Szia uram ! Van olcsó Hermész 100 ért jó lesz.-Szia érdeklődnék Hermes utám, mennyi az?
-Egymillárd fabatka,
- Az sok, adjátok százmillóért.
- Na ne viccelj.
hát valahogy így történt az érdeklődés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szia uram ! Van olcsó Hermész 100 ért jó lesz.-Szia érdeklődnék Hermes utám, mennyi az?
-Egymillárd fabatka,
- Az sok, adjátok százmillóért.
- Na ne viccelj.
hát valahogy így történt az érdeklődés.
Es akkor a broken hunglishrol meg nem is beszeltunk, az is vegtelenul ciki.Ezt honnan szedte?! Herms 900 meg TB2? Istenem mennyi idióta van! Vagy tud valamit amit mi még nem!
Az szerintem a TLVS lett volna, de az ugye befuccsolt.Ha már fel van dobva az FA-50, akkor eszembe jutot, hogy anno David Cornstein emlegetet egy esetleges egymilliárd koruli uzletet a Lockheed Martinnal. A sejó ebbol ropvest F-35-ost vizionált ( ) én magam inkabb egy HIMARS vonalat toltam, de ...
... mi van, ha T-50A-ról volt szó és AEROnak oda lenne adva néhány részegység legyártása.
Drága kudarcnak.Hát készült ott L-159 is. Őt, minek. neveznéd?
De sztem a jövőről beszélt.
Ezt honnan szedte?! Herms 900 meg TB2? Istenem mennyi idióta van! Vagy tud valamit amit mi még nem!
Egyszer @kamm megpróbálta valamelyik honvédségi témájú wikit elérhető kb pontos adatokkal rendbetenni amiket itt a fórumon összeszedtek (asszem lynx) és utána szétbarmolták neki pár napra ráÉn semmit nem írtam bele, pont azért írtam, hogy valaki lektorálhatná
Szerintem ő arra gondolt hogy honnan szedte aki a hülyeségeket beírta a wikibe nem rád.ha E/3 "szedte" alatt engem értesz
Először megijedtem, hogy sírokon lesz gyárunk, de aztán leesett, hogy Sirokon lesz...MFS: RUAG Ammotec reaktiviert alte ungarische Marke für Behördenmuniton
RUAG Ammotec hat angekündigt, dass die Marke MFS als Hersteller von hochwertiger Behördenmuniton wiederbelebt wird.soldat-und-technik.de
A RUAG Ammotec bejelentette, hogy az MFS márka újjáéled a kiváló minőségű kormányzati lőszerek gyártójaként. A társaság álláspontja szerint a magyarországi sirokon található gyárnak a kormányzati üzleti szegmens folyamatos bővülésével összhangban a további növekedéshez kell jelentősen hozzájárulnia.
igazából a 120 as aknagránát elemeinek felhasználásával plussz elemmekkel kiegészítésével mégr rakétafegyver komponensé is tehetők.
igazából az aknavetőlőszer tartogatja magában a legtöbb lehetőséget. /pillanat
Pénteken linkeltem a Magyar hadipar topikban.MFS: RUAG Ammotec reaktiviert alte ungarische Marke für Behördenmuniton
RUAG Ammotec hat angekündigt, dass die Marke MFS als Hersteller von hochwertiger Behördenmuniton wiederbelebt wird.soldat-und-technik.de
A RUAG Ammotec bejelentette, hogy az MFS márka újjáéled a kiváló minőségű kormányzati lőszerek gyártójaként. A társaság álláspontja szerint a magyarországi sirokon található gyárnak a kormányzati üzleti szegmens folyamatos bővülésével összhangban a további növekedéshez kell jelentősen hozzájárulnia.
ezt a tudást vajon melyik eldugott kiképzési részlegen szedhette össze az alkotó? vajon aknavetős lehetett az illető vagy rpg s? esetleg páncéltörő?
Kelet Ukrajna,mind a szakadárok,mind az ukik csinálták.Hirek szerint kb 200 méterre pontosan lehet vele lőni,felette csak területcélra.Főleg városharcokban használták.De RPG-7 csövekből összerakott mini gradbol is használták őket,úgy 800-1000 méter lőtávra.ezt a tudást vajon melyik eldugott kiképzési részlegen szedhette össze az alkotó? vajon aknavetős lehetett az illető vagy rpg s? esetleg páncéltörő?
igen szabvány méret miatt ugye nagyonsok egyver és lőszer terén van átjárás sok esetben közös részegységek is... (páncéltöröknél azthiszem egyébként nállunk is oktatnak ilyen alternatívákat.)Kelet Ukrajna,mind a szakadárok,mind az ukik csinálták.Hirek szerint kb 200 méterre pontosan lehet vele lőni,felette csak területcélra.Főleg városharcokban használták.De RPG-7 csövekből összerakott mini gradbol is használták őket,úgy 800-1000 méter lőtávra.