Szia uram ! Van olcsó Hermész 100 ért jó lesz.-Szia érdeklődnék Hermes utám, mennyi az?
-Egymillárd fabatka,
- Az sok, adjátok százmillóért.
- Na ne viccelj.
hát valahogy így történt az érdeklődés.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szia uram ! Van olcsó Hermész 100 ért jó lesz.-Szia érdeklődnék Hermes utám, mennyi az?
-Egymillárd fabatka,
- Az sok, adjátok százmillóért.
- Na ne viccelj.
hát valahogy így történt az érdeklődés.
Es akkor a broken hunglishrol meg nem is beszeltunk, az is vegtelenul ciki.Ezt honnan szedte?! Herms 900 meg TB2? Istenem mennyi idióta van! Vagy tud valamit amit mi még nem!
Az szerintem a TLVS lett volna, de az ugye befuccsolt.Ha már fel van dobva az FA-50, akkor eszembe jutot, hogy anno David Cornstein emlegetet egy esetleges egymilliárd koruli uzletet a Lockheed Martinnal. A sejó ebbol ropvest F-35-ost vizionált () én magam inkabb egy HIMARS vonalat toltam, de ...
... mi van, ha T-50A-ról volt szó és AEROnak oda lenne adva néhány részegység legyártása.
Drága kudarcnak.Hát készült ott L-159 is. Őt, minek. neveznéd?
De sztem a jövőről beszélt.![]()
Ezt honnan szedte?! Herms 900 meg TB2? Istenem mennyi idióta van! Vagy tud valamit amit mi még nem!
Egyszer @kamm megpróbálta valamelyik honvédségi témájú wikit elérhető kb pontos adatokkal rendbetenni amiket itt a fórumon összeszedtek (asszem lynx) és utána szétbarmolták neki pár napra ráÉn semmit nem írtam bele, pont azért írtam, hogy valaki lektorálhatná
Szerintem ő arra gondolt hogy honnan szedte aki a hülyeségeket beírta a wikibe nem rád.ha E/3 "szedte" alatt engem értesz
Először megijedtem, hogy sírokon lesz gyárunk, de aztán leesett, hogy Sirokon lesz...![]()
MFS: RUAG Ammotec reaktiviert alte ungarische Marke für Behördenmuniton
RUAG Ammotec hat angekündigt, dass die Marke MFS als Hersteller von hochwertiger Behördenmuniton wiederbelebt wird.soldat-und-technik.de
A RUAG Ammotec bejelentette, hogy az MFS márka újjáéled a kiváló minőségű kormányzati lőszerek gyártójaként. A társaság álláspontja szerint a magyarországi sirokon található gyárnak a kormányzati üzleti szegmens folyamatos bővülésével összhangban a további növekedéshez kell jelentősen hozzájárulnia.
igazából a 120 as aknagránát elemeinek felhasználásával plussz elemmekkel kiegészítésével mégr rakétafegyver komponensé is tehetők.
igazából az aknavetőlőszer tartogatja magában a legtöbb lehetőséget. /pillanat
Pénteken linkeltem a Magyar hadipar topikban.![]()
MFS: RUAG Ammotec reaktiviert alte ungarische Marke für Behördenmuniton
RUAG Ammotec hat angekündigt, dass die Marke MFS als Hersteller von hochwertiger Behördenmuniton wiederbelebt wird.soldat-und-technik.de
A RUAG Ammotec bejelentette, hogy az MFS márka újjáéled a kiváló minőségű kormányzati lőszerek gyártójaként. A társaság álláspontja szerint a magyarországi sirokon található gyárnak a kormányzati üzleti szegmens folyamatos bővülésével összhangban a további növekedéshez kell jelentősen hozzájárulnia.
ezt a tudást vajon melyik eldugott kiképzési részlegen szedhette össze az alkotó? vajon aknavetős lehetett az illető vagy rpg s? esetleg páncéltörő?
Kelet Ukrajna,mind a szakadárok,mind az ukik csinálták.Hirek szerint kb 200 méterre pontosan lehet vele lőni,felette csak területcélra.Főleg városharcokban használták.De RPG-7 csövekből összerakott mini gradbol is használták őket,úgy 800-1000 méter lőtávra.ezt a tudást vajon melyik eldugott kiképzési részlegen szedhette össze az alkotó? vajon aknavetős lehetett az illető vagy rpg s? esetleg páncéltörő?![]()
igen szabvány méret miatt ugye nagyonsok egyver és lőszer terén van átjárás sok esetben közös részegységek is... (páncéltöröknél azthiszem egyébként nállunk is oktatnak ilyen alternatívákat.)Kelet Ukrajna,mind a szakadárok,mind az ukik csinálták.Hirek szerint kb 200 méterre pontosan lehet vele lőni,felette csak területcélra.Főleg városharcokban használták.De RPG-7 csövekből összerakott mini gradbol is használták őket,úgy 800-1000 méter lőtávra.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..