Most sem érted.Volt előttünk megrendelő új Leokra illetve a modernizációs program is a mostanihoz képest elég nagy szeletet vett le nekik , amúgy a többivel egyetértek Veled , rendelhettünk bolna többet is...
Ez nem úgy működik, hogy meg akarsz rendelni 3-4 zászlóaljnyi Leopardot és a KMW azt mondja, hogy ácsi! Neked csak 44-et szállítok, mert mi van, ha befut a BW megrendelése... Kérhettük volna szerintem a 3-4 zászlóaljnyi mennyiséget is, csak vagy arányosan későbbre gyártják le, vagy azt mondják, hogy 15M USD 1 darab és akkor meglesz 2024-re. Egyenlőre ennyi van/volt a tervekben.
De szerintem ha egy a "használt" divizióhoz tartozó KMW manager megjelenne a HM megfelelő osztályán, hogy:
"Keziccsókolom! Lenne itten 50db közepesen jó állapotban lévő A4, elfekvő készleten egy svájci, nem dohányzó, öreg orvos házaspártól, akik csak minden vasárnap a templomba járni használták... potom 0,5M USD/db áron" szerintem lenne olyan telefonszám, amit ha felhív a titkárnő, érdeklődő hangnemet ütnének meg a vonal túlsó végén!