Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nekem volt parancsnokom,semmilyen káoszt nem hagyott magaután.Mint laikus, olvasva az èletrajzát, azt látom, hogy sehol nem maradt eleg hosszan, hogy viselnie kellett volna döntèseinek a következményeit. Nekem ez a pasi túl " mozgékony".
Multiknál szoktak ilyen ifju titànok lenni, akik után aztán lehet " takaritani"
Isten adja, hogy ne legyen igazam.
RR el semmi gond nincs nagyon ügyes. de akik a cikkeket írták átsiklottak a katonai herarchián RR DDTB ha most elő is lépne vezérörnagy lenne. Az hogy új melót kap előmenetel lessz de eggyáltalán nem biztos hogy kanyarban előzés lessz belőlle (sőt). Böröndit is felmentették ő altábornagy. és helyettes (Böröndi nem korom slepje része volt fej fej mellett voltak igen hosszú ideig) (értsd Böröndit nem Korom huzta be a pozicióba ha már összefüggést keres valaki Korom nyerte el Böröndi elöl is.)Mint laikus, olvasva az èletrajzát, azt látom, hogy sehol nem maradt eleg hosszan, hogy viselnie kellett volna döntèseinek a következményeit. Nekem ez a pasi túl " mozgékony".
Nyugodj meg, lesz majd megint NATO/EU elvárás a víztisztító képesség. Afrikába kelleni fog.Dd lesz az amolyan biciklis víztisztító
Mintha a Honvédségi beosztás kívánságműsor lenne. Vezényelnek és kész. Esetleg megkérdezik bizonyos esetben, hogy "ugye elvállalod ezt meg azt?!" - és merje azt mondani, hogy "nem".Mint laikus, olvasva az èletrajzát, azt látom, hogy sehol nem maradt eleg hosszan, hogy viselnie kellett volna döntèseinek a következményeit. Nekem ez a pasi túl " mozgékony".
Ha egyszer az volt a tanfolyam cime?
Főleg hogy csörög a kassza, utalják a svajci frankot.Na most kell alkudni arra a harmadik Kc-390-re,hogy Brazília visszamondott a rendelésből! Nagy hiba lenne kihagyni!
Az utolsó pillanatig 3 gép lett volna...,ezzel csak teljesitenénk az eredeti célkitűzéseket, az egész "rámpás légiszállitás" 3 gépre volt kihegyezve...Na most kell alkudni arra a harmadik Kc-390-re,hogy Brazília visszamondott a rendelésből! Nagy hiba lenne kihagyni!
300db 81mmes aknavetőt kell legyártani Svájcnak 2021-23 közt, ezek kapnak most elektronikus célzóberendezést.Főleg hogy csörög a kassza, utalják a svajci frankot.
Hirtenbergers elektronisches Richtmittel ELAD
Hirtenbergers elektronisches Richtmittel ELAD erhält Freigabe zur Serienproduktion für die Schweizesut.de
Csak közbejött az A330,de most pótolni lehetne azt a harmadikat!Az utolsó pillanatig 3 gép lett volna...,ezzel csak teljesitenénk az eredeti célkitűzéseket, az egész "rámpás légiszállitás" 3 gépre volt kihegyezve...
Majd megütköznek a Big Sur-i Nehéz Gyökérevő Ezreddel.Hadtestté. Megszállnak egy megyényi területet az ellenséges országban és az összes vizet megtisztítják. Ettől a lakosság önként kéri a Magyarországhoz csatolását, a hadtest pedig halad tovább.
Főleg hogy csörög a kassza, utalják a svajci frankot.
Hirtenbergers elektronisches Richtmittel ELAD erhält Freigabe zur Serienproduktion für die Schweizesut.de
Érdekes, hogy a cikkben még osztrák cégként hivatkoznak rá.Főleg hogy csörög a kassza, utalják a svajci frankot.
Mindig ez van, sztem jobb is így a cégnek, könnyebben nyernek pályázatot. Elég ha csak a zsét utalják, a többi menjen úgy, ahogy az üzlet kívánja.Érdekes, hogy a cikkben még osztrák cégként hivatkoznak rá.
Hátha az ilyen irányú fejlesztések befejezésére vártad eddig, és végre eladják a honvédségnek is.Mindig ez van, sztem jobb is így a cégnek, könnyebben nyernek pályázatot. Elég ha csak a zsét utalják, a többi menjen úgy, ahogy az üzlet kívánja.
Én úgy emlékszek, hogy a cég osztrák kapacitásai le vannak kötve több évre. Sztem a hazai szükségleteket itthonról látjuk el. Részben Várpalota, részben várok még ide bejelentést.Hátha az ilyen irányú fejlesztések befejezésére vártad eddig, és végre eladják a honvédségnek is.
Mostmár mind a 3 kaliber, 60, 81, 120 rendelkezik digitális tűzvezető rendszerrel.
Akartam is kérdezni, hogy aknavetőkről nagyon nagy a csend! Megvettük a céget és azóta kus! Mikor akarunk beszerezni bármit is?!Én úgy emlékszek, hogy a cég osztrák kapacitásai le vannak kötve több évre. Sztem a hazai szükségleteket itthonról látjuk el. Részben Várpalota, részben várok még ide bejelentést.
Olyan típus nincs, hogy VÁSÁROL?ELAD
Támogatja és leegyszerűsíti a fegyverek telepítési folyamatát, és felváltja a hagyományos alkatrészeket, például a célzókört, a céloptikát (periszkóp), a célrudakat és a célvonal ellenőrzőt / kollimátort. Az ELAD jelentősen lerövidíti a lövési helyzetbe lépésétől az első lövés leadásáig eltelt időt.