A Magyar Légierő újjászervezése

Status
Not open for further replies.
Látom Zalánhoz írta, jó választás.

Érdeklődhetek a védés eredményéről? (gondolom már volt mert 2011-es) és, hogy ki volt még bent (elnök?)Pusztán szakmai kíváncsiság.

@bnereo: Én vagyok az író, csak álnéven :) Az elnök Makkai Béla volt, és a védés eredménye jeles, de ennél sokkal többet mond, hogy Dr. Markó György opponensi véleménye is egészen kiváló lett!

Nekem első ránézésre nem igazán tetszik, túl szóvirágos, túl sallangos, túl hivatalos. Meg .... vannak olyan dolgok, amiket nem írhatok le, mert nincs kedvem pereskedni. Régebben volt némi rálátásom a témára, így csak annyit mondok, becsülendő, hogy dolgoztál vele, de én úgy érzem, ez még nem az igazi...
Azért ha lesz időm alaposabban elolvasom és utána ismét írok pár sort.

KunEmber

Ááá a jó öreg Makkai (makaj-nak hívtuk)gondolkoztam, hogy hozzá írok, aztán G. Etényi lett belőle. Nekem tetszett, bár kevésbé vagyok otthon a témában. Grat

Kérdés ?

Olyan témát keresek a fórumban , amiben a felhasználók véleményét olvashatom arról , hogy az ő elképzelésük szerint hogyan kellet volna alakulnia a Magyar légierőnek.

Gondolok itt a helikopterek és a harci repülők típusát mennyiségét , elhelyezést illetően .

Magyarán ki mire váltott volna a Mig-ek után , egyáltalán váltott e volna ?(a mostani felállás , kialakult flotta jövőjének esetleges átformálása is érdekelne fórumozói szemszögből)

De a szárazföldi erőkre vonatkozó vélemények is érdekeltek volna .

Van ilyen topic valahol ? Esetleg tervezi valaki ? Van e ilyenre igény ?

@independence

Ha van rá igény, akkor mindenképpen javaslom ilyen téma létrehozását a megfelelő helyen. A helikopterek beszerzésére amúgy van már topikunk:

http://htka.hu/kerekasztal/tema/helikotperbeszerzes/

Konkrét típus leváltása esetén érdemes a leváltandó típus topikjába írni (szárazföldi erőknél hasonlóan).

Egyébként ha a MiG-Gripen váltás érdekel, akkor érdemes elolvasni molnibalage Gripen FAQ-ját, eléggé körbejárta a témát:

http://htka.hu/2011/04/04/gripen-faq/ (ennek a hsz.-ei a magyar Gripen topikba vannak, ott olvashatod a korábbi véleményeket is).

Status
Not open for further replies.