor totál szar volt.
Négy maláj lányt kérj inkább......Eg fasza barna sör, kézműves!
Van asszonykám a maláj lányokat másnak hagynám, de a barna sör jöhet akkor 2!Négy maláj lányt kérj inkább......
Vagy két barna sört.
A közepes dandár a nehéz után fog eszközöket kapni. Tata 2028-ra lesz combat ready, Vásárhely és az egyéb támogató cuccok valószínűleg a Zrínyi 2026 vége felé kezdenek érkezni.Nekem tetszene, de ha 2023-ra fel kell állnia a közepes dandárnak akkor nemcsak bejelenteni kéne ezeket az eszközöket a napokban, hanem már gyártani kéne őket. Nem beszélve az egyebekről pl: tűzérség stb.
Manufakturális a Komondor.Mindenhol van. Lásd Komondor.
Hát szerintem abból ne nagyon indulj ki, hogy bedobtak egy képet.Én úgy érzem, de szerintem itt sokan mások is ami nyilvános, hogy nagyon le vagyunk mi maradva itt a történtekben, jóval előrébb áll ez a projekt mint gondolnánk, vagy nem!