jah, elbaszarintottam, Zord cikkét akartam linkelni
https://mno.hu/kulfold/az-oroszellenes-szankciokkal-takarozik-a-honvedelmi-tarca-2408298
Ferdítés. Ő is tudja hogy nem lehet feljeszteni nagyjavítás címén.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
jah, elbaszarintottam, Zord cikkét akartam linkelni
https://mno.hu/kulfold/az-oroszellenes-szankciokkal-takarozik-a-honvedelmi-tarca-2408298
Most az akasszuk ki Tomsinnert rovatunk következik
Nyugalom! Az orosz szankciók végéig és a jövő évi választásokig még ki kell bírnunk! Utána fognak egyből kettesre kapcsolniÉn most megyek a falnak!
Hát már mindenki fejleszt csak mi nem?????
http://www.haborumuveszete.hu/minden-ami-lo/elsokent-szlovakia-telepiti-a-carl-gustaf-m4-rendszert
A szankciókat úgyis meghosszabbítják.Nyugalom! Az orosz szankciók végéig és a jövő évi választásokig még ki kell bírnunk! Utána fognak egyből kettesre kapcsolni
Ebben egyetértünk, csak szerintem itt orosz technika nem lesz új beszerezve. (amit bánok is meg nem is)Kriss abban ne légy már annyira biztos. Azoknak a szankcióknak már értelmük nincs. Csak politikai szinten.Ha mégis diletás módon meghoszabitják,akkor marad az eu + valamilyen made in china vagy más ország. Tudom nato kompatibilitás stb. De a politikai színtér változni fog. Lépniük mindenképp kell mint írtam. Inkább arra lennék kíváncsi, hogy a hazai iparba vajon mennyit akarnak majd invesztálni? 10-15 mrd ot vagy nagyobb őszeget? Remélem nem az előbbi számot. Mert az csak maszatolásra lesz elegendő. (rohadtul jól jönne a hazai iparnak egy 80-100 mrd os csomag 4-5 éves tervben lebontva)
Ezt már máskor is meg akartam kérdezni, hogy ha mondjuk tarlón, vagy csak egy réten, erdőben mászkálsz ilyenben, akkor a az a rész, amire nincs felrakva semmi, az nem megy tele toklásszal, meg mindenféle szeméttel?De egy kényelmetlen merev szar ez az egesz zsebnyi tépőzár. Én egyből lemütöttem róla, itthonra nem kell az
A választásokig én is maximum az új ruházat elterjedését, esetleges ellátásbeli-logisztika beli javulást, és a helikopter nagyjavítást gondolom valószínűnek.
De ez nem is lenne nagy gond, ha a választásokig szépen tartalékolnának, aztán egy nagyon jó árat kialkudva 1-2 nagy fegyvercsomag keretében szereznék be a technikát részletfizetési megoldással (amihez kell az anyagi háttér/garancia a hitelezőknek).
Milyen terepre lett az MC kitalálva? Full amerikai szerelésben feszítenek?
Hát jah, csak a harctéren nem hordasz mást mint sisakot.Lassan már minden ország katonája multicam-ben feszít, ha egyszer lesz egy háború honnan tudják majd egymást megkülönböztetni? Mondjuk erre jó a Bocskai, akin van az csak magyar lehet
Ostobasagodra szavak alig vannak...Szerintem meg amerikai (tipusú) egyenruhát, sisakot, fegyvert viselni egy magyarnak azért már elég hányingerkeltő. A gírdóknak oké hogy ez kell, de nem vagyunk amerikai gyarmat, hogy az egyenruhájukat viseljük, és tudtommal nincs előirányozva a NATO-ban sem, hogy az övéket kell.
Mit? Sztrelat? Iglat? Kubot? T-72-ot? Nem tudom mit szedsz, de erős szer lehet...Tudtommal azokat itthon gyártották, licencben. Amit írtam egységes egészként értettem, így együtt azon az apró pajzson kívül semmi nem utal arra, hogy a KMZ-sek nem amerikaiak.
Hagyjátok már a Bocskait...