Mindannyiunk számára fontos ez a találkozó. Történelmi pillanat.Na pont te hiányoztál ide
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mindannyiunk számára fontos ez a találkozó. Történelmi pillanat.Na pont te hiányoztál ide
hasonlat volt csak , méghozzá rohadt jó , ha nem értetted akkor Te vagy az értelmetlen
Kicsit nagyobb, a nőstényre ír annyit mint a kan kuvaszra.A kangal nem akkora kb, mint a kuvasz?
Kicsit nagyobb, a nőstényre ír annyit mint a kan kuvaszra.
Szép kutya meg minden, de nem mennétek velük a Kantinba ?Kicsit nagyobb, a nőstényre ír annyit mint a kan kuvaszra.
Ja. Mint egy falat szar.Na pont te hiányoztál ide
leo 2 a7 is lepukkant ház előtt 7-es bmwF-35 az őrültség lenne. Nekünk azért, mert túl drága és az általános állapotok miatt a "lepukkant romház előtt áll a 7-es BMW" esete lenne. Az amcsik részéről meg nem vagyunk megbízhatóak hozzá.
azt se tudod miről beszélsz de megmondod ki az értelmetlen , inkább ne szólj bele valamibe ha lövésed nincs alap dolgokról vagy ha nincs akkor már inkább kérdezz , ebben az esetben igen , Te vagy a hülyeÉrtelmes kérdésre, értelmetlen hasonlat.
Értem, hogy én vagyok a hülye.
Tolmácsot kérek..leo 2 a7 is lepukkant ház előtt 7-es bmw
Még az urak tárgyalnak, ne tessék türelmetlenkedni.Na, mit vettünk? Nagy levegőt?
Nem volt bejelentés a duma utáni sajtótájékoztatón. Csak egymás felszopkodása.Na, mit vettünk? Nagy levegőt?
Ne haragudj, rájöttem, úgy látszik én vagyok funkcionális analfabéta.
Nem volt bejelentés a duma utáni sajtótájékoztatón. Csak egymás felszopkodása.
https://index.hu/kulfold/2019/05/13/orban_viktor_megerkezett_trump_donald_feher_haz_targyalas/
Valami nagy üzletet vár mindenki, de könnyen lehet már rég megkötötték, de ha mégis most kötik meg nem feltétlen fogják a médiának kiadni. Amúgy meg valahol jó is, hogy nem teljesen nyílt lapokkal játszunk.
Nincs más lehetőség mint bízni a kormányban, hogy az országnak legjobban jövő verziót választották.
Valószínűleg nem kötöttek semmit még, hanem a norvégokon áll vagy bukik a NASAMS beszerzés és az még folyamatban lehet. Előbb lesz megegyezés a norvég-alapról és csak utána a rakétákról szerintem!Valami nagy üzletet vár mindenki, de könnyen lehet már rég megkötötték, de ha mégis most kötik meg nem feltétlen fogják a médiának kiadni. Amúgy meg valahol jó is, hogy nem teljesen nyílt lapokkal játszunk.
Nincs más lehetőség mint bízni a kormányban, hogy az országnak legjobban jövő verziót választották.