A magyar hadiipar napjainkban

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

"Átadtuk Megrendelőnknek a 4750 m2-es vasbeton vázas csarnoképület, és 250 m2-es anyagtároló épület komplett acélszerkezeti- és héjalási munkáit.
Projekt infók:
• Megbízó: CTP
• Projekt: VCS8 Vecsés
• Funkció: Gyártóüzem
• Lágyfedésű tetőfelület: 5000 m2 (150 mm magasprofilú trapézlemez, 24 cm kőzetgyapot-szigetelés, PVC vízzáró réteg)
• Szendvicspanel falfelület: 10 000 m2 (4000 m2 homlokzat, 6000 m2 belső válaszfal)
• Beépített acél: 150 tonna, ebből a tetőre kerülő épületgépészeti podeszt 22 tonna
• Beépített szegély: 6000 fm
• Tűzvédelmi követelmény a tetőre: 30 perc (REI30)
• Tűzvédelmi követelmény a belső acélszerkezetekre: 30/60 perc (R30/60)"

Amúgy nem sokon múlt hogy ez is bedögöljön a tavalyelőtti n7 vezetőváltáskor az új bagázs majdnem beszàntotta.. ezert csúszik ez a projekt is...
Azt viszont szerintem kevesen tudják, hogy DND kapcsán nem csak a csőgyártásról volt szó, és sajnos az a másik "objektum" elbukott, pedig az sokkal-sokkal érdekesebb lett volna, mint ez a szénszálas cső gyártás... :( Ki tudja, hogy valaha is újra erőre kap-e az a rész...

Azt viszont szerintem kevesen tudják, hogy DND kapcsán nem csak a csőgyártásról volt szó, és sajnos az a másik "objektum" elbukott, pedig az sokkal-sokkal érdekesebb lett volna, mint ez a szénszálas cső gyártás... :( Ki tudja, hogy valaha is újra erőre kap-e az a rész...
Sok ojjektum van amit megevett a fene mert a kompetencia kiverte a biztosítékot...

ERA?