Bejelenti a Herot.Mond valami újat?
A közeljövőben több nagyvas átadása lesz.
Kapillapáris rendszerű területvédelmi rendszer.
Az ukránok meg kapják be.
Ebből nekem a kapilláris új.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Bejelenti a Herot.Mond valami újat?
Doktor Haust nézett és talált egy neki tetsző idegen szót?Bejelenti a Herot.
Már megijedtem, hogy csak én nem értem ezt a szókapcsolatotDoktor Haust nézett és talált egy neki tetsző idegen szót?
Gondolom arra értette, hogy drága jó szövetségeseink demokratikus nyomásgyakorlása ellenére is a kormány szándéka világos, hogy végigvigye a haderőfejlesztést saját akarata szerint.Bejelenti a Herot.
Magyarul úgy hogy nem amcsi fegyvert veszünk ahogy a nyomás gyakorló akarja hanem európai és kebab kombotGondolom arra értette, hogy drága jó szövetségeseink demokratikus nyomásgyakorlása ellenére is a kormány szándéka világos, hogy végigvigye a haderőfejlesztést saját akarata szerint.
Nagyon rákaptak a Honvédségre. Vagy azt is mondhatnám, hogy valami olyanra amiben most pénz van + hazánk erősödésének a jele. (Itt most tekintsünk el attól, hogy még mindig nem tökéletes a haderőfejlesztés.) De sajnos nem tudom elhinni nekik, hogy a jobbítás szándéka lenne ezekben a videókban. Linder Béla túlságosan jól megalapozta a renoméjukat.Deja vu-m van.
1 hónapon belül a második lejárató videó a a Szabad Europától a Zrinyitől.
Nagyon böki ez a dolog az amcsik csőrét és a házi médiájukban futtaják. Kíváncsi vagyok, hogy a múltkori lőképtelen LYNX és a túlsúlyos Leopardok után, xar lesz-e a NASAMS meg az AMRAAM. Vagy házinyúlra nem lövünk?
0:51: berékeznek a ... "helikoptereink, repülőgépeink". Kc-390? Albatrosz? Vagy netán a plusz 4 Gripen?
Azt mégse mondhatta, hogy a tartalékos haderő átszövi a nemzet testét, mint a penészgomba az érett sajtot.Doktor Haust nézett és talált egy neki tetsző idegen szót?
Kapillapáris?????Bejelenti a Herot.
Kapillárist mondott, csak elpötyögtem.Kapillapáris?????
Ammeg mi?
Olyanról mán hallottam, hogy kapilláris, de eztetet a szavat nem ismöröm.
Nem kulinárist akart mondani...??Kapillárist mondott, csak elpötyögtem.
Ez még biztos Maróth hatása, ő volt az orvos.Kapillárist mondott, csak elpötyögtem.
Ha Maróth hatása alatt lenne már rég a kórós vásárlási rohamaiból kellene kigyógyítani...Ez még biztos Maróth hatása, ő volt az orvos.
A honvédelmi miniszter 29/2022. (VII. 29.) HM utasítása a válsághelyzet esetére megállapított külön pótlékról szóló 17/2022. (IV. 21.) HM utasítás módosításáról
A jogalkotásról szóló 2010. évi CXXX. törvény 23. § (4) bekezdés c) pontja alapján a következő utasítást adom ki:
1. §
A válsághelyzet esetére megállapított külön pótlékról szóló 17/2022. (IV. 21.) HM utasítás 1. §-ában
a „2022. július 31-ig” szövegrész helyébe a „2022. december 31-ig” szöveg lép.
2. §
Ez az utasítás a közzétételét követő napon lép hatályba
Egy nagyon jó ismerősöm akinek van rálátása, erre a kérdésre annyit mondott hogy ami csőben volt szepen lassan el sütik.Lesz még ilyen idén?
Mi is van még abban a csőben?Egy nagyon jó ismerősöm akinek van rálátása, erre a kérdésre annyit mondott hogy ami csőben volt szepen lassan el sütik.
Azt nem tudom de elég sok minden hianyzik a honvédség képességei közülMi is van még abban a csőben?